Am facut si un ceai... ...daca nimeni nu da nimic ... | ||
Rotty Postat pe 25 Aprilie 2012 20:40 |
||
---|---|---|
Am treab�, bre! Doar �i-am zis. | ||
Axl_R Postat pe 25 Aprilie 2012 20:41 |
||
iar??? n-ai terminat???? Rotty ....bomboanele Raffaello ce zici ar fi bune??? altceva n-am..... |
||
|
||
ladyDY Postat pe 25 Aprilie 2012 20:42 |
||
Bine , bine ...io astept da beau un ceai sa nu ma stafidesc... | ||
Rotty Postat pe 25 Aprilie 2012 20:42 |
||
Buuune da`periculoase pe la colacei | ||
Rotty Postat pe 25 Aprilie 2012 21:00 |
||
Nus`ce naiba sunt asa de obosita , ca doar nu am tras in jug. Probabil de la vremea asta de cacao... ...nori ,ploaie ,vant, rece... | ||
Rotty Postat pe 25 Aprilie 2012 21:03 |
||
Ba nu, Raffaello vreau eu...pastreaza tu colaceii ...dap' ce va bate gandu,faceti vizite / la Buzau? ....nu te gandi ....mult si ghini ....cainele care latra ,musca....l-am dresat Smotocita ta, ....daaaa, ii ciufuta rau!....si ce baba n-are voie?...ha? |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Aprilie 2012 21:06 |
||
Rotty, cu tine vb. ....ceaiu' de Stuff ii bun pt . vremea asta! |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Aprilie 2012 21:09 |
||
ce ceai...de Stuff? Tradu`ca mi-o adormit neuronii | ||
Rotty Postat pe 25 Aprilie 2012 21:19 |
||
...si puiul ala e gata azi ? | ||
Rotty Postat pe 25 Aprilie 2012 21:20 |
||
ca sa primesti Raffaello v-a trebui sa fii baietel docil pilul meu este o dulceata |
||
ladyDY Postat pe 25 Aprilie 2012 21:23 |
||
Suparici tu mi-ai luat cainele...? de aia nu-l gasesc la locul lui? | ||
Rotty Postat pe 25 Aprilie 2012 21:29 |
||
va urez o seara frumoasa...tuturor...si...tot ce va doriti si voi!! yo...ma pregatesc sa imi inchei raportu`...si...merg sa pap si yo...ceva...da nu`nainte de a savura o palinca!!!! sara frumoasa... |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Aprilie 2012 21:37 |
||
O seara asa cum iti doresti Ovi si...Pofta buna | ||
Rotty Postat pe 25 Aprilie 2012 21:49 |
||
Ete na!....cat de supus vrei bre sa fiu?... da, de cirese amare...numa ce scoate ghearele s-o iei la sanatoasa... Pilu' tau ii o simandicoasa sclifosita....nici soareci nu prinde...laaaasa ca stiu eu! Rotty...da , i-am adus prechea...face cunostintza acuma |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Aprilie 2012 21:54 |
||
http://www.trilulilu.ro/muzica-folk/someone-like-you-4 | ||
Axl_R Postat pe 25 Aprilie 2012 21:54 |
||
apai daia scoate ghearele...vorbesti urat de ea... eiiiiii si lasa tu cirele amare......stii doar ce dulceata faina iese.......delicatete burghezeasca!!!! oi fi scris corect????!!!! si daca nu ...asta este !!! |
||
ladyDY Postat pe 25 Aprilie 2012 21:56 |
||
Puiu... o zburat...cu ata cu tot! Da piureul cela', l-ai framantat?.... cu miti-telu( parca asa se cheama )?!? |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Aprilie 2012 21:57 |
||
Ce smechere sunteti amandoua....ma puneti la colt / mine si mancati voi tate' bomboanele ...poate ii intra coco(s) in dinti ....sa vezi ce miauna ....stii ca aste se folosesc la dieta.? ...da , slabesti daca mananci multe si te ingrasi daca dai una. |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Aprilie 2012 22:03 |
||
maiiiiiii...nu mancam dupa ora 18 suntem la dieta !!! a dat coltul ierbii, 24 de grade ... stiu eu ca ai manca ...si cum tii sa aratam bine, ti le facem cadou | ||
ladyDY Postat pe 25 Aprilie 2012 22:08 |
||
Na ? Multumit?Papa tu tot si fa-te graaaas Si sa-mi dai catzelu inapoi ca-i dau lui sa pape puiu... | ||
Rotty Postat pe 25 Aprilie 2012 22:16 |
||
dap ce?...n-ai atza dentara? neh...ramane coltu gol!. n-am patura:-P ...tu zaci?...arati ghini, am vazut io' ,nu mai trebe hooatzo ce te stiu ....da, aia din palma la tine/ce se vede in oglinda, la mine =)) stiu eu ..... ...mancati voi si bomboanele si dulceatza...na....eu am altceva mai bun cu crema de ciocolata amaruie.....nu va dau! |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Aprilie 2012 22:19 |
||
baiiiiiiiiiiii nu mai spune-ti pui...ca ma ia foamea instantaneu.....mamaaaaaa..... ce ar merge cu un mujdei de usturoi!!!....cica sa fii la dieta !!!! a dreaq dieta....atunci iti chiorhaie matele de foame !!! nu-mi faci pofta....na nu-mi place ciocolata amaruie!! |
||
ladyDY Postat pe 25 Aprilie 2012 22:19 |
||
aha!...di asta o disparut puii lu' vecina, io' halit Lady......mananca si usturoi/ poate-i regleaza tensiunea si nu mai e asa sclifosita. Rotty, merci' ....toate bune..... mancare buna /servire / masura! :*:* |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Aprilie 2012 22:29 |
||
baiiiiiii? Ai vrut sa zici: la statiune Balneo/climaterica poate... da, nu-ti place o faci p'a niznaia...nu / aia/ ailalta.... intorsura....daaaa! Voi fetele!.... ...atunci sa-ti chiorhaie, na! |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Aprilie 2012 22:35 |
||
�i sup�rat �i r�ut�cios | ||
Axl_R Postat pe 25 Aprilie 2012 22:37 |
||
asa Axl....loveste-l....poate ii sare ciocolata din mana dragilor va las...merg la somn, maine o noua zi de servici !! noapte buna !!! |
||
ladyDY Postat pe 25 Aprilie 2012 22:48 |
||
Fie omu`cat de mic, dupa masa (copioasa) doarme un pic... la toti.NB | ||
Rotty Postat pe 25 Aprilie 2012 22:56 |
||
NB! | ||
Axl_R Postat pe 25 Aprilie 2012 23:01 |
||
Ete na pupacioaselor...mi-o sarit si ambalaju' ,nu numa' ciocolata da/ mine ci'n ma pupa?....ha? Noapte bunicica ! ....va pup io' na. |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Aprilie 2012 23:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta | 1 | De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52 |
de ce nu mai este BULA ROZA DE LA FORUM? vreau explicatii | 9 | De la: daria_pet 30 Iulie 2009 00:54 |
Poftiti,va rog,la cafeneaua mea!Cafeneaua celor indragostiti de viata! | 796 | De la: Tabitta 7 Iunie 2020 12:12 |
|
||
lucrare licenta | 4 | De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 00:05 |
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului | 1 | De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn