Cafenea de toamna/iarna

Pai zicea ca merge in crama sa aduca bunataturi Eu ma rezum la suc....deocamdata.
Seara buna Gheisa
Rotty
Postat pe 8 Octombrie 2012 19:53
Gheisa...ce sa fac mami...probabil ca d`aia...am ramas singurel p`aci...de la acriturile astea... ....ca ...iaca asa...or plecat...dapa dulcegarii...delea cu...orgasme...alea alea..
mai...serios...am neshte must...nu-i el...rose`...e rubiniu asa...mi l-o adus cineva...si..."l-am taiat"...cum se spune...si e la rece...o parte...alta in camara...
da...nu garantez ca...face bine la burtica...chiar daca nu mai fermenteaza!!
ovidiu42
Postat pe 8 Octombrie 2012 19:53
De la: Rotty, la data 2012-10-08 19:48:26 Si uite asa m-am vitaminizat pe tot sezonul Si asa au cam inceput frigurile pe aici....azi dimineata la 6 erau doar doua grade

era de asteptat ca la tine sa fie mai rece...ca taman vb cu junioru`...si la el e la fel de rece...cica mere centrala...intr-una...
daca mai vrei energizante...sa-mi zici...ca...scot fructe...
ovidiu42
Postat pe 8 Octombrie 2012 19:55
O sa iti zic Acum ma duc putin pe afara pana nu deger de tot . Iar se face frig,iar jr are dreptate trebe centrala deja. Paaaa....fug pe alee
Rotty
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:02
Buna seara, Rotty
Mi-e teama ca daca coboara in beci dupa bunataturi .... imi va aduce un borcan de castraveti murati. Ca sa ma vitaminizeze
GHEISA_
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:02
sa ma anunti cand te-ntorci...sa-ti pregatesc un ceai...de fructe...
ovidiu42
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:03
Ovi, ca sa atragi clientele in cafenea, promite si tu ...orgasme, alea, alea.... daca asta se cere. Fa si tu un studiu de piata, cerere-oferta
GHEISA_
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:05
ooooffffffff....... .....apai...ce naiba sa fac mami...ca iote pa criza asta...trebe sa-mi iau amu`...si-un consilier pe pb de marketing...da...pana una alta...nu-mi prea permit...ma ajuti tu...asa...ca-ntre...amici?
iar de promis...nu poci sa promitz bre`...vrei sa-mi si ceara...p`orma? ....da unde dreaq le dau yo...asa ceva?....ca`s om batran...deh!!!
ovidiu42
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:08

Brrrrrrrrrrrr,buna seara,....lume,Gheisa,Rotty,Ovidiu,...gasesc ceva cald de baut...pe aici,...s-a lasat cam frigut afara? O cafea se poate?
The_rock_flower
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:17
Ei, lasa modestia !! Ceva, ceva mai tii tu minte, nu ai uitat chiar de tot
GHEISA_
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:19
apai...cin` te tine p`afar`...acu` noaptea?....
hai...daca tot ai intrat... ...iote o cafea fierbinte...si nitica miere...alaturi...daca doresti!!!
ovidiu42
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:21
De la: GHEISA_, la data 2012-10-08 20:19:43Ei, lasa modestia !! Ceva, ceva mai tii tu minte, nu ai uitat chiar de tot

.....mami...recunosc ca...reteta...o stiu pe de rost...pb e cu...ingredientele... ....au iesit tot felu` de chinezarii...nu mai au calitatea de alta data...
ovidiu42
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:22
Buna seara Alina !!!
Daca doresti, are Ovidiu pe lista de preturi numai sucuri cu vitamine
GHEISA_
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:23

Ovidiu,...stau aici...la usa...daca deranjul este atat de mare...pentru tine....multumesc pentru cafea...o beau simpla,...neagra ...daca nu cer prea mult... Vin de la cumparaturi,...este rece deja!!!
The_rock_flower
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:25

Buna seara,Gheisa,...multumesc pentru invitatie,...dar beau doar cafeluta,....este suficient! Nu vreau sa produc risipa ...in cafenea!
The_rock_flower
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:27
De la: The_rock_flower, la data 2012-10-08 20:25:04
Ovidiu,...stau aici...la usa...daca deranjul este atat de mare...pentru tine....multumesc pentru cafea...o beau simpla,...neagra ...daca nu cer prea mult... Vin de la cumparaturi,...este rece deja!!!

mai...intra-nauntru...nu sta-n usa ca...ma-njura musteriii...ca intra frigu`...si...fiind criza...nu dau caldura inca...
si...poti s-o bei cum iti place...da...ai grija la sacosha cu cumparaturi...ca n-avem matza...si...daca o fo` pustie cafeneaua...sa nu se fi aciuat ceva...shoricei... ...si...shezi relax...ca nu deranjezi...
ovidiu42
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:35
Buna Alina Hai ca sed si eu aici langa tine...tocmai am venit de la plimbare.Am cam inghetat. Ovi da-mi te rog ceaiul promis ....simplu ,fara chinezarii La capitolul ala ma descurc pe plan local.
Rotty
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:36
The_ pe naiba risipa...contra cost.....si afacere merge struna
buna seara !!!
ladyDY
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:39
Rotty...cam scurta plimbarea... ...ma rog...ia-ti ceaiu`...miere...daca vrei e langa tine...si...sa pun si-un strop de rom...ceva?...sau mai bine...dau cep la palinca?
ovidiu42
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:41

Buna,Rotty,...sunt in trecere....vrei sa stai langa mine,...nu ti-e teama ca te manc? Stau langa usa,...Ovidiu,..caci daca or veni...niscaiva soareci,...sa fiu mai aproape de usa,...sa nu se imprastie cumparaturile,...pe podeaua cafenelei!!! Asa,...cat mai apropae de usa,...acolo este locul nepoftitilor!!! Rotty sau Gheisa,...ajutati-ma sa scot piscoturile din sacosa ,...nu pot sa nu va ofer ceva,...in schimbul cafelei!!! Asa,..sa le punem pe un platou,...Ovidiu,..ai asa ceva pe aici?
The_rock_flower
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:43
Nu te trebe platou, bagam noi mana in punga.... daca-i gratis
GHEISA_
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:46
n-am platouri...ca noi suntem asa...mai sarmani...si fara fitze...mancam si de pe stergar...
ovidiu42
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:47
Buna seara,Lady! Multumesc pentru accept,..uite ca se poate!!!
The_rock_flower
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:48
cu placere.... nu inteleg...fii mai explicita !!
ladyDY
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:50
Sunt gratis,Gheisa,...serveste pe toti,...sunt destule,...s-or termina,...mer maine si cumpar altele!!
The_rock_flower
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:50

Mancam si de pe jos,Ovidiu,...doar este curata podeaua,...s-o spalat cred,...anu ista!!!!
The_rock_flower
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:52
.... de Pasti la curatenia generala
GHEISA_
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:54
Lady,...spun drept,...m-am chinuit putin...pana ti-am trimis cererea,..imi tot pica reteaua de internet,...am probleme si cu laptopul,...insa se vor rezolva toate!
The_rock_flower
Postat pe 8 Octombrie 2012 20:56

Bine asa,Gheisa,...le mai pudram nitel!!!! Vor capata gust de cafea!!!!!
The_rock_flower
Postat pe 8 Octombrie 2012 21:00
Sa-mi fie teama ca ma manci ? Nuuuu....Uite ca inca sunt aici .Mi-am beut ceaiul in liniste sa ma incalzesc. Un piscot iau si eu,mersic.
Rotty
Postat pe 8 Octombrie 2012 21:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs 1 De la: garbo_ela 25 Noiembrie 2009 15:23
euro 8 De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24
Acesta adorabile PISICI !!!!! 140 De la: elisabeta_boia 8 Noiembrie 2012 20:59
Clubul Scorpiilor 8 De la: garbo_2112 28 Aprilie 2013 09:23
Cafenea de toamna/iarna 18419 De la: AndraMicu 5 Ianuarie 2020 22:05
Setari Cookie-uri