Of, de-aia mi-au ramas martisoare neimpartite! A venit primavara, gargaritele si fluturasii si-au luat zborul ![]() Le rog sa revina!! ![]() |
||
SAL Postat pe 1 Martie 2012 15:09 |
||
---|---|---|
![]() ![]() ![]() |
||
Katinka Postat pe 1 Martie 2012 16:55 |
||
O ZI FRUMOASA...DOERSC TUTUROR FEMEILOR DIN LUMEA ASTA...SI...MAI ALES...FEMEILOR....DIN INIMA NOASTRA...A UNORA...DINTRE CEI DE ALT GEN!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 1 Martie 2012 17:27 |
||
multumim de urari !!! ![]() |
||
ladyDY Postat pe 1 Martie 2012 19:23 |
||
o zi frumoasa...tuturor...si...avand in vedere ca`s ...babele...acu`...vom vedea ce fel se manifesta...cu noi!!! ![]() ![]() si...am trecut sa va salut...si...poate...daca ...atmosfera se va replia...voi mai trece...sau nu... ![]() ![]() ![]() si asa...de multa vreme...is p`aci...si una lume probabil...si-o facut deja...impresia revelatoare...privind "statu`" meu...DOAR AICI... ![]() ![]() ![]() si...hai sa nu va stric starea de seara...va aduc ceva...galagie...cum ii spun eu!!! http://www.trilulilu.ro/muzica-pop/iubirea-infloreste-primavara-primavara-poate-fi-n |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Martie 2012 17:41 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=4Sga4y6l7kY&feature=related ![]() |
||
Katinka Postat pe 2 Martie 2012 17:51 |
||
Katya....ce bucurie...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bun venit...si...sper ca...galagia mea...sa fie placuta si pentru tine...cat esti aici!!! ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Martie 2012 18:08 |
||
astenia de primavara !!! Ovi ce tot ai balmajit putin mai devreme??? ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 2 Martie 2012 18:21 |
||
sar`na lady!!!.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ce sa zic...ma conformez si eu...functie de...lume...si...atat!!! ![]() ![]() ![]() nu fi si tu...dura-n judecati... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Martie 2012 18:26 |
||
eiiiiii as astenie!!!....pe mine una nu m-a atins astenia de nici o culoare, ca sa zic asa....nu stiu eu d' astea....oamenii sunt cei care creeaza disesiuni si multe alte mizerii... si ce daca sunt dura....nu cred c-am fost altfel vreodata... ![]() |
||
ladyDY Postat pe 2 Martie 2012 18:34 |
||
duritatea ta...stii bine c-o suport... ![]() ![]() ![]() cat priveste oamenii...zau daca e cazu` sa vb despre...ei...aici... ![]() nici nu stii cati dusmani ne-am descoperi...taman` printre preteni... ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Martie 2012 18:37 |
||
Ovi .......o dai in teorii de astea conspirationiste , te stiam om serios poi , diferenta dintre un prieten si un dusman de cele mai multe ori e de nuanta nu are sens sa mai divagam |
||
jeanette40 Postat pe 2 Martie 2012 18:42 |
||
si ce... crezi ca ma mai surprinde ceva ???? neeeeeeee....pe unii i-am simtit ca sunt falsi si cu toate astea usa le-a fost deschisa!!!.. masa, masa, cu bucate si tacamuri de argint !! si .....bleah ....viata merge inainte, nu m-oi impiedica acuma.. ![]() |
||
ladyDY Postat pe 2 Martie 2012 18:47 |
||
apai , sanatosi sa fim , ca se aleg ei prieteni sau dusmani.., tocmai ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 2 Martie 2012 18:53 |
||
http://youtu.be/nF7yuNg_zWE Sade ....KIng Of Sorrow parca suntem in cafenea am dat drumul la muzica , acum sa spuneti care ce doriti sa beti ....fac cinste azi ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 2 Martie 2012 19:05 |
||
o seara placuta !!! ![]() |
||
ladyDY Postat pe 2 Martie 2012 19:06 |
||
Jeanette....ioiiiiiii...si eu care tocmai vroiam sa trag pe dreapta!!!....apai eu zic o cafea...da cafeaaa de cafeaaaaaaa ![]() |
||
ladyDY Postat pe 2 Martie 2012 19:08 |
||
doamnelor...iertata fie-mi...interventia...dar...parca tot as mai aduce o ...galagie...pentru voi...DOAMNELE din viata noastra!!! ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.trilulilu.ro/video-diverse/primavara-bun-venit |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Martie 2012 19:11 |
||
o noapte frumoasa va doresc tuturor...si...imi permit sava mai las...ceva...galagie...daca-mi e permis!!! ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.trilulilu.ro/muzica-populara/incantatoare-acorduri-pentru-o-seara-de-vis |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Martie 2012 19:36 |
||
mai garboul asta merge d'amboulea ...ultima postare imi apare ca ar fi de la AndraMicu..... ![]() ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 2 Martie 2012 20:00 |
||
o seara buna si tie !!! | ||
ladyDY Postat pe 2 Martie 2012 20:05 |
||
"La persoanele mediocre, modestia e onestitate, pe c�nd la cele de mare talent o ipocrizie." Schopenhauer ![]() |
||
Katinka Postat pe 2 Martie 2012 20:06 |
||
o seara frumoasa prietene si prieteni! ![]() |
||
Katinka Postat pe 2 Martie 2012 20:08 |
||
buna seara ![]() ![]() |
||
garbo_bella Postat pe 2 Martie 2012 20:11 |
||
Bella ![]() |
||
Katinka Postat pe 2 Martie 2012 20:14 |
||
Kati ![]() ![]() |
||
garbo_bella Postat pe 2 Martie 2012 20:16 |
||
"O concluzie marcheaza intotdeauna momentul in care ai obosit sa gandesti'. � Necunoscut | ||
ladyDY Postat pe 2 Martie 2012 20:19 |
||
nu obisnuiesc sa privesc in urma, am in fata viitorul. nu e citat. ![]() |
||
Katinka Postat pe 2 Martie 2012 20:31 |
||
trezeste-te zambind,traieste zambind,iubeste zambind si dormi cu zambetul pe buze.viata va fi mai frumoasa ![]() |
||
garbo_bella Postat pe 2 Martie 2012 20:36 |
||
iooooooouiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiui...........ce axiome...p`aci!!! ![]() ![]() ![]() asa o fi oare? ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Martie 2012 20:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Acesta adorabile PISICI !!!!! | 140 | De la: elisabeta_boia 8 Noiembrie 2012 20:59 |
Clubul Scorpiilor | 8 | De la: garbo_2112 28 Aprilie 2013 09:23 |
cu ce este potrivit sa te imbraci la un party intr-un restaurant bar, noaptea? | 40 | De la: Dari_Daniela 9 Ianuarie 2010 13:59 |
|
||
Teleski | 136 | De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30 |
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an