Subiectul meu

he, ce ma amuza..astia or luat lumina...am intreb din razbunarea cui pe cine? or taiat curentu'asa in miezul zileii...
fleurdelis
Postat pe 7 Decembrie 2009 13:59
Eep poate Udrea avea o mancarime...
lala_cri
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:02
ready, in spania doar 6 la suta dintre romani au studii superioare, si se presupune ca stiu ce fac.
celalti sunt din cuca macaii...
pik_nik
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:02
Nu cred ca e relevant sa ai studii pt.a vota, cunosc oameni simpli de la tara f.intelepti...si f.cinstiti
lala_cri
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:04
sau din adunati copaceni!!!!
nazirra
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:05
conteaza mai putin fundatura, nazi
ideea era ca sunt votantzi de-ai lui basescu, adica de aceasi teapa. cei la care mai are tembelul priza cu discursurile lui populiste, dar fara continut.
vom trai si veti vedea...din pacate pe pielea voastra...
pik_nik
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:08
ce legatura au studiile cu votul?
ca eu sunt blonda si ma prind mai greu....
Helen29
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:08
pe pielea lor pikule..io am zis ca ma mut la tine
eladaela
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:11
piku....dupe mintea mea de blonda......noi nu avem clasa politica....mi e greata si sa vb.....
nazirra
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:13
conteaza, helen. omul cu putina carte poate fi usor manipulat si pacalit .mai ales ca-i si sarac

uite, nu mai departe povestea cu uleiul si faina. ce bucurosi erau ca le-a dat PDul sau PDSRul o firmitura. insa, cat tin cele 2 kile de faina? s-au intrebat asta?de saptamana viitoare, iar trag la jug pe nimica toata. daca au unde trage. locuri de munca, ioc.

si apoi, banii aceia de unde-s? iar intreb: si-au pus asta problema? nu. cine le-a dat o haina second hand, pe ala au votat
si_totusi
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:14
Helen, numai cineva cu "studii" stie ca romania e republica prezidentiala pentru ca presedintele e ales prin votul poporului!!!
de asemenea, numai cineva cu studii poate face comparatie intre sistemul politic din romania si republica bolivariana a lui hugo chavez!!!
deci...numai astia il pot vota pe basescu, si nu inteleg adevarata cauza a situatiei din tara. de patru-cinci ani basescu se da de ceasul mortii ca sa traiti voi bine, nu ca sa-si plateasca el politele si sa-si enerveze adversarii politici, sau sa-si trimita fata la bruxelles, nu-i asa?
pik_nik
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:15
lasa ca nu sunt toti prosti ,unii au primit ce le-au oferit si au votat pe cine au vrut
Helen29
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:16
eu m-am lasat de votat acum multi ani,ce rost mai are?
zarurile sunt deja aruncate asa ca nu vreau sa fac parte din grupul care face figuratie in "filmul"asta numit alegeri
Helen29
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:18
corect......numa banditi!!mie greata!!!!!!!!! eci se porcaiesc toti.....dupaia se aliaza.....totiii ......sa vezi circ acum cind se despart!!!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:20
toti romanii din afara l-au votat pe basescu....oare au gresit?
Begonia
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:23
eheee, nazi, las' ca acush ne scoate basescu din crize
sa vedem ce dracu mai fac, ca nu prea mai au nici ce sa fure, si cu munca e grele, si banii de la U.E nu vin asa usor

ma duc la masa
zambila
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:23
gresest. stiti cum va fi?

toti sobolanii vor trece acum in tabara lui basel. va incepe impartitul cascavalului in stilul caracteristic- pe furis. base va da in continuare cu caciula de pamant, va vorbi la nivelul omului simplu, va spune ca lupta cu moguluii, ca va face si va drege dar nu poate. nu-l lasa comunistii.

din cand in cand va mai isca un scandal ca sa fie credibil si va mai merge la tuns de oi sau la luare din motz la vreun purandel. de. legatura cu poporul

romanasul, chiar daca nu are ce pune pe masa si-i rupt in coate il va diviniza. adica, omul se lupta dar nu-l lasa altii.
si_totusi
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:24
totusico, macar sa munciti cat sa-mi fie si mie pensia asigurata in tara, ca nu-i chiar foarte mica
pik_nik
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:26
pai cum nu.....mai ai si o pensioara dincolo....una aciaaaa....iote assssiiiia.....
nazirra
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:29
pushca mamii voastre. noua ne iau 15 % si voi votati aiurea acolo.

chiar. de ce nu v-au luat din pensii?
si_totusi
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:30
nazi, aici mai am destul pana la pensie, ca nu gasesc politicieni atat de tembeli ca sa-mi aranjez cum am facut-o in tara
da' las' ca nu-i greu la pazit bostani in net, castig cat sa-mi intretin clonele
pik_nik
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:32
" stire la tv :
-din cauza ca autoritatile nu dispun de suficiente fonduri ca sa plateasca pensiile,de la 1 ianuarie pensionarii vor avea voie sa treaca pe rosu.Daca in 6 luni situatia nu se amelioreaza vor fi obligati sa treaca pe rosu!"
Helen29
lasa totusico,ca le ia acus...
adica nu mai are de un' sa le dea
eladaela
asa, asa... sa le ia din pensii!

Tradatori de neam si tara ce sunt ei!
garbo_C
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:33
bre... sibienii! ati vrut prim ministru d-al vost', ha? iote na! ciuciu! ba, mai mult, va si explodara aia statia de reglare a gazului metan, de au oprit gazele in tot orasul pana maine dimineata!

baga-mi-as picioarele, e frig si copiii mei is acolo...
ready_vivus
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:33
ce o explodat????
nazirra
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:35
da. sa le ia, primesc. da sa-i plateasca pe ici pe colo si anume deloc auzi, au pensie integrala .hoaaaaaaa !
si_totusi
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:36
bre, nazirro, statia de reglare a presiunii gazului metan... sau ceva de genul asta. din cate am vazut la stiri, cred ca e pe undeva prin zona calea poplacii. pe strada nicolae grigorescu...
ready_vivus
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:38
ioi de dimi am trecut si io pe coloooooo....
nazirra
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:41
iote aici:

http://www.realitatea.net/sase-raniti-in-urma-unei-explozii-la-o-conducta-de-gaze-din-sibiu_690814.html
ready_vivus
Postat pe 7 Decembrie 2009 14:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum se spala creierii barbatilor? 54 De la: eu_geminy 30 August 2010 16:41
Ma cauta trecutul... 29 De la: garbo_7796 4 Aprilie 2013 13:02
Barbati de pe Garbo.ro, 1090 De la: madita 10 Octombrie 2010 18:24
coopiii 19 De la: snowflake 17 August 2009 13:21
Berbec 1 De la: pustoaik89 8 Aprilie 2010 13:15
Setari Cookie-uri