cui mai teo????? | ||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:13 |
||
---|---|---|
Pai mai sunt mai mult de 2 ani.......pana atunci.....sa facem ...sirop,nu otet... | ||
TEODORRD Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:13 |
||
Domnilor, vi se vad chilotii de la poalele ridicate. | ||
|
||
Tiffany Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:13 |
||
tuth, ca bei siropul ala sau te uiti in ochii blanzi ai ursuletzului impresionat de natura moarta, cu cafelutza si laptic, tot acolo ajungi | ||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:13 |
||
teo, daca nu poti sa te abtii sa spui mascari p-acilea, mai bine te-ai retrage... suntem satui de meciuri p-acilea |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:15 |
||
Pai lui Otzetel...Pik,Acreala,Moare..(de varza...!) | ||
TEODORRD Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:16 |
||
mda...razbelu' unge la suflet,vaz... | ||
preciouss Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:16 |
||
mda...prea era seara linistita, preci...trebuia sa apara cineva s-o strice... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:17 |
||
Lasa ca si Pik il haratzeste cu batul prin gard. | ||
Tiffany Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:17 |
||
Unde vezi tu Wif.... mascarii?? | ||
TEODORRD Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:18 |
||
mai, mie mi-e simpatic padurarashu' nost' s-a agitat si el un pik, da' o sa-si revina, stati linistite, nu ne certam |
||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:19 |
||
tif, da' io chiar nu pricep ce-i cu paranoia asta cu userul pik... a luat la cineva nevasta ? a omorat pe careva ? ce dreaku, nene...io il stiu pe pik de cand a intrat pe garbo...nu s-a impuns decat cu ovi, pe la inceput, si aia e istorie de unde incrancenarea asta ? ca deja fac cu nervii pik, te rog io...nu poti sa ii ignori si tu ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:20 |
||
Stiu. In curand o sa va pupati pe dinti, cu parul. | ||
Tiffany Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:21 |
||
Geaba sunt copil sarac....... Wife...numai pe mine nu ma place.... |
||
TEODORRD Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:21 |
||
mai...daca teodor ar fi un pic destept...nu i-ar mai raspunde lui pik...si totul s-ar incheia frumos.....adica seara....dar se impung reciproc ca un berbec cu un muflon.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:21 |
||
no bine stati jos.....amindoi ....asiiia....s acu...beti otira de apa...... | ||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:22 |
||
Si viceversa e valibila. Parerea mea. | ||
Tiffany Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:22 |
||
pikane,no offense... da' n-ai putea cumva,prin absurd,sa faci neshte ore de ordine si disciplina cu fanii astia ai tai? stiu ca esti dulce ca mierea si trag toate mushtele la tine ca la...miere...da' da-o-n dreaq treaba! teodoare,fi amabil si lipseste-ma de placerea de-a posta pe toapicele mele,ok?! multumesc. |
||
preciouss Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:22 |
||
Pai poate suntem... | ||
TEODORRD Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:22 |
||
bre teo...da aia cu bila care ti-o trage ti se pare fo' gluma de bun gust ? nu conteste...va las sa va spurcati in voie |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:23 |
||
bre, v-am spus ca nu ma cert cu nimeni aici, si ca ursuletzu' asta e simpatic! ce naiba se petrece? doar n-o sa-i cenzurez eu postarile! |
||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:27 |
||
Ok..... 1.De fiecare data Pikul,incepe,si eu ii raspund,...dar asta nu este cearta...... 2.Ce ati spune oricare din voi daca cineva de pe topic,de fiecare data va bascaleste.....? 3.Interesant,pana nu am intrat eu pe topic,.....parca nu a intrat nimeni azi,...deci,Veverito,sorry daca am postat pe topicul tau,.... 4.Imi pare rau ca nu sunt ....,,un pic destept''si pot raspunde unei glume...... 5.Tie Wife ti se pare normal ca Pik sa posteze de fiecare data in gluma ,dar eu trebuie sa tac???? |
||
TEODORRD Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:29 |
||
nuu pikane.....sa fie el inteligent si sa renunte....daca noi suntem prostii care il atzatzam.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:30 |
||
pai posteaza si tu tot in gluma si gata...da' nu va mai impungeti atata, ca deja ne-am saturat, bre... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:32 |
||
bine zis, mai ursuletz cu parul cretz! auzi, da' daca eu postez de fiecare data in gluma, cum singur admiti, ce ai cu ratza din cotetz? tot simpatic esti, degeaba o dai cotita! |
||
pik_nik Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:33 |
||
No bine Pikule,am sa fiu amabil,si nu mai postez,vad ca deranjez prea multa lume,...... | ||
TEODORRD Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:36 |
||
Parca tot mai frumos e cand se cearta 2 femei. | ||
Tiffany Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:36 |
||
Pai nu ai vazut,noi nu certam,dar imediat au sarit ca ....oparite !!! | ||
TEODORRD Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:38 |
||
bre,teodoare! nu avea tu grija topicului meu! mai bine sa-l gasesc plin de paianjeni,muschi si praf (sau sa nu-l mai gasesc deloc) decat sa ma lovesc de fiecare data,oriunde as intra,in orice topic,de rafuieli infantile! te deranjeaza ca pikanu se ia de tine?! haida de! dac-ai avea sange-n instalatie,ai gasi o modalitate s-o intorci impotriva lui,sau sa-l neutralizezi... nimeni nu emite judecati de valoare acilea,nimeni nu spune "ala e deshtept" sau "ala e prost"...mai degraba fiecare isi posteaza singur prostia si capetele de acuzare! cei care nu se pot apara singuri,inafara de copii si batrani paralizati,n-au nicio scuza pt evidenta lipsa de spirit combativ decent! |
||
preciouss Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:39 |
||
Eh! Dragoste curata maica. | ||
Tiffany Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am ales cu inima.am ales bine? | 16 | De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31 |
relatie serioasa | 4 | De la: loveactually 31 August 2009 16:12 |
Sa ma ajute si pe mine cineva :D | 27 | De la: G1N3A5 3 Februarie 2011 16:15 |
|
||
un om cu doua fete UN OM RECHIN CU DOUA FETE .DELFIN SI RECHIN? | 106 | De la: laura30 31 Octombrie 2011 21:39 |
fata blonda cu ochi albastri | 7 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:33 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară