Cafenea de toamna/iarna

Nu m�-mbat� pe mine nimeni poc �i sg.
Axl_R
Postat pe 13 Septembrie 2012 23:31
Incantata

b727ana
Postat pe 13 Septembrie 2012 23:32

Hac...da'...sg...ce vrea sa insemneeee...hac...hac...mai este ceva in sticla ceea???
The_rock_flower
Postat pe 13 Septembrie 2012 23:34

siiiiiiiiiiiiiiiii...hac....eu!!!!!
The_rock_flower
Postat pe 13 Septembrie 2012 23:35
�s cu ochelari �i nu v�d!
Axl_R
Postat pe 13 Septembrie 2012 23:36
mamaaaa...voi v-ati torpilat rau de tot Oviiiiiiiiiii... ce dreaq le-ai pus in beutura???
ladyDY
Postat pe 13 Septembrie 2012 23:36

He-heeeeeeeeeeee,de mancat...am mancat,de baut...nu mai spun...hac...acum ,este timpul de mers la somnel...hac..unde-i patul ala...hac...ca nu-l zaresc!!!! Fetelor,dupa atata cafea bauta...o mai intra somnul in mine???? Noapte buna si somn pe indelete si pe toate partile!!!

Ovi,sa traiesti...sa ne mai faci cafea ..la fel de buna..esti la job...deci ,job cu sprinteneala...intelegi,ce vreau sa spun...hac...hac. Spor la responsabilitati!!! Hac!!!
The_rock_flower
Postat pe 13 Septembrie 2012 23:42

Da-i jos,,,ce mama lui proces verbal...facem aici..ori bem...ori vedem...hac!!!!! Fetelor,,acum,vorbind serios...vin si va urez...noapte buna tuturor...maine..ma iau ai mei..de odihnita...hac!!!! Oviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,sa nu uiti cafelutaaaaaaaaa..."for ladies"!!!
The_rock_flower
Postat pe 13 Septembrie 2012 23:45
De la: ladyDY, la data 2012-09-13 23:36:26mamaaaa...voi v-ati torpilat rau de tot Oviiiiiiiiiii... ce dreaq le-ai pus in beutura???

mai...am zis ca acu-i momentu`...cand nu e lume multa...sa le pui repejor ceva...acolo-n beutura...si...taman acu` can` si-o facut iefectu`...iaca vin musterii ...
ovidiu42
Postat pe 13 Septembrie 2012 23:46
au adormit fetele???? unde sunt???
ladyDY
Postat pe 13 Septembrie 2012 23:52

Fac slalom printre papuci si camasuta de noapte,DY!!!! Noapte buna!!!! Fara ...hac...ce-i prea mult...se duce unde nu trebuie!!!!
The_rock_flower
Postat pe 13 Septembrie 2012 23:56
De la: ovidiu42, la data 2012-09-13 23:46:22
De la: ladyDY, la data 2012-09-13 23:36:26mamaaaa...voi v-ati torpilat rau de tot Oviiiiiiiiiii... ce dreaq le-ai pus in beutura???

mai...am zis ca acu-i momentu`...cand nu e lume multa...sa le pui repejor ceva...acolo-n beutura...si...taman acu` can` si-o facut iefectu`...iaca vin musterii ...

M'am prins eu ca tu esti "creieru' "... :)
b727ana
Postat pe 14 Septembrie 2012 00:03
Si cand si'a facut efectu', le'a luat somnu' pe fete...
b727ana
Postat pe 14 Septembrie 2012 00:04
ana...ce repejor te prinsesi!!!
ovidiu42
Postat pe 14 Septembrie 2012 01:10
Pai, ce sa fac si eu... cred ca de la coffee aia de ai facut'o mai devreme ;)
b727ana
Postat pe 14 Septembrie 2012 01:11
sa nu-mi zici ca ti-o si placut... ...minte ascutita...fatuca asta...lucra repede...neuronii...
ovidiu42
Postat pe 14 Septembrie 2012 01:21
A fost "strong" si m'a tinut treaza pana la ora asta.
Revin dimineata sa mai faci una...la fel de buna, cu'aceiasi aroma de chocolate ;)
Noapte senina cu vise frumoase iti doresc!
b727ana
Postat pe 14 Septembrie 2012 01:24
...noapte cu vise...sa ai tu...ca yo...trebe sa muncesc... si...chiar cu vise...de care vrei tu...
sa inteleg ca ti-o placut...cafeaua...la noi aici? ...ma rog...fac si pentru dimineata...ca stiu ca am musterii...iar de ti-o placut si tie...poti veni sa savurezi... ...noapte frumoasa...daca pleci la somn!!!
ovidiu42
Postat pe 14 Septembrie 2012 01:29
Ce sa zic, imi place "la voi, aici"...
Spor la treaba, sa inteleg ca faci noapte alba sau "functionezi" dupa alt fus orar...?
Dimineata in pijamale, cu ochii inchisi, vin dupa miros... crosss my heart ;) -asta in conditiile in care tinuta nu este obligatorie-
b727ana
Postat pe 14 Septembrie 2012 01:43
ma bucur ca-ti place..."la noi aici"... ...nu-s dupa alt fus orar...ci lucru` de noapte...
si...nu...tinuta nu-i obligatorie...poti veni-n pijama...ca sigur ai sa mai auzi si alti papuci...tarshiind...dupa mirosul cafelei...cu ciocolata!!! ...somnik de care vrei tu...cu vise...asemeni!!!
ovidiu42
Postat pe 14 Septembrie 2012 01:53
ia sa aprindem noi focu`...sa punem ceaunu`...la fiert...ca acush` sa scoala lumea...si...vine-n pijama...cu ochii carpiti...la o cana de cafea...
`neatza buna...cafeaua-i calda...(nu fierbinte)....las si ceva sucuri...daca se cauta...si...cine trece...macar sa-si poata savura cafelutza cu ochii-nchisi...c-o briza de aer de dimi`...asa...printre usa de la terasa...si aveti grija sa nu trantiti trandairii...ca`s pe masa...proaspat culesi...
si...sa aducem si galajia...ce merge cu cafelutza...

http://www.trilulilu.ro/muzica-ambientala/reflection-of-my-heart-secret-love-mix-by-david

sau...altceva...cine stie...

http://www.trilulilu.ro/muzica-blues/melodii-de-dragoste-mai-vechi-superbe-melodiile-su

sau....

http://www.trilulilu.ro/muzica-ambientala/secrete-si-iubiri-ascunse-secret-garden-of-love-mi

o dimineatza...asa cum va doriti!!!
ovidiu42
Postat pe 14 Septembrie 2012 05:00
'Nea�a!

Nu-s �n pijama, mi-am luat n�drajii...�i r�coare.:P
Mul�am pt ce_ai, ��fu'! :)

Alina, pt tine http://www.trilulilu.ro/video-diverse/floare-de-colt :)

Am luat un pahar de votc�, tr�b�/musai, s� m� dreg
Ciubuc nu las...;)

O zi fain�! %%-
Axl_R
Postat pe 14 Septembrie 2012 08:03
Ciufulici...musai sa bei ceaiu`ca ...vezi tu!!!
ovidiu42
Postat pe 14 Septembrie 2012 08:19
Da :) c� ai avut tu grij�, s�-mi faci.
Axl_R
Postat pe 14 Septembrie 2012 08:33

Buna dimineata....ma doare capul...de nu vad pe unde calc...cred ca vodca se plimba prin capul meu...o cafea..cred ca gasesc...dar tare sa fie!!!

Axl_R, Multumesc pentru link,floarea de colt este preferata mea!! O zi linistita...vai..capu' meu...parca am capaul ...in talpi!!! Ovi,multumesc pentru cafeaaaaaaaaaaa! Stai sa o gust...este buna!!
The_rock_flower
Postat pe 14 Septembrie 2012 08:35
Fato`� n-am stiut ca-ti face rau vodka... cs-ti dadeam peste maini!!!:)))) da las` ca am yo grija cu copchii... de-acu!!`... ss vii la instruire... musai!!!:))))))
ovidiu42
Postat pe 14 Septembrie 2012 08:46

Oviiiiiiiiiii,nu am exercitiu la vodca...si nici copchiii ,dar...daca este musai....sa ma prezint la instruire,sa-mi spui...care ,ce si cum...ca sa nu mai patesc asa rusine...aici...in cafenea!!! Mai toarna-mi cafea...caci imi pocneste capul...si am de impletit sarmale...de post...care va sa zica!!! Mi-ai turnat,caci nu vad bine ..acum?? Trei halbe...e comanda!!!
The_rock_flower
Postat pe 14 Septembrie 2012 08:57
Fato`���baga da sama ca...cafeaua...e foarte tare dar... nu taie vodka... asa ca... tot cu ea trece si...lasa sarmalele acu!`...
ovidiu42
Postat pe 14 Septembrie 2012 09:05

Votca �i nu vodca, a�a cum gre�it se scrie sau se pronun��, este un rachiu foarte tare, f�cut din alcool de cereale �i ap� cu duritate sc�zut�, b�utura preferat� a ru�ilor �i alegerea, a� spune incon�tient�, a unor petrec�re�i. Gogu... ;))))))))))
Axl_R
Postat pe 14 Septembrie 2012 09:10

Ia sa vad...cat de tare-i...cafeaua....!! Heeeeyyyyyyyyyy,maestre...dar ce mi-ai turnat in ceasca...trotil.....dar,buna-i,maiculitaaaaaaaaaaa,....auzi...dar..parca merge si -o vodculita ...asa...la mustata...mai ai? Ovi,as lasa sarmalele,caci tare-i cald si bine aici...dar ce le-oi da de mancare ..la mancaii mei,dragavei? Dar...buna cafea prepari,Ovi,,musai sa mai trec,astazi,pe aici,in pauza de impletit!!!
The_rock_flower
Postat pe 14 Septembrie 2012 09:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fisuri anale!! 5 De la: hermosa20 17 Decembrie 2015 14:41
Cum caracterizati acest barbat? 70 De la: Maria_22 23 Iunie 2016 08:58
nico 17 De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 21:10
ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? 74 De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA 6 De la: michela1 3 August 2009 14:47
Setari Cookie-uri