io nu mami ca vaz ca te scarpina altii poi tu zici de funie in casa spanzuratului?? daca nu ai inteles despre ce vorbeam,iti zic io in privat |
||
eladaela Postat pe 25 Noiembrie 2009 13:46 |
||
---|---|---|
pikule,da' ce saritor esti astazi mami.... uite,asta zic si io spirit civic |
||
eladaela Postat pe 25 Noiembrie 2009 13:47 |
||
numai azi m-ai vazut? | ||
|
||
pik_nik Postat pe 25 Noiembrie 2009 13:55 |
||
ela, nu stiu la ce te referi, da' n-are importanta, in principiu spun ce gandesc...asa am invatat ca-i mai bine | ||
zambila Postat pe 25 Noiembrie 2009 13:55 |
||
asta e bine mami... chiar daca asta nu o sa-ti aduca intotdeauna aprecieri,ci din contra |
||
eladaela Postat pe 25 Noiembrie 2009 13:58 |
||
zambiluto,te-ai suparat de nu-mi raspunzi? | ||
eladaela Postat pe 25 Noiembrie 2009 14:08 |
||
helado, stai sa termin scarpinatul | ||
pik_nik Postat pe 25 Noiembrie 2009 14:11 |
||
ce se intampla azi de nu e "evervescentza"? nu "frinzeaza" nimeni ridicolul cu "shtromalaul"? |
||
pik_nik Postat pe 26 Noiembrie 2009 09:48 |
||
neata gasca....na ca ma evervecentez eu......sa-i spun la multi ani mamei clonei mele......ultra...sa-ti traiasca mama intru multi ani sanatosi si sa aibe parte numai de bucuriii...stiu ca a fost ieri dar eu de-abia azi am vazut.... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Noiembrie 2009 10:36 |
||
Un b�rbat merge la psihiatru: > - Doctore, so�ia mea e infidel�. �n fiecare sear� merge > la barul pescarilor �i aga�� b�rba�i. Chiar mai r�u, se culc� cu oricine o �ntreab�! > �nnebunesc! Ce crezi c� ar trebui s� fac? > Doctorul r�spunde: > - Relaxeaz�-te, respir� ad�nc �i �ncearc� s� te > calmezi. Acum spune-mi, unde mai precis e barul acesta? |
||
casanova Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:13 |
||
mda bun bancul! | ||
Helen29 Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:16 |
||
Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala. > Vazand girofarul unei masini de politie in oglinda, se > gandeste: "Am o masina buna si pot sa dispar". Asa ca > accelereaza si urmarirea incepe. Cand acul kilometrajului ajunge la > capatul cursei, vazind ca totusi nu poate sa scape de > politist, barbatul se gandeste ca ar fi mai bine sa renunte > si trage pe dreapta. Politistul se apropie de masina si > spune: > - Asculta, baiete. Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. > Inventeaza o scuza buna ca sa te las sa pleci.. Tipul se > gandeste putin si raspunde: > - Acum trei saptamani, sotia mea a plecat cu un politist. > Cand te-am vazut in spatele masinii, am crezut ca vrei sa > mi-o aduci inapoi. |
||
casanova Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:18 |
||
Nevasta lui Bula isi pune picaturi in ochiul stang, apoi in > cel drept si, la sfarsit, intre picioare. > - Esti nebuna? Acolo de ce pui? O intreaba Bula, siderat de gestul ei. > - Cum de ce? Raspunde femeia. A trecut multa vreme de cand > nici ea n-a mai vazut nimic! |
||
casanova Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:21 |
||
Helen29 da ce ochisori ai la varsta ta. |
||
casanova Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:23 |
||
El si ea la restaurant. > Ea, sorbind dintr-un pahar de vin: > -Sa stii ca nu poate fi vorba de sex inainte de casatorie. > El: - Atunci suna-ma dupa ce te casatoresti. |
||
casanova Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:24 |
||
destule persoane apar logate la ora asta. nu va plictisiti? nu va atrage forumul? si io cu cine ma cert? | ||
pik_nik Postat pe 27 Noiembrie 2009 03:35 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=byl2zRQ0TLw | ||
pik_nik Postat pe 27 Noiembrie 2009 04:19 |
||
urasc barbatii care stau in metrou cu picioarele labartate! genunchii lor ocupa cate o treime si din scaunele de langa scaunul pe care s-au asezat, probabil ca sa-si menajeze "bilutzele"! ieri m-am urcat in metrou si am cautat cu privirea un loc. am ochit unul, intre o domnisoara si ... un domn dintre cei descrisi mai sus. m-am aruncat "barbateste" pe scaun si mi-am labartat violent picioarele spunand: "m-am saturat de barbatii care stau asa cu picioarele, m-am saturat de nesimtirea voastra, si eu pot sta asa, va deranjeaza? toti sunteti niste nesimtiti! si tu la fel!" (i-am adresat aceasta "sentinta" unui tanar care statea pe bancheta din fata in aceeasi pozitie). dupa care ... m-am calmat! ba mai mult .... tanarul de pe bancheta din fata (care aducea foarte bine la fizic cu un apropiat prieten de-al meu), a zambit si apoi a izbucnit in ras punandu-si mana la gura, ceva de genul " Doamne, nebuni sunt unii!". mi-am dat seama cat de nebuna trebuie sa le fi parut tuturor si m-a pufnit si pe mine rasul insa am reusit sa ma stapanesc! am mers o statie evitand subtil privirile tanarului de vis-a-vis. pana la urma m-am uitat la el ca sa inteleaga ca imi dau seama ca ma crede dusa cu pluta. el discret si-a dus mana la frunte si s-a scarpinat intr-un fel care spunea: " nu esti toata la cap!". eu i-am raspuns cu colturile gurii si cu un semn linistitor din mana "nu, nu-i chiar asa de rau cum pare!" problema era ca in fiecare zi stau langa cate unul care ma impinge cu genunchii! incerc sa nu ma asez langa ei deoarece in gand nu fac altceva decat sa monologhez: "strange-ti dom'le picioarele! daca-i spun sa-si retraga genunchii imi va raspunde ca . ei, decat sa se uite toata lumea la mine mai bine tac! s.a.m.d" |
||
clippy Postat pe 27 Noiembrie 2009 11:05 |
||
foarte tare! |
||
zambila Postat pe 27 Noiembrie 2009 11:09 |
||
eheeee si asta e mai nimic!cum ramane cu pipaitul si cu mirosul de bautura? | ||
Helen29 Postat pe 27 Noiembrie 2009 11:09 |
||
helen29 cf scumpo |
||
casanova Postat pe 27 Noiembrie 2009 15:07 |
||
buna! bine scumpule tu ce faci? |
||
Helen29 Postat pe 27 Noiembrie 2009 15:08 |
||
clippy...io propun ca la baietii astia care stau ca nesimtitii sa li se taie bilutele.....sa nu-i mai incurce, domle.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Noiembrie 2009 16:25 |
||
in piata publica!!! |
||
eladaela Postat pe 27 Noiembrie 2009 16:26 |
||
si sa se puna pe rana si o tzara de sare???? | ||
tutankhamon Postat pe 27 Noiembrie 2009 16:48 |
||
si bilutele parpalite pe gratar, cu cartofi prajiti? | ||
pik_nik Postat pe 27 Noiembrie 2009 18:10 |
||
bune bilutzele la gratar! sa li se taie! | ||
clippy Postat pe 27 Noiembrie 2009 19:04 |
||
si cartofii sa li se taie, da! | ||
pik_nik Postat pe 27 Noiembrie 2009 19:06 |
||
mie da-ti-mi cartofii....bilutzele vi las voua.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Noiembrie 2009 19:10 |
||
tut! esti vegetariana? de care? lacto sau ovo -vegetariana? ca la ovo- ar merge si bilutzele ... sau nu ? P.S. fara suparare , ca-i de gluma nu de serios! |
||
clippy Postat pe 27 Noiembrie 2009 19:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La cutite cu mama lui | 28 | De la: garbo_1650 3 Februarie 2014 08:50 |
7 trasaturi pt a deveni un barbat irezistibil! | 35 | De la: sora_ilsi 6 Septembrie 2009 19:48 |
ce trista e viata! | 158 | De la: buna01 20 Ianuarie 2010 21:38 |
|
||
Si barbatii..plang.... (?) | 1724 | De la: gmpa 26 Aprilie 2010 02:27 |
b�rba�i nepricepu�i sau femei frigide....s� vedem | 880 | De la: neculanic 26 Decembrie 2009 14:34 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară