Cafenea de toamna/iarna

eheee....atata ma fatzaie si ma scot, si ma baga iara, si iar ma scot, si iar ma baga.....ma controleaza, ma radiografiaza, ma tomografiaza....ca imi fuge somnul....si mi-or luat si sarcofagul care mai imi tinea de cald....
tutankhamon
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:43
flory ..nu-ti amintesc eu...tu te uiti la pozele lor
cely
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:44
flory, tuth, cei fara somn sunt buni de paznici la morga?
pik_nik
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:44
multzam pik...vei fi in gandul meu 3 zile....

cely care poze?
l_flory
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:45
De la: tutankhamon, la data 2009-12-09 00:43:02eheee....atata ma fatzaie si ma scot, si ma baga iara, si iar ma scot, si iar ma baga.....ma controleaza, ma radiografiaza, ma tomografiaza....ca imi fuge somnul....si mi-or luat si sarcofagul care mai imi tinea de cald....
ok ..atunci mai ramai pe acolo .. eu sunt bn ..tu mai strange informatii
cely
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:46
va rog sa nu va deranjati sa ma deranjati� e prea mare deranjul sa fiu deranjata!!!
cely
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:47
cely...asa e... chiar de te consumi, chiar de nu, tot cum vrea dumnezeu ii...dar, uneori, parca ma chinuie prea mult....si nu stiu zau sa fi facut atata rau in jurul meu, incat sa merit eu atata suferinta....
tutankhamon
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:49
cely....iar te-ai ars pe limba?

sunt blonda rau...fetele ce-i cu voi?
l_flory
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:49
pikuleee...dar de ce la morga, iubire????ca aia sunt deja morti.....nu se mai scoala de pe nasalie.....sau nu mai ies din frigiderele alea....
tutankhamon
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:53
brrrrrrrr

mai tut...fii atenta...
dobitocii aia de la termopane ...nu mi-au fixat bine geamurile...
cand bate vantu imi fluiera geamurile de ma i-au totzi dracii...nici nu am curaj sa respir ce urat fac...
pana il trezesc pe om ...si ai trag o cearta sfanta la miez de noapte...
l_flory
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:53
De la: tutankhamon, la data 2009-12-09 00:49:30cely...asa e... chiar de te consumi, chiar de nu, tot cum vrea dumnezeu ii...dar, uneori, parca ma chinuie prea mult....si nu stiu zau sa fi facut atata rau in jurul meu, incat sa merit eu atata suferinta....
draga mea niciodata nu ti se da mai mult decat poti duce ,,,,este firesc sa spunem ....doamne de ce mie ...dar asa ne calim ...ne maturizam ...prin aceste probleme ale vietii...sunt rolurile pe care le jucam fiecare....poate ca ramnim si noi la altii care au de toate ..si nu fac nmk ..dar le pica din cer ...sunt lucruri pe care ni le dorim ...dar trebuie sa invatam de la chinezi ..care nici macar nu viseaza mai mult de o blicicleta
cely
Postat pe 9 Decembrie 2009 00:56
ok...fetele ma duc sa ma purific...
va citesc mai tarziu...
l_flory
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:02
floryyyyyyyyyy..stai fata cuminte aici ..ca de scoli omul acum ..nu se aseaza geamurile
cely
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:05
cely...nu visez si nu ravnesc la nimic altceva decat la ceea ce as putea sa obtin din munca mea si din studiile mele....si mi-as dori sa pot, impreuna cu sotul meu, care, la randul lui, are si el studii si o meserie frumoasa, nu si loc de munca, sa imi permit mult mai multe decat avem acuma....numai din munca noastra...dar e ceva ce ne impiedica...poate dorinta de a munci cinstit si de a ne castiga realizarea dorintelor?
tutankhamon
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:06
flory, nu vreau sa te supar, dar la mine nu intra nici paianjenul cel mai subtire pe la geamuri.....am pus noi termopanele cu cea mai scumpa firma din bucale, dar a meritat.....sunt blestemat de bine puse.....si se inchid fest si ermetic....
tutankhamon
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:08
tut ....nu putem face totul dintr-o data ....ar fi foarte simplu ..sa faci totul din primul an de casnicie ..si apoi sa te relaxezi ...dar de ce ai ..de aia ai mai avea ...si multi spun ...daca ai casa ...masina ...bani si cariera ...esti un om fericit ....dar eu nu cred asta daca sufletul nu are liniste ...nu ai nmk
cely
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:12
si am terminat si curtenia de iarna ...am eliberat ...prietenii
cely
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:16
cely...trecem in al optulea an de casnicie.....si am vrea sa avem un copil, dar lipsa unui salariu in casa se simte....daca ma intelegi....nu ne trebuie palate si averi...ci doar un concediu mai aparte, dupa un an de munca, o bunstare familiala si un confort cat de cat....
tutankhamon
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:24
noapte buna!!!
cely
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:24
De la: tutankhamon, la data 2009-12-09 01:24:35cely...trecem in al optulea an de casnicie.....si am vrea sa avem un copil, dar lipsa unui salariu in casa se simte....daca ma intelegi....nu ne trebuie palate si averi...ci doar un concediu mai aparte, dupa un an de munca, o bunstare familiala si un confort cat de cat....
si totusi cred ca este mai bn cand un copil vine fara programare si in primii ani ai casniciei ..cu timpul pretentiile cresc ...dar o sa vina timpul cand si familia ta se va marii si nu trebuie sa gandesti ...ca daca vine un copil ..o sa murim de foame ...o sa va descurcati ..si o sa faceti tot posibilul sa-i oferiti tot ce-i mai bun ...pt ca asta fac parintii
cely
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:27
noapte buna celly...
tutankhamon
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:29
De la: tutankhamon, la data 2009-12-09 01:29:10noapte buna celly...
sa ai somnul fara ganduri
cely
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:31
tut ..in avatarul asta este bogatia si linistea mea ..cand i-am facut nu eram pregatita ...nu aveam mai nmk ...dar odata cu ei au crescut si celelalte lucruri
cely
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:33
nu stiu celly.....asa mi-as dori.....dar de fiecare data ma napadesc...oricum, iti multumesc de gandul bun.....
tutankhamon
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:34
hai ca nu-s o rautate ...tot timpul incerc sa fac bn ...chiar daca numai cu o vb sau un gand
recunosc...ca nu-mi reuseste intodeauna
cely
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:36
cely ...nu sa-l scol pe om era intentzia mea....
ma rodea tare rau pe stomac si baga-i ceva de prin frigider...

tut...toate geamurile le-am pus cu aceeasi firma ...
dracu stie ce-au facut cu cele din camera mea ca nu se-nchid ermetic...au spus cretinii ca vin sa le fixeze ...dar , pauza....
l_flory
Postat pe 9 Decembrie 2009 01:42
neata ...aici se doarme???
cely
Postat pe 9 Decembrie 2009 12:10
la ora asta??
eladaela
Postat pe 9 Decembrie 2009 12:15
pai vad ca nu-i nimeni la cafea
cely
Postat pe 9 Decembrie 2009 12:17
azi o bauram prin alte birturi
da' mai merge una
eladaela
Postat pe 9 Decembrie 2009 12:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
reprezentanti Avon 1 De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08
Hartuire 32 De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49
euro 8 De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! 136 De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17
Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? 54 De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03
Setari Cookie-uri