pai, pupincouristii, "pelerinii", lipitorile si rechinii! fi-le-ar racoare pe viata! |
||
carmen396 Postat pe 15 Ianuarie 2012 11:49 |
||
---|---|---|
din pacate "satulul" nu crede "flamandului.". cine se poate "lauda" ca in momentul de fata o duce bine...sau sa citam "traim bine"? pai, pupincouristii, "pelerinii", lipitorile si rechinii! fi-le-ar racoare pe viata! |
||
carmen396 Postat pe 15 Ianuarie 2012 11:49 |
||
Eugenia, eu nu cert pe nimeni. Iar fotbalul este un sport (asa cum sunt si alte sporturi), si care poate fi practicat atat de amatori, cat si de profesionisti. Noli, sorry, nu m-ai nimerit la astea cu pomenile electorale dar mai incearca pe aici, s-ar putea sa ai surprize. |
||
|
||
anakin Postat pe 15 Ianuarie 2012 12:13 |
||
Noli, sorry, nu m-ai nimerit la astea cu pomenile electorale dar mai incearca pe aici, s-ar putea sa ai surprize.[/quote] Dar tu ma nimerisi desi nu ma cunosti deloc sa tintesti cu arcul. Nu caut "nicari", nu ma intereseaza aspectul. Stiu doar ca peste 60% din populatia tarii convietuieste la sau sub pragul saraciei. Banuiesc ca tie iti place ca majoritatea populatiei abia isi trage traiul de azi pe maine. De cand ma stiu am fost alaturi de cei oropsiti, de cei ce nu au..... Dupa cea ni s-a lut aproape totul dpdv material, vor sa ne ia si dreptul la gandire, libera exprimare, punandu-ne incalificabila eticheta de nebuni, prosti si golani. Mai nou "suporteri sportivi". Vreau o schimbare, o adevarata innoire a vremurilor unde sa ma simt liber sa am, sa vorbesc sa muncesc pe masura pregatirii mele si a ceea ce pot face. Sa nu mai fie mari discrepante intre salariile ( veniturile ) baietilor destepti si populatia cu un salariu minim pe economie, prostind-o la semnarea statului de plata cu " bani in mana", pe langa salariu. Daca nu esti de acord, ti se desface contractul de munca sau iti arata drumul strainatatii. Dezolante vremurile astea colorate! |
||
Noli Postat pe 15 Ianuarie 2012 13:50 |
||
buna ziua oameni buni!!! sa aveti o duminica asa cum va doriti... s...ca un omagiu...las si aici...ceva ce merita amintit...acestui popor...chiar si atunci cand vremurile nu-s asa cum ne-am dori noi sa fie!! http://www.trilulilu.ro/rezadan/85ab01678fb20b |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Ianuarie 2012 13:58 |
||
Io a�tept un OZN, poate cu extratere�trii m� �n�eleg...de 3 zile parc� vb cu pere�ii... Io vb, io aud...(scz Eugenia) Nu mai vreau sfaturi! |
||
Axl_22 Postat pe 15 Ianuarie 2012 14:18 |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Ianuarie 2012 14:22 |
||
rose, e usor sa dai sfaturi cand nu esti implicat. patriotismul de parada nu doare. mai des imi pare ca luam in serios exact ce nu trebuie si marginalizam lucrurile importante, dandu-le o alta turnura, inteles. da cine sunt eu sa ma pronunt? nu ma bat in piept cu picioarele. Anakin, ma gandeam la inversunarea cu care isi doresc unii sa castige un joc, fie profesionisti sau amatori. |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Ianuarie 2012 14:30 |
||
ladyDY Postat pe 15 Ianuarie 2012 14:33 |
||
sa fi fost cafeaua infestata cu ceva? e adevarat ca...animozitatile din viata cotidiana nu ne lasa indiferenti si nici nu trebe sa ne lase asa...dar...cred ca...deja se dezvolta prea multe patimi si...se pune pe seama unora sau altora...dintre noi...cei marunti...o pb ce poate multi am comis-o neavand toate cunostintele la momentul introducerii votului in urna!! dar...nu vreau sa polemizez aici si acum...pe aceasta tema...chiar daca suntem la o cafea virtuala...ideile exprimate presupun ca sant asumate de fiecare dintre noi atunci cand le transpunem aici...la vedere!!! o zi placuta in continuare...si sper ca pana termin programul...sa fie totusi liniste in jurul nostru...si sa ne putem consuma energiile constructiv... |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Ianuarie 2012 15:04 |
||
Eugenia, verbul "a castiga" este o importanta componenta a unui joc. Practic reprezinta fie atingerea apogeului formei si pregatirii efectuate, fie confirmarea nu doar a valorii ci a continuitatii, a faptului ca esti deschis si receptiv la noutati, la informatie. Iar cel care detine noutatile, informatia, si o poate aplica, este cel care in general castiga in mai multe planuri. Noli, esti dezinformat si ilogic. Daca esti mereu aproape de cei oropsiti, fa-le donatii din bunurile tale... nu toti muncim la fel, nu toti avem aceeasi pregatire si, in consecinta, nu toti avem aceleasi venituri. Nu uita ca democratia inseamna sa incerci sa intelegi de ce cred altii diferit de tine. Democratia nu inseamna sa-i cataloghezi drept retarzi imediat cum nu sunt de acord cu tine. Dictatura ii catalogheaza imediat drept bolnavi psihic sau periculosi pe cei care nu sunt de acord cu ea. |
||
anakin Postat pe 15 Ianuarie 2012 15:56 |
||
http://www.trilulilu.ro/rezadan/b52686a7e65dd2 |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Ianuarie 2012 17:45 |
||
Ce bine c� nu beau cafea! Cred c� o cunosc destul de bine pe Eugenia, ea vb de frumuse�ea jocului, nu de "a c�tiga'' cu orice pre� ... O sear� fr! http://www.trilulilu.ro/rezadan/89f768a028e525 |
||
Axl_22 Postat pe 15 Ianuarie 2012 18:17 |
||
http://www.trilulilu.ro/razadelumina/ceaf244c3d8f2f | ||
ovidiu42 Postat pe 15 Ianuarie 2012 18:24 |
||
"Cel mai mare pacat fata de oameni, nu este ura..ci indiferenta fata de ei." zicea nenea G.B. Shaw Bunul simt, omenia, compasiunea - pe de o parte, si cinismul, aroganta si nepasarea - pe de alta parte, sunt caracteristici reglate sau dereglate in sanul cald al familiei, asa cum am mai zis pe-un topic, cam de prin vremea copilariei si chiar si-a adolescentei si faptul ca ar avea de-a face cu forma ulterioara de pregatire, cu valoarea profesionala sau cu receptivitatea la nou, e relativ. Antrenamentul pentru "joc" incepe tot pe vremea aceea. Mai tarziu, unii devin jucatori iar altii trisori si, conform "traditiei", multi trisori de "valoare" i-au scot din joc pe adevaratii jucatori. In acelasi timp, cel ce detine informatia si o si poate aplica, nu e intotdeauna de buna credinta. Si chiar si-atunci cand e, intotdeauna exista cineva care are "grija" ca intr-un fel sau altul lucrul asta sa se schimbe. In acest sens, ea, informatia, poate fi ascunsa partial sau total si folosita doar in interesul unui individ sau a unui grup care nu reprezinta neaparat interesele celor multi si "prosti", care dealtfel pot fi oameni la fel de sau mai bine pregatiti, oameni de valoare nu doar profesionala ci si morala, oameni cel putin la fel de receptivi la noutati, la informatie. Sper ca cei ce invoca principiul democratic atunci cand ei insisi (isi) vorbesc, vor intelege corect modul meu usor diferit de a gandi si ca nu voi fi catalogata drept retardata sau periculoasa conform vreunui principiu ascuns sau nu sub masca democratiei. Hai, sa traiti bine si fara griji pentru ziua de maine. |
||
carmen396 Postat pe 15 Ianuarie 2012 18:33 |
||
Anakin, ai dreptate. as vrea sa adaug si fair -play-ul, respectul si atitudinea corecta fata de adversar. Lady , Ovi , mi s-au echilibrat talerele balantei. nu vreau polemici, eu beau cafea rose |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Ianuarie 2012 18:40 |
||
carmen uite cum completam noi o teorie a "jocului" si poate se incheie si pagina asta defecta |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Ianuarie 2012 18:44 |
||
http://youtu.be/E2VCwBzGdPM o seara frumoasa! |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Ianuarie 2012 18:49 |
||
Trilulilu e defect...mi-au zis s� a�tept ...ei lucreaz�. | ||
Axl_22 Postat pe 15 Ianuarie 2012 18:51 |
||
bun venit tuturor...si...o seara...sper...placuta in continuare... | ||
ovidiu42 Postat pe 15 Ianuarie 2012 18:57 |
||
De la: Axl_22, la data 2012-01-15 18:51:15 Trilulilu e defect...mi-au zis s� a�tept ...ei lucreaz�. asteapta...asteapta...ei lucreaza pt tine... |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Ianuarie 2012 18:58 |
||
De la: Eugenia69, la data 2012-01-15 18:44:22carmen Eugenia sper si eu ca defectul sa nu se extinda.."intinda" anyway, orice "joc" are un sfarsit |
||
carmen396 Postat pe 15 Ianuarie 2012 18:58 |
||
iar sfarsitul jocului sa ne gaseasca cu zambetul pe buze si pregatiti de un nou joc. acum chiar imi vin in minte jocurile copilariei si va dau si ciocolata de casa, cu stafide http://youtu.be/IxLnIRVVwIM |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Ianuarie 2012 19:09 |
||
a pronuntat cineva..."ciucalata?" | ||
ovidiu42 Postat pe 15 Ianuarie 2012 19:15 |
||
acusi teleportez, dulce-maronie | ||
Eugenia69 Postat pe 15 Ianuarie 2012 19:21 |
||
Amin! ciocolata de casa cu stafide? multam fain! hasta la vista, dieta! |
||
carmen396 Postat pe 15 Ianuarie 2012 19:23 |
||
si...portia mea...unde e? | ||
ovidiu42 Postat pe 15 Ianuarie 2012 19:24 |
||
Napolitano, vreeeauuuu ciucalat�! Ovi por�ia ta EU_ Carmen, io-s pup�cioas�, pot ? |
||
Axl_22 Postat pe 15 Ianuarie 2012 19:26 |
||
un Nu hotarat dietei duminica seara! Ovi, portia ta e in tava. |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Ianuarie 2012 19:28 |
||
deci trecem pe tratament de urgenta ok |
||
Eugenia69 Postat pe 15 Ianuarie 2012 19:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
oo | 160 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24 |
Vreme de ceai fierbinte | 44 | De la: garbo_1894 28 Aprilie 2013 09:24 |
la bloc | 10 | De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23 |
|
||
veni vara frumushailor! sau veni vidi duca-se? | 56 | De la: garbo034012 6 Ianuarie 2010 01:28 |
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA | 6 | De la: michela1 3 August 2009 14:47 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri