Subiectul meu

tigari???
nazirra
Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:21
nazirra
Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:22
vezi? ai inteles ca am inteles ce ai inteles tu ca inteleg eu, din ce ai dat tu de inteles
pik_nik
Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:25
adevarat!!!!!!1tinar si nelinistit.....io numa nelinistita.....
nazirra
Postat pe 3 Noiembrie 2009 08:28
si modeasta mami
eladaela
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:08
a disparut sau s-a ascuns?
pik_nik
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:25
ioi... in noaptea asta, lovi iar fiorul poetic...

"balada tzoapei internaute", ha?
garbo_C
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:34
sis, ha ?
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:37
cini...bre???????io s aci....invaluta in fum de tabac.....
nazirra
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:37
la ora cant vantura ielele, canta cucuvelele, pe casa buruienicai, clontzanind din trompetzica, pen' ca iata, o noua zi,
i-am inceput-o cu bucurii...
pik_nik
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:39
dimineata....cinta cucu...
nu l aud nu merg la lucru!!!!!!!!!
......
nazirra
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:41
vad ca iar a avut piku o noapte din aia, poetica... fix la ora la care canta cucuvelele...

da o pagina inapoi, sis...
garbo_C
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:46
asa, mami...da-te lovita...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:46
dap...acu' am cetit...

filon de filon, sis...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:48
ma dau lovita in aripa
si n am bani nici de o pipa......
nazirra
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:54
wife....cit ai mami???
nazirra
Postat pe 3 Noiembrie 2009 10:01
fleurdelis
Postat pe 3 Noiembrie 2009 10:08
nazi, habar n-am...pierdui socoata
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Noiembrie 2009 11:14
foaie verde de dudau
treaba merge tot mai...BINEEEE...
LILO
Postat pe 3 Noiembrie 2009 11:29
foaie verde de urzici,
fin'c-aveti salarii mari
pik_nik
Postat pe 3 Noiembrie 2009 11:48
no comment....dar e biiiineeeeeeeeeee......he he....nazziiiiii....sa fie mut.....mi-as dori si eu sa fie soacra muta......definitiv.....si paralizata.....numa ochii sa-i joace in cap....uite-asa... uite-asa... si io sa-i zic...ntz.....ca nu face bine la lingurica....aaauuuuu...mooorrr.....
tutankhamon
Postat pe 4 Noiembrie 2009 00:53
cu ploaia coboara, tarziu,
mai recele diminetilor triste,
ireversibilul drum prin pustiu
leganat in siraguri de vise...

oftand regaseste caminul
uitat intr-o clipa nebuna,
spera sa-si insele destinul,
si-a durat cat dureaza o bruma

valseaza-ntre lumi paralele
ametit de-o iubire tarzie,
se-ntinde nebun catre stele
si cade, trezit din betie.

la ceasul cand floarea-si trimite
frumosii boboci catre soare,
apusul, in sticle ciobite
il striga din cealalta zare.

un adio soptit, sau rostit din priviri...
si-n tacere isi vede de drum
valsul s-a stins, au ramas amintiri
"lasati-m-asa, mi-e bine acum!"
pik_nik
Postat pe 5 Noiembrie 2009 06:31
http://www.youtube.com/watch?v=PRcO0I8jXnM
pik_nik
Postat pe 5 Noiembrie 2009 07:01

eladaela
Postat pe 5 Noiembrie 2009 07:20
http://www.youtube.com/watch?v=Dgua41v7esE&feature=related
fleurdelis
Postat pe 5 Noiembrie 2009 09:34
http://www.youtube.com/watch?v=yaUwrIyKiNk
zambila
Postat pe 5 Noiembrie 2009 09:39
abia acum am descoperit poezia ta, pik...
frumoasa, desi trista...
prea trista...
garbo_C
Postat pe 5 Noiembrie 2009 09:46
un pic de pik.
bluelight
Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:12
un eseu interesant, scris de un oarecare kosta vianu. il pun aici ca sa-l particularizez mai tarziu

�ncerc�nd s� �n�elegi lumea aceasta, �n care tr�im, vei da de prostie. �ncerc�nd s-o schimbi, te vei lovi de pro�ti. Cine mai �tie care filosof b�tr�n a rostit, c�ndva, acest adev�r? De dimensiunile lui ne d�m seama abia c�nd in�elegem c� prostia e o manifestare a materiei, un fenomen natural, ca un cutremur sau o inunda�ie, fiind, prin aceasta, iremediabil� �i impredictibil�.
De pro�ti vei da la tot pasul, ca de pietre. C�ci prostia e imuabil�. Mul�i sunt convin�i c� lumea se afl� �ntr-o ve�nic� transformare �i devenire. Nici o eroare n-a fost mai tragic� ! St�nd str�mb� pe temeliile ei putrede, vechi de c�nd Crea�ia, lumea se sprijin� pe doar c�teva adev�ruri capitale, iar prostia pare a fi una din temeliile str�mbe ale acestei lumi.
Nu se pot cunoa�te efectele devastatoare ale prostiei la nivel mondial. Po�i �ti c�t r�u a f�cut o calamitate abia �n clipa bilan�ului. Cum prostia e infinit�, efectele ei se simt in orice moment, ici �i colo, dar nu pot fi cunoscute �n totalitate.
Pro�tii sunt mul�i. Simpla enun�are a acestui adev�r nu ne plaseaz�, �ns�, nici pe mine �i nici pe dumneata, cititorule, �n categoria �n�elep�ilor. Dac� e adevarat c� �n�elepciunea e ca o piatr� rar�, nu se poate �nc� �ti dac� prostia e ca o boal�. �i dac� ar fi, ar fi, oricum, nevindecabil�. Fiindc� primul pas pe care trebuie s�-l fac� bolnavul spre vindecare este acela de a deveni con�tient de boala sa. Abia dup� aceea ajunge pe m�na medicilor. Dar cum, Doamne-fere�te, s�-i spui unui prost c� e prost ? �i, mai ales, cum �i-ar putea da el �nsu�i seama de gravitatea faptului, c�nd el �i poart� prostia ca pe o virtute, sau �i mai r�u, ca pe �ns�i ra�iunea existen�ei lui : nimic nu str�luce�te mai tare ca m�ndria prostului !
Dac� prostia nu poate fi definit� cu u�urin��, prostul caut� �ntotdeauna s� ias� �n eviden��, iar de cele mai multe ori reu�e�te. Pentru reu�ita ac�iunii sale el nu precupe�e�te nici un efort, minciuna fiindu-i cea mai la �ndem�n� scul�, unealta de aur. Pro�tii cred to�i, f�r� nici o excep�ie, c� adev�rurile inutile sunt periculoase. Dar, cum adev�rul ar trebui s� fie absolut �i nedeterminat, el este unul singur: adev�r �i at�t! Cum numai minciuna poate fi folosit� intr-un anume scop, deci, folositoare, adev�rul gol � golu� nu-i poate fi prostului de nici un folos. A�adar, de aici �i p�na la constatarea c� adev�rul e �ntotdeauna subversiv, nu mai e dec�t un pas.
Prostul nu respect� legea, el o aplic� ! Dac� nu cumva el este chiar autorul ei, pentru c� el dintotdeauna a sus�inut, m� rog, el a aten�ionat de mai demult, pe toat� lumea. Dac� n-a�i �inut cont de spusele lui, iat� unde s-a ajuns... �i �n continuarea aceluia�i tip de ra�ionament, dac� tot aplic� legea, atunci prostul crede c� are dreptul s� taie o felie c�t vrea el de mare din tortul avantajului, c�ci pentru prost, legea e ca un b�� cu dou� capete : esen�ial este ca el s� poat� �ine de unul din capete, restul e doar rutin� !
Prostul e r�u. Ai grij�, �n�eleptule, tun�nd �i fulger�nd �mpotriva prostiei, s� nu devii r�u, c�tig�ndu-i astfel prostiei prima medalie, fiindc� r�utatea pare, iat�, o bun� jum�tate de prostie.
Prostul e complicat. �n sub�irimea simplit��ii el nu vede nici un avantaj, cum ur�te �i sunt, de asemenea, avantajele transparen�ei, prin care i s-ar vedea goliciunea min�ii. D�-i prostului o idee simpl�, iar el o va �mb�rliga a�a de r�u, c� n-ai s-o mai recuno�ti, fiindc� el se scarpin� �ntotdeauna �n st�nga pe deasupra capului, cu m�na dreapt�. I se pare mai interesant.
Prostul e util. Dac� to�i a�i fi de�tep�i, am auzit odat� replica unui ��ran, cine v-ar mai trage cismele din picere, m�, intelectualilor ?
Prostul e grav. S� nu cumva s� r�zi �n fa�a lui, ar fi o impietate! Str�mo�ii no�tri latini au creat zicala ridendo, castigat mores, crez�nd sincer c� r�z�nd de n�ravuri, le-ar putea �ndrepta. Dar, dac� ai s� r�zi �n fa�a prostului, nu vei face altceva dec�t s�-i descoperi alt n�rav : prostul e suspicios!
Prostul nu �tie, nu are �ncredere, prostul nu cerceteaz� pentru a afla, el doar presupune. Pe temelia celor �nchipuite, el construie�te gravitatea acuza�iilor, iar de aici �i p�n� la incriminarea tuturor celorlal�i, nu mai e dec�t o chestiune de timp. Iar prostul nu se sperie numai dintr-at�t.
Prinz�nd de veste, poate de la lec�iile de marxism, de avantajele care decurg din lupta contrariilor, prostul iube�te competi�ia. Dar nu competi�ia cinstit�, �n care c�tig� cel mai bun, ci aceea �n care el reu�e�te s� dovedeasc� intotdeauna c� este primul, indiferent ce fel de mijloace arunc� �n lupt�.
Prostul i�i consum� jum�tate din via��, dac� e nevoie, ca s�-�i dovedeasc� cu c�t este el mai de�tept dec�t tine. Las�-l s-o fac�! Dac� i se pare c� a reu�it, uneori te las� �n pace !
Fere�te-te s�-i dai prostului prin ceva a �n�elege c�-�i este inferior : te va urm�ri cu �nver�unare, toat� via�a, pentru a te distruge, n�scocind cu adev�rat� �iretenie noi �i noi feluri de a se r�zbuna, gelos cum este pe succesul altora, fiindc� aceasta a fost �i este dintotdeauna singura triste�e a prostului : �tie c� prostia nu e o calitate!
Dar, aten�ie, nu te pune cu el: prostul are mintea odihnit�!
pik_nik
Postat pe 5 Noiembrie 2009 20:27
oh da...
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Noiembrie 2009 20:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
salutare tuturor! 65 De la: mia79x 14 Iulie 2009 18:16
O iubesc pe mama logodnicei mele 87 De la: garbo_1341 6 Mai 2012 15:54
coopiii 19 De la: snowflake 17 August 2009 13:21
De ce barbatilor le place sa insele??????????? 1 De la: garbo059815 12 Octombrie 2009 13:59
vreau sa ma impac cu fostul meu prieten .help me 8 De la: garbo26121996 23 Martie 2012 18:09
Setari Cookie-uri