greaco...da di ci la tine vine vacanta dija si la noi nuuu???? p.s. la halul in care ninge nu m-ar mira sa se dea decret de guvern in tara ca se sta acasa.... |
||
tutankhamon Postat pe 18 Decembrie 2009 08:33 |
||
---|---|---|
si la mine incepe vacanta azi bueyyyyy da ma 'nerveaza vremea asta ca au inchis astia drumurile si nu stiu pe unde pot sa plec |
||
nelly05 Postat pe 18 Decembrie 2009 08:36 |
||
tuth....se pare ca eu am fost mai cuminte ca altii si la noi e zapada,deci asteptam decretul |
||
|
||
eladaela Postat pe 18 Decembrie 2009 08:36 |
||
sa stati cu ochii pe tv si sa-mi spuneti daca se inchide si A1 | ||
nelly05 Postat pe 18 Decembrie 2009 08:39 |
||
A2 e inchisa deja.....sunt in discutii pentru buc-pitesti.....A1 nu cred ca o inchid asa de repede pentru ca e drum esential...cel putin pana in otopeni.....dar tu mergi cu grija si fii atenta la echipajele de politie d pe marginea drumului....sa nu incepi vacanta cu o amenda.... nu ar fi mai bine s-o iei direct pe ocolitoarea ailalta pana la bv???ma gandesc si eu ca va fi nebunie pe A1 cu zapada asta.....toti vor la munte.... |
||
tutankhamon Postat pe 18 Decembrie 2009 08:41 |
||
nelly....astia zic ca deocamdata se circula foarte greu pe A1,dar exista posibilitatea sa se inchida,cel putin periodic.... | ||
eladaela Postat pe 18 Decembrie 2009 08:42 |
||
bueeeyyyy....sunt suparata ca nu-mi gasesc oja a pus-o fi-meu bine.....da' asa de bine ca nu o mai gasesc acu tre sa astept sa vina acasa,sa vad daca isi aminteste unde a pus-o sper ca nu pe noptiera la gagica-sa io-te ce apasari am si io de dimineata tara arde si eu vreau sa ma dau cu oja |
||
eladaela Postat pe 18 Decembrie 2009 08:45 |
||
bre tuth.....ce sa fac iubita la bv chiar daca eu vreau la bv nu mai am ce sa fac acolo..........ma duc la craiova bre acasa la mine si drumul e pe A1 bucuresti-pitesti | ||
nelly05 Postat pe 18 Decembrie 2009 09:16 |
||
'neata! domnu' piku, permiteti sa postez si eu ceva aici, pe subiectul dumneavoastra? pana imi aprobati pozitiv, eu postez... Cuplet al lui Tanase de acum peste 70 de ani, de o actualitate descurajanta !!! Constantin Tanase, "Si cu asta ce-am facut?" ... Ne-am trezit din hibernare Si-am strigat c�t am putut: Sus Cutare! Jos Cutare!? Si cu asta ce-am facut? Am dorit, cu mic, cu mare, Si-am luptat, cum am stiut, S-avem noua guvernare? Si cu asta ce-am facut? Ca mai bine sa ne fie, Ne-a crescut salariul brut, Dar traim �n saracie? Si cu asta ce-am facut? Ia' coruptia amploare, Cum nicic�nd nu s-a vazut, Scoatem totul la v�nzare? Si cu asta ce-am facut? Pentru-a c�stiga o p�ine, Multi o iau de la-nceput, Ratacesc prin tari straine? Si cu asta ce-am facut? Traversam ani grei cu crize, Leul iar a decazut, Cresc �ntruna taxe-accize? Si cu asta ce-am facut? Totul este ca-nainte, De belele n-am trecut, Se trag sforile, se minte, Si cu asta ce-am facut? Se urzesc pe-ascuns vendete, Cum nicic�nd nu s-a vazut, Tara-i plina de vedete, Si cu asta ce-am facut? Pleaca-ai nostri, vin ai nostri! E sloganul cunoscut; Iarasi am votat ca prostii, Si cu asta ce-am facut? |
||
garbo_C Postat pe 18 Decembrie 2009 09:21 |
||
nelly,deocamdata nu au anuntat nimic ca e inchisa A1 dar mai asculta si tu,ca cica ar vrea sa o inchida sau pleaca repede |
||
eladaela Postat pe 18 Decembrie 2009 09:22 |
||
cell..... | ||
eladaela Postat pe 18 Decembrie 2009 09:23 |
||
ela... | ||
garbo_C Postat pe 18 Decembrie 2009 09:28 |
||
vacantele astea... curatenie, gatit, musafiri,si pana sa te gandesti la tine, au si trecut |
||
pik_nik Postat pe 18 Decembrie 2009 10:31 |
||
pikule nu mai gandi ca te coplesesc...ca pe mine | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 10:35 |
||
io n-am musafiri si nici de gatit nu gatesc...poate doar pe mine |
||
zambila Postat pe 18 Decembrie 2009 10:38 |
||
zambilici vrei sa fii servita la cina | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 10:41 |
||
te impachetezi frumos...eventual si fundulita rosie...si te lasi savurata usurel | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 10:42 |
||
mai, ce tot vorbesti tu acolo? |
||
zambila Postat pe 18 Decembrie 2009 10:46 |
||
Delicioasa rau | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 10:47 |
||
Buna ziua lumeeeeeee...eu am terminat de curatat zapada...deci incalzirea e facuta...si ma minunez aici ce bine e la unii...care nu au de gatit...Bravo fetele...gatiti-va sa fiti frumoase de Craciun... | ||
DORI_ Postat pe 18 Decembrie 2009 10:47 |
||
apetisante rau | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 10:50 |
||
avem si de gatit...dar o luam pe "scurtatura" mai preparam si la cuptor,mai spalam si cu automatika.. si intre timp(spre dispererea unor forumisti ) mai tastam cate ceva pe garbolina... |
||
LILO Postat pe 18 Decembrie 2009 10:50 |
||
io lucrez la Craciun dar de gatit tot ma gatesc...sa fiu sclipicioasa si trebe sa gatesc pt.copilu'ceva bun... | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 10:52 |
||
deci, fara sclipici, ca nu-s bradul de craciun da' poate apuc si eu sa-mi fac unghiutzele, sa ma vopsesc (mouva) , sa-mi mai iau o rochitza |
||
zambila Postat pe 18 Decembrie 2009 10:56 |
||
Zambilut stii care e cea mai frumoasa rochie pt.berbanti? | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 10:57 |
||
cea aruncata pe podea scuze era o glumita mica | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 11:00 |
||
hmmmm io stiu?? da' pe mine ce are daca sta? |
||
zambila Postat pe 18 Decembrie 2009 11:07 |
||
nimilica... | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 11:11 |
||
Ai dreptate...la cati banuti dam pe ele,e pacat sa stea aruncate pe podea...rochitili... | ||
DORI_ Postat pe 18 Decembrie 2009 11:13 |
||
cum vrea inimioara ta sa fie | ||
lala_cri Postat pe 18 Decembrie 2009 11:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
credetzi ca o relatzie de distatza are viitor? | 233 | De la: anca_anka 26 Aprilie 2010 12:51 |
coopiii | 19 | De la: snowflake 17 August 2009 13:21 |
o intrebare adresata mai mult barbatilor...Ce cred ei ca este dragostea? | 525 | De la: fleurdelis 12 Aprilie 2010 20:16 |
|
||
13.06.2009 | 28 | De la: sammy 22 Iunie 2009 20:23 |
Barbatii aromani | 34 | De la: lala_cri 21 Ianuarie 2010 09:44 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară