Cafenea de toamna/iarna

C�nd te-ai nascut si ai crescut la o ferma, judeci lucrurile altfel dec�t copii de la oras de aceeasi v�rsta. Iata o �nt�mplare ce dovedeste pe deplin acest adevar.
Un fermier din Queensland, Australia, bate la usa casei vecinului sau (�ntre noi fie spus, aceasta se afla la c�tva mile de casa lui). �i deschide un baiat de vreo noua ani. Fermierul �l �ntreaba:
- Tatal tau este acasa?
Pustiul raspunde:
- Nu, tata si mama sunt �n oras!
- Dar fratele tau Howard, e acasa?
- Nu, e �n oras cu mama si tata!
Fermierul se leagana stingherit de pe un picior pe altul. Pustiul �ncearca sa �l ajute:
- Daca aveti nevoie sa �mprumutati vreo unealta, pot sa va dau, eu stiu unde sunt toate. Sau, poate doriti sa �i dau tatei un telefon�
Fermierul e vadit jenat:
- Stii� e o problema pe care trebuie sa o discut cu tatal tau. E vorba de faptul ca fratele tau, Howard, a lasat-o �nsarcinata pe fiica mea Susie.
Baiatul sta un moment pe g�nduri, apoi spune:
- Da, cred ca e mai bine sa vorbiti cu tata. Stiu ca �ncaseaza 550 de dolari australieni pentru taur si 50 pentru vier, dar nu stiu c�t o sa va taxeze pentru treaba pe care a facut-o Howard.
ovidiu42
Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:10
bun, eu nu cant nici fals, nici in struna...din principiu...unul, al meu, dupa care m-am ghidat toata viata

da, ovi
asa am crescut si eu, ca pustiul asta
dor72_
Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:10
pana nu te aud cantand nu te cred...am spus eu ca ies in fiecare seara la Bambo????...ce-ti mai place sa intorci sensul frazelor !!! "daca este sambata seara pot iesi la Bamboo !!!" deci pot...asta nu inseamna ca si merg!!!
ladyDY
Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:13
De la: dor72_, la data 2011-11-26 23:10:41bun, eu nu cant nici fals, nici in struna...din principiu...unul, al meu, dupa care m-am ghidat toata viata
(...)

si mi se pare corect, Dor.
eu_geminy
Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:17
lady, lasa-le-ncurcate
dor72_
Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:18
eu nu le-as incurca daca tu nu ai sari aiurea...asa ca nu ma supar....ar fi culmea sa ma supar pe fiecare user!!!..doamne suntem in virtual.....asta nu inseamna sa ne punem cenusa in cap....
ladyDY
Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:19
lady, te rog, nu ma forta...
eu nu fac decat sa raspund la ceea ce imi adresezi
poate ai tu alta explicatie pentru fraza cu cantatul...chiar sunt curioasa sa aud ce versiune ai
dor72_
Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:23
bueeeeeeeeeyyyyyyyyyyy...........ia...gata...am anulat partea cu...Bamboo...nu va iau pa niciuna ca...vaz ca aveti chef de alte cele...
asa ca...gata...la culcare cu voi!!!
ovidiu42
Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:26
Postat pe: 26 Noiembrie 2011, ora 22:33 Citeaza Raspunde

jeano, cred ca ne ajunge....
lasati Bamboo, ca nu-i de nasul nostru...numa snobi pe acolo
eu, las' ca...vin...io
"lasati Bamboo, ca nu-i de nasul nostru...numa snobi pe acolo" la 22:33 cantai fals...ai priceput??? nu te inteleg de ce sari tot timpul...ce dreaq, iti cade basmaua de te tii bat???
Oviiiiiiiiii...nu merg la culcare nu primesc ordine de la nimeni!!!! nici tata nu mi-a dat asa ca....
ladyDY
Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:32
nu ai alta versiune decat ceea ce am priceput eu....
nu ai de ce sa te otarasti...nici motive sa imi vorbesti pe un asemenea ton, de asemenea maniera si cu un asemenea vocabular
cand iti propui sa jignesti, cauta alte persoane...ti-am mai spus asta...de prea multe ori

daca tu razi doar la glumele tale, eu rad doar la glume
dor72_
Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:36
dor,
la bere merg semintele si chipsurile.
daca vrei, te imprumut.:))))
eu_geminy
Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:37
daca tu crezi ca ma poti jigni, te inseli...ocoleste alta data postarile mele...ca sa nu ne mai contram aiurea, si razi doar la glumele tale facute la adresa altora....si dupa cum versiunea mea nu coincide cu a ta......noapte buna!!!
ladyDY
Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:43
merci, eu nu beau alcool de niciun fel, niciodata, decat aici, la cafenea...
sa nu mai vorbim de seminte si chipsuri....deh, snoaba

lady, repet, lasa-le-ncurcate.....nu suntem pe aceeasi lungime de unda
iar daca te simti enervata, e strict problema ta, legata de controlul emotiilor
nu ai dreptate, deruleaza toate discutiile si lasa perdelele si meandrele...am senzor
dor72_
Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:44
repete...repeta.....cine vorbeste de controlul emeotiilor!!! iti mai spun inca o data noapte buna!!!
ladyDY
Postat pe 26 Noiembrie 2011 23:52
De la: dor72_, la data 2011-11-26 23:44:32merci, eu nu beau alcool de niciun fel, niciodata, decat aici, la cafenea...
sa nu mai vorbim de seminte si chipsuri....deh, snoaba

lady, repet, lasa-le-ncurcate.....nu suntem pe aceeasi lungime de unda
iar daca te simti enervata, e strict problema ta, legata de controlul emotiilor
nu ai dreptate, deruleaza toate discutiile si lasa perdelele si meandrele...am senzor

dor, cu sermintele glumeam...
eu crantaneam seminte, ca-s microbist aciulea...:D
deh... ne_snob...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 27 Noiembrie 2011 00:07
Buna dimineata! In cafenea nu-i nimeni? A disparut pana si cel/cea care serveste dragoste la halba, emotii la pahar si toamna la galeata ?
DD_BB
Postat pe 27 Noiembrie 2011 09:25
buna dimineataaaaaaaaa
iata-ma-s pe mine , ci ibricul plin de cafea da' , toamna mai are cateva zile si iese din oferta
jeanette40
Postat pe 27 Noiembrie 2011 09:30
Cand sf, Andrei vine, iarna pune stapanaire pe fire....

Iau si eu o cana de cafea, ma asez la masa si sorb: immm ! ce cafea buna ai facut
jeanette
DD_BB
Postat pe 27 Noiembrie 2011 09:33
jeanette, a fost superb vinul ala...
iar pentru cafea
si

http://www.youtube.com/watch?v=4q86ixkZsKw

sa nu ne cramponam prea mult de iarna ( eu ma bucur de venirea ei)
dor72_
Postat pe 27 Noiembrie 2011 13:25
De la: DD_BB, la data 2011-11-27 09:25:17Buna dimineata! In cafenea nu-i nimeni? A disparut pana si cel/cea care serveste dragoste la halba, emotii la pahar si toamna la galeata ?

Buna ziua ! iote nu stiam ca dragostea e "servita" la halba ! Omu' cat traieste invata !
Mai deschideti bre o leaca geamurile, miroase a tutun !!!
Axl_22
Postat pe 27 Noiembrie 2011 15:03
Hai ca s-a aerisit! Nu mai e nimeni aici?Oseara placuta tuturor!!
http://www.youtube.com/watch?v=4w0hHxrj7do
constance
Postat pe 27 Noiembrie 2011 18:20
Scorpions
http://www.youtube.com/watch?v=s_lMNufI3hA
SAL
Postat pe 27 Noiembrie 2011 19:07
buna seara! Buna seara!
se pare ca azi masuram totul in mililitri ....sau gamela?

ati avut o zi frumoasa?
Eugenia69
Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:24
Eu da, doar ca multi musafiri si acum trebuie sa curat

http://www.youtube.com/watch?v=bmtmwMiaDZM
Persia
Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:27
Persia is buni musafirii uneori...eu azi am fost musafir

lasa, faci maine curat...
Eugenia69
Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:28
http://www.youtube.com/watch?v=U-xsosv6uM0
Axl_22
Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:40
aaaaaa nu e aia o problema, vasele le-am rezolvat deja, sunt in masina de spalat fetele de masa in cealalta masina, am aspirator bun, asa ca e ok
Si chiar a fost o zi faina, m-am jucat carti, remi am baut un pahar de vin bun, mancare buna, acum sunt ghiftuita.
De un singur lucru am fost dezamagita cred ca nu a observat nimeni felul in care am aranjat masa
am aranjat-o foarte frumos cu lumanari si tot felul de ghidusii ori poate ca deja s-au obisnuit, nu stiu

Ce probleme mai am si eu neeeeeeee chiar a fost fain
Tu? te-ai simtit bine musafir?
Persia
Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:40
http://www.youtube.com/watch?v=5FsKXrLMBt4&feature=related
Axl_22
Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:42
am uitat melodia

http://www.youtube.com/watch?v=wAxl7MDlwbQ
Persia
Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:42
http://www.youtube.com/watch?v=Un7pGaPSukc&feature=related
Axl_22
Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce parere aveti despre pilulele alli 11 De la: yanyacharberet 1 Octombrie 2009 15:24
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios 10 De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36
buna ziua 35 De la: nazirra 28 Septembrie 2009 14:32
salut prietenilor de pe acest site 6 De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55
Inima albastra 714 De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18
Setari Cookie-uri