Celleste, cu bricheta, daaaaaaaaaaaa | ||
pik_nik Postat pe 1 Noiembrie 2009 10:40 |
||
---|---|---|
mai, Amely, tu esti sigura ca esti fata? pikule, cu bricheta? Ce faci, frate, dai satisfactie la dusmani in dimineata asta? |
||
garbo_C Postat pe 1 Noiembrie 2009 10:43 |
||
de ziua mortilor sa fie si ei fericiti | ||
|
||
pik_nik Postat pe 1 Noiembrie 2009 10:45 |
||
ca tot au inviat si ridica capul....cacofonie intentionata....!!!! | ||
tutankhamon Postat pe 1 Noiembrie 2009 14:30 |
||
foaie verde de octet, si-a tras tzoapa internet! sarma groasa-n batatura, rime de pe aratura, spritzane pentru barbat sa stea dracului in pat somnifere pentru soacra, copiii trimisi la troaca, sa nu-i deranjeze shpilu cu mos cioaba, zis debilu si-a luat-o pe campii tulburata de rachii sa puna tara la cale intre doua baclavale. mai toarna cate-o poveste cum ca-i prima-ntre neveste, da cu cracii-n sus toti popii, o adora mizantropii, o dispera deranjatii, tristii, singurii, frustratii, zice despre ea, bai vere ca-i a dracului muiere, garofitze prin cositze si paduchii printre tzitze si-aminteste cum crapau toti cei care-o urmareau cu mersul de capra beata la bilutza deranjata. ce faina era odata cand era bunica fata. stie fotbal si engleza, la poeti le-o trage-n freza, se pricepe la cantat, la dat lapte si arat, la tzesut si descantat si la degustat rahat. ce-i mai bun acum urmeaza, dupa ce se-nsenineaza, sa vedem cum tzipa-n gara ca nebunii-o criticara, ca ea-i pita alba, buna frumoasa precum o ciuma. mamoanta ranitelor, spaima-ndragostitelor, o culme a-ntzelepciunii, si mai nou, moartea pasiunii. |
||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 06:31 |
||
pikuleeee....ce bei??? eu o cafea |
||
eladaela Postat pe 3 Noiembrie 2009 06:37 |
||
vaaaaaaaai, multumesc, dupa miros am venit! | ||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 06:40 |
||
se pare ca azi voi avea o zi buna am inceput-o razand |
||
eladaela Postat pe 3 Noiembrie 2009 06:43 |
||
astia de pe aici spun asa: "azi o sa fie o zi nemaipomenita! si cu sigurantza se va gasi careva s-o strice" da' las ca si murphy o zice bine, de-aia-i sanatos sa savurezi clipa! |
||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 06:46 |
||
mneata!!!!!!!!!si io!!! | ||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:11 |
||
si tu? cum zici tu? 'neatza buna, soare! |
||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:15 |
||
neatza nazi pikule....daca a mea a inceput prost,uite ca o sa mearga bine |
||
eladaela Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:15 |
||
e bine sa ne pastram optimismul, da | ||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:18 |
||
mneata...lume buna ....ioi..n am prea durmit azi noapte....o fost luna plina .....mi o vinit asiiiaaaaa..... m m uitat la previziunili lui nostradamus si m am bucurat....vine 2012.....scap de datorii.... | ||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:20 |
||
ba e chiar indicat sa mai faci si altele! | ||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:22 |
||
nazirro,ascult ce zice piku' ca zice bine | ||
eladaela Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:24 |
||
io as face tati...da bancili....betmen...nu si nu..... | ||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:25 |
||
porci de caini mami |
||
eladaela Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:29 |
||
bueeeyyyy....scumpira astia tigarili nenorocitii |
||
eladaela Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:46 |
||
adevarat..ella....cu cit is mai scumpe cu atit pip mai mult!!!!!si vini si berbantu.....cind il vaz ca se uita in scrumiera...si vrea sa zica ceva.....iiioi asiiia imi vini...... | ||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:52 |
||
poi si ce te retine nazi?? nu te abtine mami |
||
eladaela Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:55 |
||
are dreptate, nazi. le aprinzi, tragi de doua ori si le uiti, se fumeaza singure. asa risipitoare.... | ||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:55 |
||
ei, se abtine ca-i timida pana sa zica, uita ce i-a venit |
||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:57 |
||
n ar fii bine ca dupa 20 de ani de casnicie sa te rasplate asca doamne doamne sa ti faca sotu mut...si asiia sti ce vrea sa spuna.....tu numa ii deschizi usiaaaaa...asa sa se racoreasca..... |
||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 07:59 |
||
io timida??????????merci.....cu uitatu ai dreptate!!!!io zic ca i de la virsta..... | ||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:00 |
||
io zic ca de la vorba. cand sa mai si fumezi?! |
||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:02 |
||
printre....cuvinte si colaci de fum....... unghii lungi......ce se intrezaresc prin manusili fine de dantela lungi pina la cot......o tigareta.....lunga......o palarie din dantela cu boruri mari.....cu voal sa mi ascunda privirea......incarcata de ginduri..curate...... | ||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:10 |
||
gandesti bine. dushul, si inainte, nu numai dupa... | ||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:12 |
||
mda..sau in timp ce.... | ||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:14 |
||
oricum, numa sa nu fie in loc de... nebunatico! |
||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce ati alege? | 57 | De la: fleur_du_mal 2 Noiembrie 2009 12:27 |
Inocenta unei femei | 113 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:53 |
Ajutati-ma, va rog | 78 | De la: _Auras 29 Noiembrie 2014 03:46 |
|
||
Cum arat? | 5 | De la: Michaels_David_1 8 Martie 2016 19:45 |
Femeile un ajutor in viata pentru barbati! | 1 | De la: VOIAJOR 11 Ianuarie 2013 01:43 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară