multumesc dar s-a trezit si puturosul meu intre timp... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 12:41 |
||
---|---|---|
citeam o chestie si era sa-mi stea cafeaua-n gat de ras ![]() ![]() Trei femei una cu statut de iubita,a doua cu statut de amanta si a treia cu statut de nevasta,prietene intre ele se intalnesc si hotarasc sa inventeze ceva nou pentru a-si innebuni barbatii....dupa multe discutii hotarasc ele sa isi faca cate un costum de piele,poate poate vor reusi ceva.Dupa ceva timp se intalnesc si isi impartasesc intamplarile: Cea cu statut de iubita: -Cand m-a vazut prietenul meu,a zis ca ma iubeste din ce in ce mai mult si am facut dragoste pana dimineata..... Cea cu statut de amanta: -Cand m-a vazut amantul meu in acel costum la el in birou a zis ca o sa il innebunesc pe zi ce trece si am facut dragoste toata noaptea la el in birou... Cea cu statut de sotie: -Cand a venit barbatul meu de la munca,seara fiind si el obosit mort,m-a intrebat: -HEI BATMAN CE AVEM LA CINA???? ![]() ![]() ![]() |
||
blackpanther Postat pe 24 Octombrie 2009 13:12 |
||
dap...asa e!!!! ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 13:16 |
||
am trecut sa va pupez dulce....si sa va urez o zi frumoasa !!..... ![]() ![]() ![]() ![]() Pantero.... ![]() ![]() ![]() |
||
etta70 Postat pe 24 Octombrie 2009 13:32 |
||
asemenea si tie etta...multumesc de urare... ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 13:33 |
||
De la: etta70, la data 2009-10-24 13:32:20 am trecut sa va pupez dulce....si sa va urez o zi frumoasa !!..... la fel si tie o zi superba ![]() ![]() ![]() |
||
blackpanther Postat pe 24 Octombrie 2009 14:23 |
||
va urez si eu dupa masa placuta ...ma pregatesc de mers la opera asa ca imi scot catelasu afara si apoi o iau agale prin oras | ||
cinezee Postat pe 24 Octombrie 2009 15:54 |
||
sper sa lasi catelusa sa-mi povesteasca si mie libretul ![]() |
||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 15:57 |
||
![]() |
||
melanie Postat pe 24 Octombrie 2009 15:58 |
||
pik la 4 luni ale ei o sa iti povesteascaaa cat nu ai tu picioare de alergat cat este ea de energica ![]() |
||
cinezee Postat pe 24 Octombrie 2009 16:08 |
||
insist in convingerea ca ea imi poate explica cate ceva despre opera ![]() |
||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 16:16 |
||
da da....si io vreau opera explicata de cutza....subscriu...si sa-mi arate si actiunea... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 16:19 |
||
apropo de opera ![]() ![]() Gheo si Toader in Bucuresti, se opresc in fata Operei. - Ma Gheo, ai fost vreodata la opera? - Neam de neamul meu nu! - Nici eu ! Hai sa ne tipam inauntru! ...Cumpara bilete, intra si iau loc. La un moment dat, Toader: - Ma Gheo, ma, da' pe mine ma taie, ma! Ma duc sa ma c..c! - Du-te mai! Toader dispare si se intoarce la terminarea actului intai. Isi intreaba amicul: - No, cum o fost pana amu? - Apai sa vezi : S-o deschis cortina si acolo pe scena era un pom, o pajiste si o banca..Iar pe banca, o femeie, care, la un moment dat a inceput sa zbiere la noi! Da' zbiera de mama focului! Apoi a venit un barbat mandru, care urla si el cat il tinea gura..Apoi ei au plecat, ai aparut tu, te-ai c....t la umbra pomului, pe urma s-o inchis cortina si-amu, iaca, asteptam sa vedem ce o mai fi... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
blackpanther Postat pe 24 Octombrie 2009 16:53 |
||
panterooo...si nu i-o dat nime hartie igienica??? sau s-o sters cu butaforia??? | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 17:56 |
||
o fi gasit vreo frunza de brusture ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
blackpanther Postat pe 24 Octombrie 2009 18:00 |
||
seara buna...cafenea!! ![]() ![]() ![]() ![]() si...toate cele bune...va astept...sa sa povestiti...ca eu...de la job...n-am ce povesti!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Octombrie 2009 20:28 |
||
tu toarna in pahare! ![]() ![]() |
||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 20:30 |
||
buna seara ovi... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 20:30 |
||
buna ovi, ioi mami..nu mai topai asa,ca ma dor ochii.... ![]() |
||
iasomia Postat pe 24 Octombrie 2009 20:31 |
||
buna seara.....v-am adus sarmalutze.....si bere rece......pentru doritori !!!!!!!........si cafelutza ........ca-i noaptea lungaaaaaaa !!!....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
etta70 Postat pe 24 Octombrie 2009 20:35 |
||
iaso...fa ceva cu ochii aia mami!!! poate...reusesti!!! nu crezi? si....mai lasa criticile cu chestii d`astea!!! ca...vad ca ...cand e vb de alte cele...nu faci atata valva!!! deci...sa ai o seara placuta...si...raman la leprozerie...cum spuneai tu!!! prefer aici...decat...in chestia aia ...in care se scalda lumea!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Octombrie 2009 20:37 |
||
etta...oa cafelutza te rog.....ai si niste frisca???? ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 20:39 |
||
tutaaaaaa...pentru tine....facem rost !!!........vineeeeeeeeeeee......... ![]() ![]() ![]() |
||
etta70 Postat pe 24 Octombrie 2009 20:40 |
||
![]() ![]() |
||
LILO Postat pe 24 Octombrie 2009 20:40 |
||
hai ma ovi!! de ce esti rau?eu am vrut sa ne veselim...e sambata seara,stii ca-mi esti simpatic...nu te mai rasfata... |
||
iasomia Postat pe 24 Octombrie 2009 20:40 |
||
"ca...vad ca ...cand"... breeeeeeee, inchide ochiiiiiiiiii...!!! ![]() ![]() ![]() |
||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 20:40 |
||
Lilo........cu multe...placeri !!!.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
etta70 Postat pe 24 Octombrie 2009 20:41 |
||
cacofonia e intentionata..... ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 20:42 |
||
hai sa deschidem topikul tafnosilor...ca prea se inmultesc... ![]() |
||
LILO Postat pe 24 Octombrie 2009 20:43 |
||
tuth, apai sa nu-i mai inchida, noa! ![]() ![]() ![]() |
||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 20:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Unde neferim de meci? | 1 | De la: crisgrv 26 Iunie 2008 17:38 |
e posibil sa ai o relatie pe net? | 263 | De la: rupt_de_realitate 30 August 2010 17:59 |
Cafeneaua Bella_Rossa!!!!! | 76 | De la: iar_eu 27 August 2009 09:43 |
|
||
Cafenea de primavara | 13637 | De la: ovidiu42 27 Februarie 2015 20:38 |
de ce nu mai este BULA ROZA DE LA FORUM? vreau explicatii | 9 | De la: daria_pet 30 Iulie 2009 00:54 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9