Cafenea de toamna/iarna

De la: etta70, la data 2009-12-30 15:59:01LA MULTI ANI !!!!....si UN AN NOU fericit.....si plin de realizari si bucurii.....multa sanatate si nu in ultimul rand....iubire !!!.....

HAPPYYYYYYYYYYY NEWWWWWWWWWWWW YEARRRRRRRRRRR !!!!!..........
la multi ani si tie sa fi fericita alaturi de cei dragi sa ai un an nou ..plin de bucurii
cely
Postat pe 30 Decembrie 2009 16:11

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani!"
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru voi si familie.
Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!

l_flory
Postat pe 31 Decembrie 2009 19:19

LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate/ Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere/ Sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!
LILO
Postat pe 31 Decembrie 2009 23:00
toate urarile tale de bine sa se intoarca asupra ta inmiit, lilo!
LA MULTI ANI!
sora_ilsi
Postat pe 31 Decembrie 2009 23:04
Un salut prietenesc pentru cei care cu daruie si prietenie au luat parte de a lungul discutiilor la buna dispozita creata si sustinuta de membri GARBO!Aic s-a format un front al prietenilor sinceri si la momentele potrivite nu a lipsit umorul,fara de care monotonia ne inunda.Pentru mine a fost un real ajutor tot ce a aparut si am citit .Deacea va doresc sa aveti sanatate,bucurii impliniri,in anul care vine si toti ani care urmeaza.LA MULTI ANI!!!
RIEN
Postat pe 31 Decembrie 2009 23:08
....nu mai vreau s� v�d m�ncare in fata ochilor

...pentru m�ine am peg�tit pe�te la cuptor cu garnitur� de ciuperci si m�m�ligu�� asortat� cu o �uic� fiart�...

..v� servesc imediat cum va trezi�i...

..nu m�nca�i prea mult...l�sa�i �i pentru anul viitor c� ne a�teapt� vremuri grele...

LA MULTI ANI!
daria_
Postat pe 31 Decembrie 2009 23:21
http://www.youtube.com/watch?v=S5OpTH3pNB4

pt toti prietenii mei virtuali
la multi ani!!!
cely
Postat pe 1 Ianuarie 2010 02:37
dariutzooooo....alcool nu am baut deloc.....numa sampanie de copii, ca am avut-o pe mama la noi, ca tata e in spital si mama ar fi stat singura acasa....de mancat am balotat doua feliutze de toba si una de cascaval, cu o lingura de salata de vinete si o felie de rulada de pui....apoi o farfurie de bors tzapan de curcan....atat...asa dispari cu pestele ala de aici.....
tutankhamon
Postat pe 1 Ianuarie 2010 03:37
Un An Nou fericit !!....si mai bogat decat cei care au trecut...in de toate....sanatate....dorinte si impliniri.....liniste sufleteasca....iubire.....si nu in ultimul rand ...bani !!!...... LA MULTI ANI !!!.....
etta70
Postat pe 1 Ianuarie 2010 04:39
La multi ani in noul an! Sper ca noul an sa repare tot ce a stricat anul trecut. Nu stiu de ce a fost un an asa greu pentru toti.
Doara
Postat pe 1 Ianuarie 2010 11:51
chestie de perceptie, dorulet...eu am fost indragostita tot anul si n-am mai simtit restul...
sora_ilsi
Postat pe 1 Ianuarie 2010 11:55
La multi ani 2010!!

Dorulez,hai sa zambim...asta se pare ca va fi si mai rau
da' trecem noi si de asta
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 11:57
ilsuca....tu esti exceptia mami
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 11:57
Foarte bine. Sa aud macar pe cineva spunand ca i-a fost bine in anul ce a trecut. Eu sunt optimista. Cata vreme nu m-a doborat inseamna ca n-a fost asa rau. Doar putin mai rau ca alti ani.
Doara
Postat pe 1 Ianuarie 2010 11:58
Elo. Fii optimista. Eu cred ca anul asta ne revenim la normal. Incet, incet ne adunam si trecem peste tot. Pana cand o viata amara si un trai nefericit? Hai ca o sa fie bine si la vara cald.
Doara
Postat pe 1 Ianuarie 2010 12:00
si vorba aceea...ce nu ne doboara,ne face mai puternici

sa vedem care pe care
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 12:00
LA MULTI ANI!!!!!!!!

Hai sa ne gandim ca fiecare an ne aduce ceva bun!In primul rand sa ne bucuram de viata...existam deci traim!!
Un an mai bun,mai prosper...cu sanatate si iubire,asta va doresc!!
walkiria
Postat pe 1 Ianuarie 2010 12:02
Normal. Hai ca putem!
Doara
Postat pe 1 Ianuarie 2010 12:03
Hai!
sora_ilsi
Postat pe 1 Ianuarie 2010 12:21
"copilasi" toata lumea la ras..si voie buna...

http://www.youtube.com/watch?v=P7RqQ6-gG1M&feature=player_embedded#

moflea
LILO
Postat pe 1 Ianuarie 2010 18:54
UN AN NOU CU BUCURIE SI...IMPLINIRI...
SA FIE PT TOATA LUMEA...CU TOT CE IMPLICA SI...CHIAR DE VOR FI SACRIFICII...SA FIE...PT CE-SI DORESTE FIECARE!!!
FIE CA ANUL CE A SOSIT SA ADUCA FIECARUIA ...BUCURIE SI IMPLINIRI...DUPA SUFLETUL SI INIMA LUI!!
EU...DORESC TUTUTROR...UN AN NOU...CU IMPLINIRI SI BUCURII...PT TOATA LUMEA!!
LA MULTI ANI...CELOR CU NUME DE VASILE SI...VASILICA...SI DERIVATE DIN ELE!!
BUCURII SI PETRECERE FRUMOASA...PT CA...INCA MAI E LOC!!
ovidiu42
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:12

daca ne-a urat si parintzelul ovi, acum putem incepe sa traim bine!
pik_nik
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:41
La multi ani !!!!!...sanatate ,bucurii si liniste ...in toate zilele anului 2010...va urez ...cu intarziere
ultramoava
Postat pe 2 Ianuarie 2010 07:37
Cafeaua i gata!!!!..Va rog ...serviti!!!
ultramoava
Postat pe 2 Ianuarie 2010 07:39
neata..la multi ani ...sa aveti un an nou plin de impliniri

iau si eu o cafea ....multumesc ultra si mova
cely
Postat pe 2 Ianuarie 2010 08:59
scuze...iubitelor... ...dar la mine nu mai apare butonul de forum ...de vreo 5 zile ...si nu va pot urmari ...nush ce naiba sa i mai fac ... cely...sa ti fie de bine!!!
ultramoava
Postat pe 2 Ianuarie 2010 10:43
ultra ...sus pe pagina ..unde apare linkul paginii ...in partea dreapta ..gasesti o imagine cu o fila rupta pe jumatate ....dai clic pe ea ..doar odata ..si se acceseaza compatibilitatea ...cu care poti vedea butonul de la forum
cely
Postat pe 2 Ianuarie 2010 11:01
Buna seara in noul an sper sa fie un an mai bun pt.toti
lala_cri
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:24
sa reluam.."ideea" lalei... BUNA DIMINEATA! in noul an (2010)de activitate
LILO
Postat pe 4 Ianuarie 2010 05:32
o cafelutza "zburatoare" cine mai doreste?cine mai pofteste?
e prea matinal...sunt de acord cu voi somnorosilor(ce sunteti)
LILO
Postat pe 4 Ianuarie 2010 05:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Hai la ciorba de potroace! 1058 De la: elodia 16 Mai 2012 17:37
help 7 De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? 58 De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19
Cafenea ce contine de toate 199 De la: eladaela 21 Martie 2011 10:50
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? 69 De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25
Setari Cookie-uri