elado - ase beu oamenii frati ...hac | ||
panty_C Postat pe 6 Decembrie 2009 21:22 |
||
---|---|---|
s-asa beu oameni ca noi hac | ||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:22 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-06 21:13:10elado...mie in ultimul an mi-a mers din ce in ce mai rau....dar ce o fi o fi...o data si o data tot se termina ata pe mosor.....cum o vrea al de sus.... tut, ia un pahar! e cu gheata, 3 cuburi! io, ca mi se intampla si mie sa am cate un an de-asta de-a tau, cand vad ca asa stau lucrurile incep sa ma amagesc matematic... sa-ti explic: chinezii spun ca din 7 in 7 ani ti se repeta .... stai sa iau o gura...(glumesc!) .... stii? viata asta se tot repeta! in primul an iti merge foarte bine apoi se mai rareste cu binele, spre cel de-al saptelea an ii rau de tot .... si uitea asa .... vine al 7-lea si iti este din nou bine! no daca v-am ametit, sa nu ma tarati prin noroi! calculeaza si tu, incepand cu anul nasterii tale cam pe und esti! daca esti aproape de al 7-lea .... ai inteles ceva? sau te-am pierdut de la inceput? no, nu-i nimic! in concluzie va fi din nou soare si pe ulita ta! |
||
|
||
clippy Postat pe 6 Decembrie 2009 21:22 |
||
de acum, din doi in doi hac | ||
panty_C Postat pe 6 Decembrie 2009 21:24 |
||
clippy | ||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:24 |
||
beti d'aci! mai am 1 litru de palinca de la mama, ca-mi aduce o data pe an! daca walker dispare continuam cu palinca! dar niste slana afumata ca-n ardeal...? | ||
clippy Postat pe 6 Decembrie 2009 21:25 |
||
buuunaaaa!!!! | ||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:26 |
||
pai io mi-s ardeleanca - cum nu? | ||
panty_C Postat pe 6 Decembrie 2009 21:33 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-12-06 21:11:35Deci, mie imi convine... ready ...a spus internauta de fica-mea ca esti amuzant...raaau.... si io-s ardeleanca.... |
||
l_flory Postat pe 6 Decembrie 2009 21:38 |
||
buna seara | ||
cely Postat pe 6 Decembrie 2009 21:41 |
||
flory....si baietii mei au spus la fel | ||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:41 |
||
floryo, pupici la a' mica Da' zi-i ca io-s numa' rau... A, si amu si nebun... ca a confirmat pana si irinelu', care e gelos cand vede pe unu' mai nebun ca el Idem |
||
ready_vivus Postat pe 6 Decembrie 2009 21:42 |
||
ready....a spus fii- mea ca ,chiar ca esti rau... ca i-ai spus "aia mica"....ca ea are 12 ani ...cum sa fie mica ...? nah ...ce sa-ti povestesc ce mare e... ready... ..si buna seara... |
||
l_flory Postat pe 6 Decembrie 2009 21:47 |
||
floryo...ce zici mami ne-ncuscrim?? ca al meu baiat are 14 ani si se pare ca au aceleasi gusturi |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:50 |
||
clipppy......da mama gheata aia incoa...ca gasii o stecla de martini bianco si-mi turnai ....hac! ....un paharel....am prin io spilu....cu calculatu'...da mi-i frica sa culculesc...sucutesc....calculesc.....ma-sa...m-am pilit....hai noroc.....ca anu' trecut or mers toate din plin......si de-abia anul asta ii ca naiba.....sa nu fie inceputul altor 7 ani...ca ma lasa capu' de tot....hac!...hai la multi ani......sa fiti iubiti si fericiti.....moooama ce m-am pilit....din aprilie nu am mai pus alcool pe limba......daca mi se face rau iara si chem salvarea...geoana ii de vina.... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 21:50 |
||
eu cu cine ma incuscresc ???..am o fetita de 15 ani | ||
cely Postat pe 6 Decembrie 2009 21:52 |
||
mai am eu un baiat de 17 amandoi sunt frumosi,destepti...cei mai cei (seamana cu mamica lor) |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:53 |
||
Cely, tot cu ofertanta ... Si cu mine in acelasi timp |
||
ready_vivus Postat pe 6 Decembrie 2009 21:55 |
||
ella....ai bani de dulciuri ? ca altfel....nu va vad bine auzi ...cica te intreaba fii-mea daca are baiatul tau un id de mess...? se plictiseste...nah...ce sa mai... iaca fata ...ai grija ce-ti doresti.... |
||
l_flory Postat pe 6 Decembrie 2009 21:55 |
||
tuth,simie-mi da cu virgula.... asa ca toarna si mie un martini d-ala oricum azi am mancat cu usturoi si fierea mea face revolutie,ce mai conteaza??? |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:55 |
||
clyeapppooooo....hac!.....dar tshu shtii ca iosh acuma primu an din urmatorii shhhapie.....???2008 o fo al saptelea......anul aista ii primu din 7......viata mea....si ai dreptate...nascuta in 73...in 80 era sa dau coltu....in 87 era sa pic treapta I la matematica.....in 94 cu serviciul la ziar era sa pierd anul la facultate ca aveam absente....in 2001 am ramas fara servici......baaai...ioi...la mine ii pe dos.......numa in 2008 or mers toate din plin..... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 21:55 |
||
are floryo,cum nu?? intreaba fi-meu daca il vrea |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:56 |
||
no, tut, acu'c-ai calculit si treaba'i oabla, da-i sa mearga cu martini si cu ce mai ai prin bar, ca nu-i asa de rau! | ||
clippy Postat pe 6 Decembrie 2009 21:57 |
||
waw ...daca seamana si cu mama ..si cu tatal ...atunci cuscrii??? | ||
cely Postat pe 6 Decembrie 2009 21:58 |
||
greaco...hai mama ca e o stecla plina oci.....numa gheata n-am .....da'i mai bun asea...crud.....io-s muci deja....ca o tin de la pasti ca mi-o fo rau cu pateu atunci pe motiv de chetre si am tras cu dintii de sticla....da acuma ma fac gigea.....hai sa-tz torn...da paharu'ncoa.....ioi...mi-am adus aminte.... mancai si io freptura cu usturoaie azi.....merg acuma sarmale???? ......daaaaa....da-le-n geoana de pietre.... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 21:58 |
||
ioi ella ... a zis ca vrea... deci....o trimit la culcare... |
||
l_flory Postat pe 6 Decembrie 2009 22:00 |
||
si-as mai bea un paharel....hac!!!!!....baaai copiii.....am baut 50 de martini si sunt tranca..... ce-nseamna abstinenta ....off.offf...mai mai..... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 22:00 |
||
Tuth, cred ca mai repede as avea eu nevoie... nu de alta dar oricum cand beau eu se imbata altcineva | ||
ready_vivus Postat pe 6 Decembrie 2009 22:01 |
||
cely...intreaba-l pe ready... | ||
l_flory Postat pe 6 Decembrie 2009 22:01 |
||
tuth...si io am o cariera baga mami martiniu' ala |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 22:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna Romanie... | 14 | De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11 |
ce parere aveti despre pilulele alli | 11 | De la: yanyacharberet 1 Octombrie 2009 15:24 |
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? | 58 | De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19 |
|
||
Cafeneaua Bella_Rossa!!!!! | 76 | De la: iar_eu 27 August 2009 09:43 |
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI | 21 | De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară