tigari??? | ||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:21 |
||
---|---|---|
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:22 |
||
vezi? ai inteles ca am inteles ce ai inteles tu ca inteleg eu, din ce ai dat tu de inteles | ||
|
||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:25 |
||
adevarat!!!!!!1tinar si nelinistit.....io numa nelinistita..... | ||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:28 |
||
si modeasta mami | ||
eladaela Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:08 |
||
a disparut sau s-a ascuns? | ||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:25 |
||
ioi... in noaptea asta, lovi iar fiorul poetic... "balada tzoapei internaute", ha? |
||
garbo_C Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:34 |
||
sis, ha ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:37 |
||
cini...bre???????io s aci....invaluta in fum de tabac..... | ||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:37 |
||
la ora cant vantura ielele, canta cucuvelele, pe casa buruienicai, clontzanind din trompetzica, pen' ca iata, o noua zi, i-am inceput-o cu bucurii... |
||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:39 |
||
dimineata....cinta cucu... nu l aud nu merg la lucru!!!!!!!!! ...... |
||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:41 |
||
vad ca iar a avut piku o noapte din aia, poetica... fix la ora la care canta cucuvelele... da o pagina inapoi, sis... |
||
garbo_C Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:46 |
||
asa, mami...da-te lovita... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:46 |
||
dap...acu' am cetit... filon de filon, sis... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:48 |
||
ma dau lovita in aripa si n am bani nici de o pipa...... |
||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:54 |
||
wife....cit ai mami??? | ||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 10:01 |
||
fleurdelis Postat pe 3 Noiembrie 2009 10:08 |
||
nazi, habar n-am...pierdui socoata | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 11:14 |
||
foaie verde de dudau treaba merge tot mai...BINEEEE... |
||
LILO Postat pe 3 Noiembrie 2009 11:29 |
||
foaie verde de urzici, fin'c-aveti salarii mari |
||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 11:48 |
||
no comment....dar e biiiineeeeeeeeeee......he he....nazziiiiii....sa fie mut.....mi-as dori si eu sa fie soacra muta......definitiv.....si paralizata.....numa ochii sa-i joace in cap....uite-asa... uite-asa... si io sa-i zic...ntz.....ca nu face bine la lingurica....aaauuuuu...mooorrr..... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Noiembrie 2009 00:53 |
||
cu ploaia coboara, tarziu, mai recele diminetilor triste, ireversibilul drum prin pustiu leganat in siraguri de vise... oftand regaseste caminul uitat intr-o clipa nebuna, spera sa-si insele destinul, si-a durat cat dureaza o bruma valseaza-ntre lumi paralele ametit de-o iubire tarzie, se-ntinde nebun catre stele si cade, trezit din betie. la ceasul cand floarea-si trimite frumosii boboci catre soare, apusul, in sticle ciobite il striga din cealalta zare. un adio soptit, sau rostit din priviri... si-n tacere isi vede de drum valsul s-a stins, au ramas amintiri "lasati-m-asa, mi-e bine acum!" |
||
pik_nik Postat pe 5 Noiembrie 2009 06:31 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=PRcO0I8jXnM | ||
pik_nik Postat pe 5 Noiembrie 2009 07:01 |
||
|
||
eladaela Postat pe 5 Noiembrie 2009 07:20 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Dgua41v7esE&feature=related | ||
fleurdelis Postat pe 5 Noiembrie 2009 09:34 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=yaUwrIyKiNk | ||
zambila Postat pe 5 Noiembrie 2009 09:39 |
||
abia acum am descoperit poezia ta, pik... frumoasa, desi trista... prea trista... |
||
garbo_C Postat pe 5 Noiembrie 2009 09:46 |
||
un pic de pik. | ||
bluelight Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:12 |
||
un eseu interesant, scris de un oarecare kosta vianu. il pun aici ca sa-l particularizez mai tarziu �ncerc�nd s� �n�elegi lumea aceasta, �n care tr�im, vei da de prostie. �ncerc�nd s-o schimbi, te vei lovi de pro�ti. Cine mai �tie care filosof b�tr�n a rostit, c�ndva, acest adev�r? De dimensiunile lui ne d�m seama abia c�nd in�elegem c� prostia e o manifestare a materiei, un fenomen natural, ca un cutremur sau o inunda�ie, fiind, prin aceasta, iremediabil� �i impredictibil�. De pro�ti vei da la tot pasul, ca de pietre. C�ci prostia e imuabil�. Mul�i sunt convin�i c� lumea se afl� �ntr-o ve�nic� transformare �i devenire. Nici o eroare n-a fost mai tragic� ! St�nd str�mb� pe temeliile ei putrede, vechi de c�nd Crea�ia, lumea se sprijin� pe doar c�teva adev�ruri capitale, iar prostia pare a fi una din temeliile str�mbe ale acestei lumi. Nu se pot cunoa�te efectele devastatoare ale prostiei la nivel mondial. Po�i �ti c�t r�u a f�cut o calamitate abia �n clipa bilan�ului. Cum prostia e infinit�, efectele ei se simt in orice moment, ici �i colo, dar nu pot fi cunoscute �n totalitate. Pro�tii sunt mul�i. Simpla enun�are a acestui adev�r nu ne plaseaz�, �ns�, nici pe mine �i nici pe dumneata, cititorule, �n categoria �n�elep�ilor. Dac� e adevarat c� �n�elepciunea e ca o piatr� rar�, nu se poate �nc� �ti dac� prostia e ca o boal�. �i dac� ar fi, ar fi, oricum, nevindecabil�. Fiindc� primul pas pe care trebuie s�-l fac� bolnavul spre vindecare este acela de a deveni con�tient de boala sa. Abia dup� aceea ajunge pe m�na medicilor. Dar cum, Doamne-fere�te, s�-i spui unui prost c� e prost ? �i, mai ales, cum �i-ar putea da el �nsu�i seama de gravitatea faptului, c�nd el �i poart� prostia ca pe o virtute, sau �i mai r�u, ca pe �ns�i ra�iunea existen�ei lui : nimic nu str�luce�te mai tare ca m�ndria prostului ! Dac� prostia nu poate fi definit� cu u�urin��, prostul caut� �ntotdeauna s� ias� �n eviden��, iar de cele mai multe ori reu�e�te. Pentru reu�ita ac�iunii sale el nu precupe�e�te nici un efort, minciuna fiindu-i cea mai la �ndem�n� scul�, unealta de aur. Pro�tii cred to�i, f�r� nici o excep�ie, c� adev�rurile inutile sunt periculoase. Dar, cum adev�rul ar trebui s� fie absolut �i nedeterminat, el este unul singur: adev�r �i at�t! Cum numai minciuna poate fi folosit� intr-un anume scop, deci, folositoare, adev�rul gol � golu� nu-i poate fi prostului de nici un folos. A�adar, de aici �i p�na la constatarea c� adev�rul e �ntotdeauna subversiv, nu mai e dec�t un pas. Prostul nu respect� legea, el o aplic� ! Dac� nu cumva el este chiar autorul ei, pentru c� el dintotdeauna a sus�inut, m� rog, el a aten�ionat de mai demult, pe toat� lumea. Dac� n-a�i �inut cont de spusele lui, iat� unde s-a ajuns... �i �n continuarea aceluia�i tip de ra�ionament, dac� tot aplic� legea, atunci prostul crede c� are dreptul s� taie o felie c�t vrea el de mare din tortul avantajului, c�ci pentru prost, legea e ca un b�� cu dou� capete : esen�ial este ca el s� poat� �ine de unul din capete, restul e doar rutin� ! Prostul e r�u. Ai grij�, �n�eleptule, tun�nd �i fulger�nd �mpotriva prostiei, s� nu devii r�u, c�tig�ndu-i astfel prostiei prima medalie, fiindc� r�utatea pare, iat�, o bun� jum�tate de prostie. Prostul e complicat. �n sub�irimea simplit��ii el nu vede nici un avantaj, cum ur�te �i sunt, de asemenea, avantajele transparen�ei, prin care i s-ar vedea goliciunea min�ii. D�-i prostului o idee simpl�, iar el o va �mb�rliga a�a de r�u, c� n-ai s-o mai recuno�ti, fiindc� el se scarpin� �ntotdeauna �n st�nga pe deasupra capului, cu m�na dreapt�. I se pare mai interesant. Prostul e util. Dac� to�i a�i fi de�tep�i, am auzit odat� replica unui ��ran, cine v-ar mai trage cismele din picere, m�, intelectualilor ? Prostul e grav. S� nu cumva s� r�zi �n fa�a lui, ar fi o impietate! Str�mo�ii no�tri latini au creat zicala ridendo, castigat mores, crez�nd sincer c� r�z�nd de n�ravuri, le-ar putea �ndrepta. Dar, dac� ai s� r�zi �n fa�a prostului, nu vei face altceva dec�t s�-i descoperi alt n�rav : prostul e suspicios! Prostul nu �tie, nu are �ncredere, prostul nu cerceteaz� pentru a afla, el doar presupune. Pe temelia celor �nchipuite, el construie�te gravitatea acuza�iilor, iar de aici �i p�n� la incriminarea tuturor celorlal�i, nu mai e dec�t o chestiune de timp. Iar prostul nu se sperie numai dintr-at�t. Prinz�nd de veste, poate de la lec�iile de marxism, de avantajele care decurg din lupta contrariilor, prostul iube�te competi�ia. Dar nu competi�ia cinstit�, �n care c�tig� cel mai bun, ci aceea �n care el reu�e�te s� dovedeasc� intotdeauna c� este primul, indiferent ce fel de mijloace arunc� �n lupt�. Prostul i�i consum� jum�tate din via��, dac� e nevoie, ca s�-�i dovedeasc� cu c�t este el mai de�tept dec�t tine. Las�-l s-o fac�! Dac� i se pare c� a reu�it, uneori te las� �n pace ! Fere�te-te s�-i dai prostului prin ceva a �n�elege c�-�i este inferior : te va urm�ri cu �nver�unare, toat� via�a, pentru a te distruge, n�scocind cu adev�rat� �iretenie noi �i noi feluri de a se r�zbuna, gelos cum este pe succesul altora, fiindc� aceasta a fost �i este dintotdeauna singura triste�e a prostului : �tie c� prostia nu e o calitate! Dar, aten�ie, nu te pune cu el: prostul are mintea odihnit�! |
||
pik_nik Postat pe 5 Noiembrie 2009 20:27 |
||
oh da... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Noiembrie 2009 20:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
salutare tuturor! | 65 | De la: mia79x 14 Iulie 2009 18:16 |
O iubesc pe mama logodnicei mele | 87 | De la: garbo_1341 6 Mai 2012 15:54 |
coopiii | 19 | De la: snowflake 17 August 2009 13:21 |
|
||
De ce barbatilor le place sa insele??????????? | 1 | De la: garbo059815 12 Octombrie 2009 13:59 |
vreau sa ma impac cu fostul meu prieten .help me | 8 | De la: garbo26121996 23 Martie 2012 18:09 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară