da si acum e foarte frumos in bucuresti. am toate ferestrele deschise , si e foarte placut. | ||
anirica Postat pe 8 Aprilie 2010 18:51 |
||
---|---|---|
deci...unde e bre`...pericolele alea? | ||
ovidiu42 Postat pe 8 Aprilie 2010 19:15 |
||
Si eu am geamurile deschise,lumea e pe afara,a fost si un accident,acum o ora,la mine langa bloc am doua intersectii,in care e mereu cate un accident. | ||
|
||
scrichy Postat pe 8 Aprilie 2010 19:22 |
||
scrincioaico, bine ca nu te nimerisi cu mandru' p-acolo,la un pupic mic. nu mai fi necajita,au inflorit corcodusii... |
||
iasomia Postat pe 8 Aprilie 2010 19:47 |
||
ziua buna lume!!! si...sper ca...ziua...sa fie asa cum va doriti fiecare!!! si...incercati sa simtiti ....asa cum spunea cineva...pt care am un respect!!!...florile de corcodushi!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2010 17:01 |
||
Doara Postat pe 9 Aprilie 2010 18:45 |
||
doruletz!!!...ce vesela esti!!! ramai asa!!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2010 19:12 |
||
esti tare dorulet | ||
anirica Postat pe 10 Aprilie 2010 15:53 |
||
saltareata, cu halba in mana, sau cu mainile sus? | ||
panty_C Postat pe 10 Aprilie 2010 15:58 |
||
Anirica, important e sa-i placa lui Ovidiu. Pardon, am gresit. Asa trebuia: |
||
Doara Postat pe 10 Aprilie 2010 16:33 |
||
hmmmmmm cum scapa...ea...ironia...prin cele mai mici crapaturi!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Aprilie 2010 07:50 |
||
gar�onel, asa de dimineata cu crapaturi? |
||
pik_nik Postat pe 11 Aprilie 2010 07:55 |
||
ooooooooo! s-au trezit aricii. buna dimineata lumeeeeee | ||
anirica Postat pe 11 Aprilie 2010 09:08 |
||
Asa-i ovidiu. Cand nu ne pupam prin fata, jignesti. Asta e. Crapaturi sunt toate n-oi fi doar eu. Oricum, multumesc ca ai impartasit opinia ta despre femei aici. |
||
Doara Postat pe 11 Aprilie 2010 09:17 |
||
hai maiii....asa de dimineata, si duminicaa mai??/ | ||
fleurdelis Postat pe 11 Aprilie 2010 09:19 |
||
Dar nu ma certam Fleura. Mi se rupe de parerea lui. | ||
Doara Postat pe 11 Aprilie 2010 09:29 |
||
bineee....iti raspund nonverbal asaa... | ||
fleurdelis Postat pe 11 Aprilie 2010 09:31 |
||
haideti mai nu va certati. cred ca in situatia de fata e o neintelegere. dorulet, cred ca ovidiu nu s-a referit la acea crapatura. | ||
anirica Postat pe 11 Aprilie 2010 09:37 |
||
haidee mai k nu se ceartaa....tu nu vezi??? k a ramas nonverbal asaaa tot dilalogul/?? ce dzeu |
||
fleurdelis Postat pe 11 Aprilie 2010 09:41 |
||
Neata! | ||
nuti_vio Postat pe 11 Aprilie 2010 09:45 |
||
ok si acum ce facem? dormim ?sau bem cafeaua impreuna faraa sa stam bosumflati. hai treceti la cafea, e fierbinte. | ||
anirica Postat pe 11 Aprilie 2010 09:45 |
||
buna dimineata nutico | ||
anirica Postat pe 11 Aprilie 2010 09:47 |
||
Au inflorit ciresii... mersi, pt cafea....e fierbinteeeee | ||
nuti_vio Postat pe 11 Aprilie 2010 09:50 |
||
De la: Dor_marunt, la data 2010-04-11 09:17:02Asa-i ovidiu. Cand nu ne pupam prin fata, jignesti. Asta e. Crapaturi sunt toate n-oi fi doar eu. Oricum, multumesc ca ai impartasit opinia ta despre femei aici. doruletz!!!...sincer...nush` zau...ce pb ai tu in ce priveste comunicarea pe net sau...cu barbatii...dar...pari ostentativa!!! si...spre surprinderea mea...chiar n-am zis nimic care sa te racaie atat de adanc!!! dar...nu mai comentez ceea ce spui tu!!! e la vedere...si...lumea va intelege... faptul ca...ai tu...arici...pe aici...zau de-i pb mea!!! eu intru...sa ma destind...daca se poate!!! daca cineva...are pb de rezolvat pe aici...las pana la rezolvare!!! chiar nu inteleg aciditatea ta fata de mine!!! dar...nici nu ma straduiesc sa aflu!!! faptu` ca.."ti se rupe"...spune tot!!! deci...hai sa ne ocolim in postari...si cred ca totul se rezolva!!! nu iubesc...si...vreau sa nu fiu rau!!!...pe aici!!! daca intelegi ce vreau sa spun...e ok!!! daca nu...ocoleste-ma!!! si...promit sa nu spun nimic!!! o zi frumoasa!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Aprilie 2010 16:10 |
||
Nu era nici o aciditate. Era doar o ironie la faptul ca mi se pare ca folosesti prea multi zambilici. Parerea me e ca daca pui doar un zambilic se intelege fix la fel de cum se intelege daca pui 5 zambilici la fel. In rest ce-as putea avea cu tine? De ocolit ne ocoleam oricum. Cel putin eu ocoleam ca ma doare ochiul de la atatia zambilici. De unde ai tras tu concluzia ca am probleme in comunicarea pe net cu barbatii? Si daca da, e de rau? |
||
Doara Postat pe 11 Aprilie 2010 17:07 |
||
hmmmmmmmmmm uite...cum te dezvalui tu!!!:))) hai sa lasam lumea...sa priceapa...ce poate ea!!! eu...zau ca nu tin neaparat sa spun ceva...referitor la...dialogul cu tine!!! e la vedere...si...cine are ceva de semnalat...o poate face!!! ce sa mai zic...mai mult de atat? nu ti se pare ca deja...ai o pb? eu unu`....zau ca...raspundeam...cu...accept...!!! dar...nu toata lumea e ca mine!!! asa ca...astept...surprize!!! si...le va vedea toata lumea!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Aprilie 2010 17:13 |
||
Eu nu trebuie sa demonstrez nimanui nimic. Ti-am dat "refuza"? Nu mai tin minte. De aia esti supi? |
||
Doara Postat pe 11 Aprilie 2010 17:15 |
||
hmmmmmmmmmmm uite...hai sa repunem lucrurile la punct!!! sunt invizibil pt tine!!! e bine? si...faci ce vrei!!! fara a te adresa MIE!!! ok? si...toata lumea ...va fi...multumita!!! sper sa nu-mi porti pica pt asta!!! pt ca...de regula...asa se intampla!!! o seara frumoaasa! asxa cum te-a invatzat pe tine...mentoru` tau!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Aprilie 2010 17:21 |
||
Eram sigura ca aici ajungi. Doar stii ca eu sunt o femeie slaba si proasta si trebuie sa ma invete altul sa gandesc. Penibil. Esti si tu genul ala "cine nu e cu mine e impotriva mea." Esti prea teatral pentru mine si ma doare capul. | ||
Doara Postat pe 11 Aprilie 2010 18:03 |
||
iooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiii!!! daca cineva paia..castiga...dupa ce gandeam eu!!! dar...nu exteriorizez!!! chestii d`astea...de oameni sus pusi...care nu-si gasesc locu`...am mai vazut!!! poate esti si tu...oarece ...dar...fii si...ramai!! etaleaza-te!!! eu...imi cer scuze ca nu-s la nivelu` tau...si nici al mentorului!!! fie cum iti asezi tu!!! lumea va lua...ce va crede!!! si...poate voi fi eu...admonestat...!!! ca...femeile...au alt statut!!! dar...sper sa inteleaga ca...nu zic de rau!!! sau...poate in viziunea ta...o fi? zau...e penibil...ca oameni maturi...sa nu-si gaseasca locu!!! eu...am pe-al meu...si multumesc cui trebuie!!! tu...il mai cauti!!! si...nu-i gandu` meu aici!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Aprilie 2010 18:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA | 6 | De la: michela1 3 August 2009 14:47 |
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' | 1 | De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33 |
barbat scorpion femeia leu | 6 | De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34 |
|
||
multumesc!! | 6 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 22:00 |
cazare delta dunarii Sulina | 13 | De la: iasomia 14 Octombrie 2010 17:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară