Cafenea de toamna/iarna

De la: tutankhamon, la data 2009-12-10 23:34:21ia la mama, taty.....si ia-ti si bulinele de chiept....ca un baietel cuminte...apropo....simti vreo imbunatatire de la augmentin?

sar`na...Dia`....e de bine...se pare...dar...nu vindeca...
asa ca...mai continuu!!!
ms de ceai...
ovidiu42
Postat pe 10 Decembrie 2009 23:40
gar�on, cu stricnina ai incercat?
pik_nik
Postat pe 10 Decembrie 2009 23:42
ovi...ai rabdare ca augmentinul lucreaza.....mai fa si tu niste inhalatii ceva...ia de la plafar niste tinctura pentru plamani...
tutankhamon
Postat pe 10 Decembrie 2009 23:45
sulfatul de stricnin�, asta nu efect excitant asupra m�duvei spin�rii �i este un analeptic respirator �i circulator.??parca asa stiam :-)
reyya
Postat pe 10 Decembrie 2009 23:46
nu stiu reyya, io o foloseam sa starpesc soriceii la casa de vacantza
pik_nik
Postat pe 10 Decembrie 2009 23:48
reyya...si mori de la stricnina...?
c-am primit si eu...de la un prieten care-i sunt foarte draga...

aha...deci...READYYYY....SA AI VISE PLACUTE LA NOAPTE...
l_flory
Postat pe 10 Decembrie 2009 23:50
pai vezi?? si ei de aia nu mureau pt ca tu le excitai sira spinarii
fleurdelis
Postat pe 10 Decembrie 2009 23:51
stricnina e o otrava......

miorelaxant al musculaturii bronsice pentru a se putea face intubarea e derivatul de currara....care e tot o otrava....dar folosita intr-o anumita combinatie...

dar nu stiu daca currara e acelasi lucru cu stricnina....
tutankhamon
Postat pe 10 Decembrie 2009 23:54
....buuun...va invit la colaci ,de ziua inmormantarii mele...

si io care am crezut ca e zahar cubic... pe limba lui ready...
l_flory
Postat pe 10 Decembrie 2009 23:57
De la: fleurdelis, la data 2009-12-10 23:51:03 pai vezi?? si ei de aia nu mureau pt ca tu le excitai sira spinarii

C21H22N2O2.....adica sulfatul de stricnina fleurdelis..eu stiu ca este un medicament cu acțiune stimulant� asupra sistemului nervos central , �n special asupra centrilor ...evident nu in stare pura, ca atunci ii ,,excita de tot"
reyya
Postat pe 10 Decembrie 2009 23:58
l_flory
Postat pe 10 Decembrie 2009 23:59
flory....ce aveti mama??? tu cu colacii, elodia cu tamaia....ma speriati dragelor.....mai bine mi le dati mie...macar eu nu am copii...ma ofer linistita sa ma ingropati in locul vostru....
tutankhamon
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:00
tut.... ce ...numa tu sa ai sarcofag...io nu....?invidioaso...

hai sa te ultima si prima data...
l_flory
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:01
dap...dupa cautari intense...confirm ce a zis reyya......dar, repet, stiam ca stricnina e o otrava.....probabil, ca si curara, folosita in anumite combinatii nu e letala....

si curara si stricnina se obtin din plante....a doua dintr-un arbore - nux vomicum iar prima dintr-o specie de acacia - Acacia tetragonophylla
tutankhamon
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:07
salutari tuturor! si tutankhamon...imi dai voie sa te "ingrop" eu in flori si pupicei ca imi esti draga?
girnasemena
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:08
flory...iti iei adioa de la mine???? deja??? asa de draga iti sunt??? dupe ce m-am oferit sa mor io in locul tau??
tutankhamon
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:09
ioi girna...... aist emoticon arata ca am rosit.....
tutankhamon
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:09
nu tut...nu mai mor...ca ma plictisii ...pana navigasi, tu ...
googaleaso.... ...tut... mi-ai salvat viatza...

da stai sa vezi ce mi-o iau io iar....apropo ce otrava mai stitzi...? ca dracu nu piereeee...asa cum vor altzii...si nici caii cand vor cainii....he he he ...

girn.... ai venit fata...imi era dor de tine...
l_flory
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:12
buna din nou Flory

de ziua inmormantarii tale eu am sa vin caci imi esti prietena...dar am o conditie de pus...sa vii si tu la a mea...e bine?...si-o tinem tot asa, pana ne plictisim si uitam de colaci si inmormantare!
te sarut din nou si acum "pe bune..." vreau sa vin, nu la inmormantare, ci la un chef pe cinste...sa ne cantam iubirea fiecare! ce zici? te prinzi la asta?

te sarut !
ps. mesaj nou la tine in cutie!
girnasemena
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:14
si mie imi era dor de voi si inca foarte tare! v-am urmarit din umbra-n fiecare seara...si va sarut fireste ca tare dragi imi sunteti!
girnasemena
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:16
De la: tutankhamon, la data 2009-12-11 00:07:49dap...dupa cautari intense...confirm ce a zis reyya......dar, repet, stiam ca stricnina e o otrava.....probabil, ca si curara, folosita in anumite combinatii nu e letala....

si curara si stricnina se obtin din plante....a doua dintr-un arbore - nux vomicum iar prima dintr-o specie de acacia - Acacia tetragonophylla[/quote

Sulfatul de stricnina este folosit doar in concentratia de 0, 001 sau 0,002 per gram , avand actiune asupra centrilor nervosi din cortex, maduva spinarii cat si sistemul periferic, actiune tonica asupra musculaturii.
Pe de alta parte,DA este otrava( nu am negat), un toxic ce induce hipoxie prin mecanism extrapulmonar � la nivelul sistemului nervos .
reyya
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:17
flory....ar mai fi...arsenic, cianura de potasiu....da' ce ganduri ai???? tre sa-ti aduc aminte de articolele din codul penal cu pedeapsa pentru crima????

p.s. cianura e sfanta......in 20 de secunde nu mai misca...nu mai pisca....numa ca are miros de migdale amare...asa ca vezi in ce o pui.... simplu!!! in lichior de migdale!!!!
tutankhamon
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:17
girn ...cum sa nu ...? pt tine ,toate....cele bune si frumoase...

l_flory
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:18
si Flory..arsenicul a fost otrava cu care a fost ucis si Napoleon..l-au dezgropat aia dupa nu stiu cat timp si era perfect conservat..arsenicul corserva tesuturile foarte bine , asta dupa...stii tu :-))
mey dar ce e aici Dr G; Medical examination..?
reyya
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:24
ok...tut...merci mult...

readyyyy....cianura e ta mami...

rv ...m-am razgandit....arsenicul ..e al tau ...ca ramai intact...
si -ti mai pot zimbi cateodat'....
l_flory
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:24
reyya...la mine e dr.house..... pe comp....ca l-am luat tot de pe net.... si urmeaza privat practice.....mi-a soptit mie anouka ca cica ar fi mai bun decat orice....
tutankhamon
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:27
flory......ai grija mama ca arsenicul nu omoara din prima...da niste dureri de burta si niste diarei cumplite....
tutankhamon
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:28
Sau...cu Sulfat de stricnina....dar vezi ca daca depasesti 0,002 per gram o da cotita , parca e discovery aici
reyya
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:28
De la: tutankhamon, la data 2009-12-11 00:28:42flory......ai grija mama ca arsenicul nu omoara din prima...da niste dureri de burta si niste diarei cumplite....

dar macar ramane intact dupa ingropaciune...o sa arate frumos si dupa 10 ani
reyya
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:30
tut...nu e pt mine ...am o datorie de platit...

ioi.... acu am citit reactziile .... mama ce mi-o iau ....
l_flory
Postat pe 11 Decembrie 2009 00:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Terasa de vara 4534 De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46
e normala o asemenea schimbare? de ce baietii ajung la un moment dat pasivi? 13 De la: gmpa 20 Aprilie 2010 01:47
multumesc!! 6 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 22:00
lucrare licenta 4 De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 00:05
Dentist? 4 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13
Setari Cookie-uri