Uite aici las un pahar mare si cu frisca daca vrei ,ca io tre sa trec la trebi. Oi mai intra cand am drum pe strada asta O zi buna sa ai Paaaa.... |
||
Rotty Postat pe 30 Iulie 2012 10:40 |
||
---|---|---|
multumesc frumos Rotty...spor la trebi...si...cand mai ai drum pa strada asta...bate-n poarta...edoar un catel...mic...care m-anunta cand trece cineva...p`aci!!! | ||
ovidiu42 Postat pe 30 Iulie 2012 10:47 |
||
e cineva acasa? |
||
|
||
tusi_Oli Postat pe 30 Iulie 2012 12:17 |
||
De la: tusi_Oli, la data 2012-07-30 12:17:59 e cineva acasa? |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Iulie 2012 12:41 |
||
Buna dimineata am lasat pe terasa cafea proaspata, fursecuri cu nuci, serviti va rog. Am fugit la munca. O zi frumoasa pt voi |
||
tusi_Oli Postat pe 31 Iulie 2012 10:20 |
||
`neatza!!! ...am gasit...tusica...si...ma infrupt acu`...din ele... am sa las si eu...cafea pt dimineata...cu...ceai de fructe de padure...ceva inghetza`...de fructe de padure...cu cioco...si...daca mai trebe ceva...astept propuneri!! |
||
ovidiu42 Postat pe 31 Iulie 2012 22:18 |
||
http://www.trilulilu.ro/muzica-manele/calatorie-muzicala-germania | ||
ovidiu42 Postat pe 31 Iulie 2012 23:44 |
||
si-un zambet...pt cei matinali!!... http://www.trilulilu.ro/imagini-haioase/cupidon-15 |
||
ovidiu42 Postat pe 1 August 2012 00:59 |
||
si...cateva momente de descretit fruntea!!! Mama unei blonde �i f�cea scandal acesteia: � Nu �mi place b�iatul �la cu care umbli! Arat� ca un prost! - Dar mam�, e un b�iat foarte bun! O s� fie doctor. Deja m- a vindecat de s�nger�rile alea pe care le aveam lun� de lun�! La cina , blonda face conversatzie cu sotzul:vai draga astazi la serviciu mi-a spus un coleg un banc asa de bun incat am ras si am ras si am ras pana am cazut din pat. O tipa se imbolnaveste si este internata la spital. In ziua de vizita vine la ea o colega. O intreaba daca la birou totul e in ordine. Colega ii raspunde: � Da, draga, stai fara grija totul e in ordine la birou, am impartit atributiile tale. Adriana face cafeaua, Elena iti tricoteaza la pulover, Caty iti face cuvintele incrucisate si eu ma culc cu seful! � Un barbat casatorit se hotaraste sa ramana peste program cu secretara sa, o tipa foarte sexi. Ii telefoneaza sotiei si inventeaza o scuza, iar apoi o invita pe secretara la cina. Seara se dovedeste un succes, iar cei doi sfarsesc in apartamentul secretarei. Dupa doua ore de amor, tipul se duce in baie sa se aranjeze, dar ghinion: observa o pata vanata pe gat�rezultat al muscaturilor senzualei secretare. Tipul intra in panica si incearca sa se gandeasca la o scuza pentru sotie. Ajuns acasa, imediat ce deschide usa , cainele ii iese vesel in intampinare. Imediat ii vine ideea salvatoare: se tranteste pe covor, simuland o lupta cu cainele, apoi se ridica, acoperindu-si gatul cu mana: - Ia uite, draga, ce mi-a facut nebunul asta de caine! -Tie? Asta e nimica toata! Uite ce mi-a facut mie la sani!, spuse tipa, descheindu-si bluza�. si...putina logica feminina!! Merg cu autobuzul catre casa. Autobuzul este plin. Nu vreau sa ma inghesui pana la aparatul de compostat, mai bine rog o doamna sa imi composteze biletul. Dar cum sa ma adresez oare? Sa o tutuiesc sau sa ma adresez cu Dvs ? La penultima statie nu a coborat, deci merge pana la capatul de linie. Ma uit mai atent la ea, are o sticla de vin, adica sigur merge la un barbat. Vinul nu este cel mai ieftin, deci barbatul arata bine. In satul meu sunt doi barbati care arata bine: sotul meu si amantul meu. La amantul meu sigur nu poate merge deoarece eu acolo ma duc acum. Inseamna ca merge la sotul meu. Sotul meu are doua amante: Claudia si Rodica. Claudia e in delegatie� �Rodica, poti sa-mi compostezi si mie acest bilet, te rog ?� Rodica: �De unde ne cunoastem?!� |
||
ovidiu42 Postat pe 1 August 2012 04:53 |
||
si...ca tot se apropie ora de cafea...las cafeaua calduta pt doritori...si...va doresc o zi placuta!!! O maicuta mergea printr-o padure si o banda de hoti o prinde si o violeaza pe rand. Dupa ce isi termina treaba hotii o lasa si fug. Din urma maicuta facu cruce si spuse: � Multumesc Doamne, si fara pacat si pe saturate! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 August 2012 05:15 |
||
Neata. Multzu pentru cafea si zambete Inghetata nu vreau asa de dimineata. Poate mai tarziu. Paaaa.... |
||
Rotty Postat pe 1 August 2012 07:27 |
||
neatzaaaaaaaaaaaaa.......... http://www.trilulilu.ro/muzica-instrumentala/magic-sax-minicolaj-3?related_index=13 |
||
ovidiu42 Postat pe 1 August 2012 22:13 |
||
neatza....neatza....voinicule!!! | ||
ladyDY Postat pe 1 August 2012 22:32 |
||
sar`na lady!!!...ma "voinicesc"...de la zi la zi...poate...il rapun pa zmeu...pana la urma!!! ....ce mai faceti voi p`aci?...ca...am lipsit o perioada...conjunctural... | ||
ovidiu42 Postat pe 1 August 2012 22:41 |
||
am sesizat....si eu am absentat....CO | ||
ladyDY Postat pe 1 August 2012 22:48 |
||
m-am gandit yo...da...la modu-n care am lucrat in perioada respectiva...n-am mai avut vreme sa pot comunica...nicicum.. | ||
ovidiu42 Postat pe 1 August 2012 23:50 |
||
merg la somn....servici usor !!! | ||
ladyDY Postat pe 1 August 2012 23:59 |
||
sar`na...multumesc frumos... noapte buna...lady... |
||
ovidiu42 Postat pe 2 August 2012 00:29 |
||
`neatza buna....tuturor... ... am zis sa fac cafeluta...inainte sa rasara soarele...sa se poata stabiliza aroma...si-o las calduta...pentru doritori... las alaturi...si un ceai...si...inghetata...pt cine n-are galci... ....si...daca o fi cerere...am lasat si bere la rece...ca se anunta ceva caldura...zilele ce urmeaza... http://www.trilulilu.ro/colectie/relaxare-1043/sax-instrumental-partea-a-2-a si...atmosfera necesara...pt o zi de lucru...relaxanta!! |
||
ovidiu42 Postat pe 2 August 2012 04:54 |
||
Ce bine e sa te trezesti dis de dimineata si sa gasesti cafeaua gata... Eiii....multumesc ma simt rasfatata O zi buna sa ai |
||
Rotty Postat pe 2 August 2012 06:51 |
||
`neatzaaaaaaaaaaaaaaa | ||
ovidiu42 Postat pe 2 August 2012 22:08 |
||
mai la celalalt colt de tara este noapte !!! tocmai ma pregateam de somn ... servici usor !!! |
||
ladyDY Postat pe 2 August 2012 22:31 |
||
mno`...la mine...e `neatza...sa vede luceafaru`... ce faci lady?....cum e dapa CO? |
||
ovidiu42 Postat pe 2 August 2012 22:38 |
||
obositor...am de recuperat somn la greu...deja mi se inchid ochii !!! | ||
ladyDY Postat pe 2 August 2012 22:39 |
||
Am intrat sa va urez o noapte instelata ca mai am ceva treaba si apoi fug la somn. Ovi sa mai lasi cafea Paaaa.... | ||
Rotty Postat pe 2 August 2012 22:46 |
||
noapte buna !!! | ||
ladyDY Postat pe 2 August 2012 22:51 |
||
lady...minteni aflu si yo...cum e in CO...si...compar cu ce zici tu amu`... Rotty...am sa mai las...da numa sa treci s-o savurezi...ca se trezeste...daca sta mult... o noapte frumoasa pt cei ce merg la somnik...yo...mai trag de mine...o tzaruca...asa...pana dau zorile... |
||
ovidiu42 Postat pe 2 August 2012 22:53 |
||
Neata ! Cafea am beut deja,dar iau un pahar cu suc. Ia vezi tu ca cineva s-o betivit in fata usii si o lasat sticle goale si mucuri peste tot ..... |
||
Rotty Postat pe 3 August 2012 08:40 |
||
De la: Rotty, la data 2012-08-03 08:40:47Neata ! Cafea am beut deja,dar iau un pahar cu suc. am retinut...si-am luat masuri...chemat serviciu` de spatii verzi...curatat...improspatat... o seara frumoasa tuturor...si weekend placut!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 3 August 2012 22:11 |
||
buna seara !!! | ||
ladyDY Postat pe 3 August 2012 22:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
multumesc!! | 6 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 22:00 |
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta | 1 | De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52 |
cluburi de dans in cta | 2 | De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38 |
|
||
Cafeneaua prietenilor | 1165 | De la: Mihaa_kidz 4 Noiembrie 2010 12:18 |
:) | 2 | De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 20:58 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn