nu!!!...piku`!!!! eu...raman la...tobocan!!! chiar daca te zgarie...asa zic eu!!! cine vrea...n-are decat sa ma combata!!! dar...unu` ca tine...zau ca...nu-mi starneste...nimic!!! decat...ceva ...greatza...in a discuta cu el!!! pt ca...am pus in discutie...de la inceput...caracteru`!!! si...cum tu n-ai asa ceva....la ce bun? analizazea-ti....situatia ta...si...apoi...vb |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:01 |
||
---|---|---|
asa tzandarica, dai cu spatele obisnuintza, deh... ia 50 de centzi sa-ti cumperi un chupa-chups |
||
pik_nik Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:20 |
||
voi ati innebunit ? | ||
|
||
Anouk Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:40 |
||
ASTA ma0ntrebam si eu....sa spun sa nu spun oare k e prea de-ajuns si ca de data asat simt ca vars?? | ||
fleurdelis Postat pe 11 Ianuarie 2010 21:41 |
||
nu varsati!!!...vo implor!!! dar daca omu` asta...asta vrea de la mine...ce sa fac? eu...ii ofer cu draga inima...ceea ce el prefera!!! cui nu-i place...sa nu se uite!! ca nici noi...nu ne-am uitat cand...... deci...nu va mai dati moraliste!!! daca omu`...vrea sa il tratez...eu...nu ma pot retrage!! avand in vedere...ca...el vrea asta...mereu...eu poate ca n-am sa fiu dispus chiar cand vrea el...dar...incerc sa-l satisfac!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:05 |
||
Ovidiu, am inteles ca-ti place sa socializezi dar ce nu am inteles eu este faptul ca ai intrat pe un site dedicat femeilor si vorbesti ca in mahala....nu uita ca aici sunt multe femei care citesc si ar trebui sa tii cont de faptul asta!!! | ||
Love_me Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:06 |
||
wowwwwwwwwwwwwww.....love me...de cand te astept!!! sa elucidezi tu...cazu`....ovidiu!! ca...am auzit ca...detii informatii...notorii!! ia da-le tu...aici...sa vaza lumea...cum ziceai tu...cine as fi eu!!! ia...adu` tu...informatiile dupa acre saliveaza lumea pe aici!!! ca...prea te rupi in sharfe!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:10 |
||
ovidiu...nu faci decat sa te dezbraci de carcater. nu te mai da viteaz ca nu este cazul. daca nu-ti mai place aici, nu mai intra si socializeaza cu alte persoane de pe alte site-uri!!! | ||
Love_me Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:15 |
||
bre, ovidiule, in seara asta e cam multa ceata in jurul tau, bag de seama... | ||
garbo_C Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:15 |
||
love me...daca nu-ti place...nu ma citi!!! celeste...sincer...ma iarta!!!...mai epatez si eu...ce sa fac!!! imi scutur puricii...si...probabil...d`aia...pare ca e ceatza!!! dar...vaz persoane care...se dau ce nu`s...si...am decis sa nu le accept aici!! pt ca...daca am inceract sa fiu bine crescut...cineva...probabil...s-a gandit ca as fi altfel!!! ei bine...iata ca pot fi si eu...la fel ca voi...si...culmea...acu`...nu va place!!! de ce oare e bine...doar ce faceti voi...si...ce spun altii...tre sa nu fie ok? iote ca...nu e chiar asa!!! cine poate arunca...piatra...cum spunea cineva...s-o faca!!! si...vedem!!! avand in vedere ca`s mai vechiutz pe aici...mai stiu si eu cu ce manca ...forumurile!!! si...m`am decis sa nu las sa se inteleaga...chiar cum ar vrea una lume!!! daca te uiti putin in urma...ai sa vezi ca...n-am fost nici rautacios...nici...ipocrit...si...poate...nici multe!!! si...am tolerat...toti ....hai sa nu le zic pe nume!!! si...de ce acu`...tot eu ar trebui sa plec capu`? ai tu...ceva...care sa ma faca sa plec capu? sau...poti arunca tu...cu piatra...de-adevaratelea? ia sa va vad!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:28 |
||
poate mai dezvoltam...daca va tine!! acu`....tre sa ma retrag!!! o seara frumoasa...tuturor...indiferent de ce simte lumea!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:33 |
||
De la: AndraMicu, la data 2009-10-19 13:15:39Gratarele au cam devenit o amintire placuta, terasa de primavara e cam friguroasa si neincapatoare asa ca am deschis o cafenea cu vin fiert aromat cu scortisoara, cuisoare si coaja de portocale. Recomand mancarurile pregatite la plita. Cei frigurosi sunt invitati langa semineu. |
||
sora_ilsi Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:33 |
||
e "cineva"neinteles? sau de neanteles p-acilea? | ||
LILO Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:36 |
||
De la: ovidiu42, la data 2010-01-11 22:28:12love me...daca nu-ti place...nu ma citi!!! in seara asta nu ai facut decat sa dovedesti adevaratul tau caracter. vrei sa pari mai educat decat esti in realitate. dar pana la urma ai dat-o in bara...nu stiu cum te vor aprecia toate fetele dupa ce vor citi ceea ce tu ai scris.... |
||
Love_me Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:37 |
||
io nu, ilsi...parolez, acilea se platesc polite, se intra pe baza de invitatii, de acceptari...e grele, mami...nu intru pe garbo ca sa ma enervez ci ca sa ma destind | ||
Anouk Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:38 |
||
bre ovi, vorba lui love, ai scapat masca de pe tine si uite cum ne explicam noi apucaturile tale, da' si limbajul! de pe yuppy! acolo am avut 4-5 conturi succesive, pe care mi le-au sters poponautii pentru ca-i tratam cum stiu eu, asa ca n-am mai intrat cam de doi ani cu ce "fetitza" te joci tu pe acolo, e strict problema ta, numa' vezi sa nu afle si venerabila-ti doamna, sa te spuna copiilor |
||
pik_nik Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:55 |
||
ce e aia yuppy? | ||
elodia Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:09 |
||
un site similar lui garbo, dar exclusiv baietilor "fetite". adica lumea lui ovi pe acolo |
||
pik_nik Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:12 |
||
aha,acum pricep | ||
elodia Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:14 |
||
nu pot sa cred...e la shto? site pentru baieti "fetite"? | ||
sora_ilsi Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:21 |
||
tu nu observi fitzele si aerele intzepate ale lui ovi?! tre' sa existe si pentru cei ca el un spatiu in net cum spuneam, am trecut pe acolo acu' mai bine de doi ani, i-am luat la glume simpatice si m-au gonit cu surle si trambitze |
||
pik_nik Postat pe 11 Ianuarie 2010 23:51 |
||
Buna dimineata!!!... Am facut cafeaua... |
||
ultramoava Postat pe 12 Ianuarie 2010 05:28 |
||
pas, traiasca vinu' | ||
Bundy Postat pe 12 Ianuarie 2010 06:15 |
||
ok Bundy !!!!...cu tine nu o scoate nimeni la capat!... Treci la munca ...doar de aceea a fost inventata...ptr tine! |
||
ultramoava Postat pe 12 Ianuarie 2010 06:20 |
||
bag sama ca aici nu se mai poate servi o cafea?? io vreau cafeaaaa!!!ca ma duc la munca! cred ca am depresie post vacanta! deci o sa beau un ceai de roinita! (nici nu stiu ce-i aia,da zic astia ca-i buna) |
||
eladaela Postat pe 12 Ianuarie 2010 07:39 |
||
neata | ||
cely Postat pe 12 Ianuarie 2010 10:58 |
||
nimeni?????nimeni????? | ||
nazirra Postat pe 12 Ianuarie 2010 13:30 |
||
nici | ||
cely Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:11 |
||
nazirra Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:16 |
||
buna seara nazzi ...pup dulce la tine | ||
cely Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
la bloc | 10 | De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23 |
fisuri anale!! | 5 | De la: hermosa20 17 Decembrie 2015 14:41 |
Iadul e aici... ! | 19 | De la: barboneli 2 Februarie 2014 20:45 |
|
||
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! | 81 | De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02 |
alina | 29 | De la: Dor_marunt 28 Noiembrie 2009 09:19 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară