dap, is paranoia, de-aia...da' am invatat sa ma controlez, bre...cand vorbesc cu fie-mea nu tranpira nimic din ce ma framanta.... las' ca nu trebe' sa ma gadili...ca io is genu' vorbaret si voios... da' daca ascult chilian se schimba problemu |
||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Octombrie 2009 16:10 |
||
---|---|---|
zambilutz, te ajut? | ||
pik_nik Postat pe 22 Octombrie 2009 16:11 |
||
nazi, io te astept... wife, ne descurcam noi! hai, papappa s-o gadil pe wife? |
||
|
||
zambila Postat pe 22 Octombrie 2009 16:12 |
||
baga mami....aia cu tri manutze.....aia mi place mie!!!!! | ||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 16:13 |
||
pai atunci ramane stabilita intalnirea...ne intalnim cand apare nazi la cimisoara...da' sa fie intr-o sambata, capisci ? oalio...va spun lu' G... papapapa ???!!! ai beut apa dupa irinuca, bre ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 22 Octombrie 2009 16:14 |
||
ioooi da!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 16:16 |
||
nico, dai de gandit... cateva postari in urma..."baga mami!" , acum "ioooooooiiii, daaaaaaaaa!"... a fost bine? |
||
pik_nik Postat pe 22 Octombrie 2009 16:22 |
||
ce tati?????? | ||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 16:22 |
||
ioooi da ...tri manuti!!!!!asa i..... | ||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 16:27 |
||
AZI IN TIMISOARA... MAINE-N TOATA TARA! sa ma luati si pe mine care pleaca din est?! | ||
alexal Postat pe 22 Octombrie 2009 16:38 |
||
in vest????!!! | ||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 16:39 |
||
...avand in vedere ca ne doare fix pix de parlament, ce daca dedu el aviz negativ pentru referendum care nu este folosator nimanui, marinelul il fece... ARTICOLUL 90 Pre�edintele Rom�niei, dup� consultarea Parlamentului, poate cere poporului s�-�i exprime, prin referendum, voin�a cu privire la probleme de interes na�ional. ...revizuirea constitutiei nu se face prin referendum si parlamentul este organul suprem in stat...suntem republica parlamentara si nu prezidentiala (nici macar nu sunte semi-prezidentiala).... ...ce daca zasara aia din UE ca cine nu are 2 camere, tre sa aiba in 2013 doua (sunt 15 care nu au inca)...fix pix... (o sa trebuiasca sa existe o camera care sa reprezente regiunile)... ...ce daca nu are nici o valoare referendumul si trebuie sa faca adunare constituanta...sa faca propuneri....sa discute in parlament articolele...sa aprobe in parlament....si abia apoi sa faca referendum ...tre sa particepe la alegeri 51% di alegatori (adeca 9 mil.)...daca nu sa prezinta si la alegerile din 2012 sa avem o sangura camera cu 300 de parlamentar.... ...in 2013 facem adunare constituanta....sa fac propuneri.....sa discuta in parlament...sa aproba in parlament....sa face referendum la care tre sa participe (pt.a fi valabil)51% ...daca nu, sa repeta.... |
||
daria_ Postat pe 22 Octombrie 2009 17:20 |
||
ARTICOLUL 151 (1) Proiectul sau propunerea de revizuire trebuie adoptat� de Camera Deputa�ilor �i de Senat, cu o majoritate de cel pu�in dou� treimi din num�rul membrilor fiec�rei Camere. (2) Dac� prin procedura de mediere nu se ajunge la un acord, Camera Deputa�ilor �i Senatul, �n �edin�� comun�, hot�r�sc cu votul a cel pu�in trei p�trimi din num�rul deputa�ilor �i senatorilor. (3) Revizuirea este definitiv� dup� aprobarea ei prin referendum, organizat �n cel mult 30 de zile de la data adopt�rii proiectului sau a propunerii de revizuire. Limitele revizuirii ARTICOLUL 152 (1) Dispozi�iile prezentei Constitu�ii privind caracterul na�ional, independent, unitar �i indivizibil al statului rom�n, forma republican� de guvern�m�nt, integritatea teritoriului, independen�a justi�iei, pluralismul politic �i limba oficial� nu pot forma obiectul revizuirii. (2) De asemenea, nici o revizuire nu poate fi f�cut� dac� are ca rezultat suprimarea drepturilor �i a libert��ilor fundamentale ale cet��enilor sau a garan�iilor acestora. (3) Constitu�ia nu poate fi revizuit� pe durata st�rii de asediu sau a st�rii de urgen�� �i nici �n timp de r�zboi. |
||
daria_ Postat pe 22 Octombrie 2009 17:23 |
||
bai, pana nu-l spanzurati pe bashescu, n-o sa iesiti la lumina. msimutzoiul asta, de care rade toata europa, e mai periculos decat hugo chavez. | ||
pik_nik Postat pe 22 Octombrie 2009 17:23 |
||
..dupe ce ca sa-noata prin pasajul basarabi (acus ceva timp se leuda cu el micul muc si berceanu), cica un cablu este cam jos.. ...bei, sa nu va duceti pe acolo sa va corentati ca ramanem far de bucuresteni pa forum... |
||
daria_ Postat pe 22 Octombrie 2009 18:23 |
||
doamne-ajuta!!! | ||
pik_nik Postat pe 22 Octombrie 2009 18:25 |
||
ti-o iei, domnu` ! | ||
melanie Postat pe 22 Octombrie 2009 18:39 |
||
subiectul meu.....am fost data un gat.....eu sunt irinuca.... | ||
tutankhamon Postat pe 22 Octombrie 2009 18:42 |
||
zambilutz.....am zis eu acu trei zile in cafeneaua cu cirese, dar nu o citit nime.....am vorbit eu cu dihoritzza...e bine...i-o venit balaurele acasa si nu mai poate intra pe net, ca o cearta ala ca pierde timpul aiurea...dar promite sa intre repede si sa piarda noaptea cu noi cat de curand, cand pleaca iar dragonasul in delegatzie.... | ||
tutankhamon Postat pe 22 Octombrie 2009 18:47 |
||
tuth, mersi, eu am citit sa stii, si glumeam cand am facut-o neserioasa wife, nazi, ramane stabilit, ne vedem la o cafea |
||
zambila Postat pe 22 Octombrie 2009 19:43 |
||
da mami...curind!!! | ||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 19:47 |
||
Hehehe!!!!! V-am prins! Credeati ca ati scapat de mine? PREZENT!... chiar daca mi-am uitat ochelarii la birou, tot am sa stau la povesti cu voi ca mi-ati lipsit foarte mult. Va pupa dulce dihoritza. |
||
dihoritza Postat pe 22 Octombrie 2009 19:50 |
||
De la: nazirra, la data 2009-10-22 19:47:40da mami...curind!!! Naziro, atentie, te vor calca toate tramvaiele daca vii in timisoara si nu dai un beep inainte de a pleca de acasa. |
||
dihoritza Postat pe 22 Octombrie 2009 19:55 |
||
ioi ,,,,bini!!! | ||
nazirra Postat pe 22 Octombrie 2009 19:58 |
||
oricum se anuntza politia sa opreasca circulatia, ca vine cu jeepul ei pe perna de aere | ||
pik_nik Postat pe 23 Octombrie 2009 02:06 |
||
si s-a lasat linistea in forum... dormim mandri ca am mai lasat niste comentarii cu care altii isi bat capul, sau si-au pierdut somnul... dormim linistiti, ziua a fost ca oricare alta iar ora petrecuta in net a fost o destindere, dintre cele obisnuite... dormim tristi, stiind ca fara intentii rele am suparat pe cineva nemeritat... dormim ingandurati, acriti de rautatea oamenilor carora le-am cerut un sfat si ne-au tras-o peste ochi... dormim ca porcu', daca tot am defulat in forum angoasele noastre paranoice... dormim gandindu-ne ce sa mai inventam despre unii si altii si cui sa-i mai trimitem povestile noastre in privat... dormim ca-i tarziu... |
||
pik_nik Postat pe 23 Octombrie 2009 02:25 |
||
mai, da' ce cautam noi, barbatii, intr-un site al femeilor? ca nu-i dating aici! cred ca suntem interesati sa vedem cum gandesc femeile, ce-si doresc, ce le framanta, ca sa fim niste soti model, nu? da' femeile sunt sincere? ca daca invatam gresit, gresit o sa ne comportam si acasa. si uite cum duce netul asta la destramarea familiei! ca valorile fundamentale, traditionale, nu mai au cautare. ne-am digitalizat, informatizat, lucram dupa modele virtuale... sau il folosim, situl, ca poligon de incercari pentru "armele" noastre? si ce arme folosim? ia sa vedem... |
||
pik_nik Postat pe 23 Octombrie 2009 03:19 |
||
"romanticul" sare de la prima ora a dimineatii cu cafelutza si lapticul, ofteaza dandu-si ochii peste cap in timp ce povesteste de plimbari sub clar de luna, foloseste dupa fiecare virgula asta, , se da lovit de o poveste in care el cu sigurantza a fost victima unei femei fara suflet, marturiseste printre suspine ca are un surplus de dragoste si n-are cui sa-l daruiasca, blablabla... fiasco, bre! femeile de azi sunt mult mai practice, si nu prea se mai leaga de unu' aflat mereu in pericol sa fie calcat de tramvai in timp ce recita din eminescu plimbandu-se pe shine... |
||
pik_nik Postat pe 23 Octombrie 2009 03:24 |
||
"carcotasul" are comentarii acre-acide la orice, da' scurte, sa nu i se vada "petele", adopta expresii shocante, un argou vulgaro-derbedeistic (licentza proprie, bre!) ce are priza prin inedit la prima citire, dar duce rapid la lehamite. lasa sa inteleaga ca le stie pe toate, se pricepe la toate, si tot ce nu-i convine sau nu-i place nu exista o mica dezechilibrare il duce la dezastru. daca-i scuturat adica, si ramane numai cu petele la vedere si-atunci spune ca doar din plictiseala si-a aruncat un ochi pe "aciulea". sau ca sa-i imbucure pe nefericiti cu prezentza lui semizeistica |
||
pik_nik Postat pe 23 Octombrie 2009 03:31 |
||
BU-hu-hu,esti in creatie ,PIKULE,vad, | ||
scrichy Postat pe 23 Octombrie 2009 03:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce trista e viata! | 158 | De la: buna01 20 Ianuarie 2010 21:38 |
BARBATI INTRETINUTI DIN DRAGOSTE | 262 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:51 |
"Spune-mi unde, cand si cum ".... sa ne gasim? | 563 | De la: Loreta 19 Octombrie 2010 16:31 |
|
||
La cutite cu mama lui | 28 | De la: garbo_1650 3 Februarie 2014 08:50 |
Am si eu o intrebre | 24 | De la: pantera_neagra 10 Septembrie 2009 05:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară