elado - ase beu oamenii frati ![]() ![]() |
||
panty_C Postat pe 6 Decembrie 2009 21:22 |
||
---|---|---|
s-asa beu oameni ca noi ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:22 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-06 21:13:10elado...mie in ultimul an mi-a mers din ce in ce mai rau....dar ce o fi o fi...o data si o data tot se termina ata pe mosor.....cum o vrea al de sus.... tut, ia un pahar! e cu gheata, 3 cuburi! ![]() io, ca mi se intampla si mie sa am cate un an de-asta de-a tau, cand vad ca asa stau lucrurile incep sa ma amagesc matematic... sa-ti explic: chinezii spun ca din 7 in 7 ani ti se repeta .... stai sa iau o gura...(glumesc!) .... stii? viata asta se tot repeta! in primul an iti merge foarte bine apoi se mai rareste cu binele, spre cel de-al saptelea an ii rau de tot .... si uitea asa .... vine al 7-lea si iti este din nou bine! no daca v-am ametit, sa nu ma tarati prin noroi! calculeaza si tu, incepand cu anul nasterii tale cam pe und esti! daca esti aproape de al 7-lea .... ai inteles ceva? sau te-am pierdut de la inceput? no, nu-i nimic! in concluzie va fi din nou soare si pe ulita ta! ![]() |
||
|
||
clippy Postat pe 6 Decembrie 2009 21:22 |
||
de acum, din doi in doi ![]() ![]() |
||
panty_C Postat pe 6 Decembrie 2009 21:24 |
||
clippy ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:24 |
||
![]() |
||
clippy Postat pe 6 Decembrie 2009 21:25 |
||
buuunaaaa!!!! ![]() |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:26 |
||
pai io mi-s ardeleanca - cum nu? ![]() |
||
panty_C Postat pe 6 Decembrie 2009 21:33 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-12-06 21:11:35Deci, mie imi convine... ready ...a spus internauta de fica-mea ca esti amuzant...raaau.... ![]() si io-s ardeleanca.... ![]() ![]() ![]() |
||
l_flory Postat pe 6 Decembrie 2009 21:38 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
cely Postat pe 6 Decembrie 2009 21:41 |
||
flory....si baietii mei au spus la fel ![]() |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:41 |
||
floryo, pupici la a' mica ![]() Da' zi-i ca io-s numa' rau... ![]() A, si amu si nebun... ca a confirmat pana si irinelu', care e gelos cand vede pe unu' mai nebun ca el ![]() Idem |
||
ready_vivus Postat pe 6 Decembrie 2009 21:42 |
||
ready....a spus fii- mea ca ,chiar ca esti rau... ca i-ai spus "aia mica"....ca ea are 12 ani ![]() nah ...ce sa-ti povestesc ce mare e... ready... ![]() ![]() |
||
l_flory Postat pe 6 Decembrie 2009 21:47 |
||
floryo...ce zici mami ne-ncuscrim?? ca al meu baiat are 14 ani si se pare ca au aceleasi gusturi ![]() |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:50 |
||
clipppy......da mama gheata aia incoa...ca gasii o stecla de martini bianco si-mi turnai ....hac! ....un paharel....am prin io spilu....cu calculatu'...da mi-i frica sa culculesc...sucutesc....calculesc.....ma-sa...m-am pilit....hai noroc.....ca anu' trecut or mers toate din plin......si de-abia anul asta ii ca naiba.....sa nu fie inceputul altor 7 ani...ca ma lasa capu' de tot....hac!...hai la multi ani......sa fiti iubiti si fericiti.....moooama ce m-am pilit....din aprilie nu am mai pus alcool pe limba......daca mi se face rau iara si chem salvarea...geoana ii de vina.... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 21:50 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
cely Postat pe 6 Decembrie 2009 21:52 |
||
mai am eu un baiat de 17 ![]() amandoi sunt frumosi,destepti...cei mai cei ![]() ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:53 |
||
Cely, tot cu ofertanta ... Si cu mine in acelasi timp ![]() |
||
ready_vivus Postat pe 6 Decembrie 2009 21:55 |
||
ella....ai bani de dulciuri ? ca altfel....nu va vad bine ![]() se plictiseste...nah...ce sa mai... ![]() iaca fata ...ai grija ce-ti doresti.... ![]() |
||
l_flory Postat pe 6 Decembrie 2009 21:55 |
||
tuth,simie-mi da cu virgula.... asa ca toarna si mie un martini d-ala ![]() oricum azi am mancat cu usturoi si fierea mea face revolutie,ce mai conteaza??? ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:55 |
||
clyeapppooooo....hac!.....dar tshu shtii ca iosh acuma primu an din urmatorii shhhapie.....???2008 o fo al saptelea......anul aista ii primu din 7......viata mea....si ai dreptate...nascuta in 73...in 80 era sa dau coltu....in 87 era sa pic treapta I la matematica.....in 94 cu serviciul la ziar era sa pierd anul la facultate ca aveam absente....in 2001 am ramas fara servici......baaai...ioi...la mine ii pe dos.......numa in 2008 or mers toate din plin..... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 21:55 |
||
are floryo,cum nu?? intreaba fi-meu daca il vrea ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 21:56 |
||
![]() ![]() |
||
clippy Postat pe 6 Decembrie 2009 21:57 |
||
waw ...daca seamana si cu mama ..si cu tatal ![]() ![]() |
||
cely Postat pe 6 Decembrie 2009 21:58 |
||
greaco...hai mama ca e o stecla plina oci.....numa gheata n-am .....da'i mai bun asea...crud.....io-s muci deja....ca o tin de la pasti ca mi-o fo rau cu pateu atunci pe motiv de chetre si am tras cu dintii de sticla....da acuma ma fac gigea.....hai sa-tz torn...da paharu'ncoa.....ioi...mi-am adus aminte.... ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 21:58 |
||
ioi ella ... ![]() deci....o trimit la culcare... ![]() |
||
l_flory Postat pe 6 Decembrie 2009 22:00 |
||
si-as mai bea un paharel....hac!!!!!....baaai copiii.....am baut 50 de martini si sunt tranca..... ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 22:00 |
||
Tuth, cred ca mai repede as avea eu nevoie... nu de alta dar oricum cand beau eu se imbata altcineva ![]() |
||
ready_vivus Postat pe 6 Decembrie 2009 22:01 |
||
cely...intreaba-l pe ready... ![]() |
||
l_flory Postat pe 6 Decembrie 2009 22:01 |
||
tuth...si io am o cariera ![]() ![]() baga mami martiniu' ala ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 6 Decembrie 2009 22:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
comorile sufletului? | 8 | De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58 |
ajutor | 3 | De la: acosac 6 Noiembrie 2011 11:12 |
Gre Bakery | 2 | De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48 |
|
||
Terasa de vara | 4534 | De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46 |
Hartuire | 32 | De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9