Vorbeste incet,Axl_R,....nu tipaaaaaaaaaa,caci ma doare inteligenta!!! Sa fie cum spui,,numa' nu striga !!! Vii sa ma ajuti la facut sarmale,...punem si de-o sueta..la gura aragazului...ce zici...iti surade ideea..iti dau,la pachet,...cateva sarmalute..daca iti plac cele de post!!!??? |
||
The_rock_flower Postat pe 14 Septembrie 2012 09:15 |
||
---|---|---|
Da' unde stai fato? S� �tiu �i io c�t am de alergat p�n� la tine. :O | ||
Axl_R Postat pe 14 Septembrie 2012 09:17 |
||
Am plecat sa dorm si eu ca-s restantier deja asa ca va doresc o zi frumossa tuturor si viu mai pa sara cand is gata sarmalele alea ca... deja-ploua-n gura... numa`can`ma gandesc!!! | ||
|
||
ovidiu42 Postat pe 14 Septembrie 2012 09:20 |
||
Sunt "capitalista",...fatooooooooooo,...la o aruncatura de bat..de tine!!! Pana ajungi,...la mine...pun si de-o ciorba de perisoare,....haplaii mei,mananca,...nu gluma!! Ia,sa mai iau o gura de cafea,,tare-i bunaaaaaaaaa!!!! |
||
The_rock_flower Postat pe 14 Septembrie 2012 09:22 |
||
Somn usor,Ovi,...da' stiu c-ai muncit tata noaptea,...aolica...sa ma grabesc deci...cu sarmalutele cele...sa le gat..pana deseara,nu? Odihna placuta,Ovi,...pentru un asa gazdoi,...fug si io ,la sarmaleeee,...cu curaj,..inainteeeee,...la ataaaaaaaaaaacccccc!!! Multumesc pentru tratatie,Ovi! |
||
The_rock_flower Postat pe 14 Septembrie 2012 09:25 |
||
Na, arunc b��u' �i io r�m�n aici |
||
Axl_R Postat pe 14 Septembrie 2012 09:27 |
||
Da,sa nu pleci,caci o sa te mai vizitez,...in pauza de sarma si "perioasa"!!! Da',...o muzica...se poate,..nu aud nimic..in dimineata asta!!!! Treaba merge,ca pe roate,...cu muzica..alaturi!!! |
||
The_rock_flower Postat pe 14 Septembrie 2012 09:31 |
||
Nu stau fato, ��fu' nu mi-o f�cut un ceai m�car, nu merit� s� lucru' jaba. �i tu vrei muzic� de la Ovi nu de la je. |
||
Axl_R Postat pe 14 Septembrie 2012 09:35 |
||
18..eu zic ca dupa ce faci de haleala, sa iesi la intersectie cu gamela in manute...iti voi iesi inainte...nu de alta... astazi n-am chef de bucataraseala !!! Axl, baga o muzichie.. adorm... |
||
ladyDY Postat pe 14 Septembrie 2012 09:39 |
||
DY,buna dimineata !!! Are cafea de la Ovi!!! Iti plac sarmalele de post? Bine ca mi-ai spus asta,..o sa pun mai mult orez si mai multe ciuperci,..sigur...va anunt cand is gata..si ies..la drumul mare...si va strig,sa-mi iesiti in intampinare!!! Axl_R,stai,fata,,...nu stiu care sa-mi puna muzica,...dar numa' muzica sa fie,...de la "toi",...de la gazdoi,..triluri...sa aud,,sa-mi mearga mainile..in ritmul muzicii!!! |
||
The_rock_flower Postat pe 14 Septembrie 2012 09:44 |
||
merci, sunt bune darrr...ar merge o cefuta de poarca langa ele !!! am uitat sa mentionez..la gratar facuta !!! | ||
ladyDY Postat pe 14 Septembrie 2012 09:46 |
||
Lady http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cVWzQoYeg-A |
||
Axl_R Postat pe 14 Septembrie 2012 09:47 |
||
nu pot deschide linkul...serviciul...NU si NU... | ||
ladyDY Postat pe 14 Septembrie 2012 09:50 |
||
E Romeo Pa! La trebi. |
||
Axl_R Postat pe 14 Septembrie 2012 09:53 |
||
Eu,l-am putut deschide,...Romeo si Julieta,frumos,ce pot sa spun,...da'..o sa-mi mai fie gandu' la sarmale?????? Multumesc,merge dupa sarmale,..la drum de seara!!! Dy,vrei si ceafa la gratar?? Se executa comanda,..bine ca ai spus!! Cum sa fie,..mai fripta...sau mai in sange? |
||
The_rock_flower Postat pe 14 Septembrie 2012 09:54 |
||
Spor la treaba,Axl_R!!! Si eu,..ma indemn la munci,caci,acu' se insereaza!!!! O zi frumoasa tuturor,mai intru,p'aci,...la pauza de trebaluiala!!! |
||
The_rock_flower Postat pe 14 Septembrie 2012 09:57 |
||
Buna dimineata!!! Daca nu este cu suparare, poti pune si pentru mine una bucata ceafa la gratar???? Poate fi mai in sange. Multumesc !!! |
||
garbo_7470 Postat pe 14 Septembrie 2012 09:59 |
||
M-am �ntors de dragul t�u Orice dore�ti, fac imediat. | ||
Axl_R Postat pe 14 Septembrie 2012 10:02 |
||
Sigur ca da,nu-i suparare din asta,..bucate sa fie!!Buna dimineata!! Da',..vii sa ma ajuti la sarmale,...tu le impletesti,si ,io,le asez in cratita!!!! |
||
The_rock_flower Postat pe 14 Septembrie 2012 10:03 |
||
heiiiiiiii..unde pleci 18...trebuie patrunsa bine cefuta....si merci !!! bag de seama ca esti solociotata....pune mai multe bucati de cefuta |
||
ladyDY Postat pe 14 Septembrie 2012 10:03 |
||
Mintenas pun,Dy!!Zece bucati de ceafa ajung? O parte bine facute si cateva ,...in sange,...pentru doritori!!!! Cu placere! |
||
The_rock_flower Postat pe 14 Septembrie 2012 10:07 |
||
Va multumesc pentru ospitalitate, trebuie sa ma retrag. Voi reveni... | ||
garbo_7470 Postat pe 14 Septembrie 2012 10:08 |
||
pana la orele 14 sa fie gata, ies de la serviciu!!!....te astept la intersectia dintre Dimitrie Cantemir cu Unirii, langa Horoscop..este bine??? si de nu... ne vom gasi !!! O zi buna !!! | ||
ladyDY Postat pe 14 Septembrie 2012 10:16 |
||
Pfuaaaaa,si acum imi spui ora????? Trebuie sa dau zor la treaba...ma urnesc la munca,ca nu-i a gluma cu sarmalele si perioasele!!! Spor sa aveti,...la tatiiiiiiiiiiiii!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 14 Septembrie 2012 10:28 |
||
Neatza, fetele mahmurelele... Ovi, buna cafeaua asta Sa aveti o zi frumoasa http://www.youtube.com/watch?v=-ebtjgK8NNU exact asa ;) |
||
b727ana Postat pe 14 Septembrie 2012 11:46 |
||
io NU... | ||
ladyDY Postat pe 14 Septembrie 2012 11:47 |
||
De la: ladyDY, la data 2012-09-14 11:47:01 io NU... ok, daca zici tu :) |
||
b727ana Postat pe 14 Septembrie 2012 11:48 |
||
nu zic, spun!!! ... maine seara nu mai garantez !!!... | ||
ladyDY Postat pe 14 Septembrie 2012 11:54 |
||
Buna ziua,Ana,Dy!! Fac o mica pauza,mancarea fierbe de zor,am venit sa beau o cafea,....mai este???? Ana! http://www.youtube.com/watch?v=9EHAo6rEuas&feature=relmfu Ce mai spuneti,...ceva nouati,Dy? |
||
The_rock_flower Postat pe 14 Septembrie 2012 13:08 |
||
A�e http://www.youtube.com/watch?v=mh8MIp2FOhc&feature=relmfu |
||
Axl_R Postat pe 14 Septembrie 2012 13:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Iadul e aici... ! | 19 | De la: barboneli 2 Februarie 2014 20:45 |
la bloc | 10 | De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23 |
salut prietenilor de pe acest site | 6 | De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55 |
|
||
Gre Bakery | 2 | De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48 |
SUNT ATIT DE SINGUR K A-MI AUD BATAILE INIMII | 31 | De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:20 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn