spuneti-va parerea daca sunteti o combinatie de asa natura. sunt curioasa sa vad si alte relatii daca se confrunta cu ce ma confrunt eu sau am inceput sa inebunesc... |
||
vax Postat pe 23 Octombrie 2009 07:58 |
||
---|---|---|
Barbatul Pesti si femeia Capricorn se �nteleg bine din punct de vedere sexual. �ntre ei pot exista uneori mici ne�ntelegeri, dar nu probleme serioase, pe care sa nu le poata rezolva. Femeia Capricorn este puternica si stie cum sa-l faca pe barbatul Pesti sa se simta dorit si �n siguranta. La r�ndul lui, barbatul Pesti aduce o nota de romantism �n viata emotionala a femeii Capricorn. Diferentele dintre barbatul Pesti si femeia Capricorn �i fac sa se completeze reciproc si le asigura o relatie sau o casnicie satisfacatoare. fugi la medic! |
||
pik_nik Postat pe 23 Octombrie 2009 09:08 |
||
chiar asa e dar cateodata sa dea dracii parca vb singura.fac ,ca maimuta pe langa el si nic "acum iti arde..." |
||
|
||
vax Postat pe 26 Octombrie 2009 12:41 |
||
cred ca e varsta de vina am inceput sa zic si eu ca el,,,daca stii iti zice unul ca esti prost si-ti mai zice de 3 ori incepi sa crezi dar cu ce sunt eu de vina......da ca m-am increzut de prima data in lugu...lugu al lui.... si mi-a pus-o ......nu te gandi numai la prostii ....pirostria |
||
vax Postat pe 26 Octombrie 2009 12:44 |
||
am schimbat numele ca dac ma prinde am rupt-o | ||
vax Postat pe 26 Octombrie 2009 12:47 |
||
frumos mai graiesti .nu-l cunosc decat de 2 ani ti-am spu si am si pus pirostriile pe cap la inceput asa era acum sa dea dracii cat as face nu e bine.ce am urat ca o relatie cum vrei sa o iau casatorie sa mearga in linie dreapta .am fost maritata 21 de ani cu o fecioara dar zi de zi era mai frumos,mai palpitant tot ce traiam .ne dadeam aportul amandoi. |
||
vax Postat pe 27 Octombrie 2009 09:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
IMPORTANT PT FIECARE DINTRE VOI | 8 | De la: tutankhamon 4 Octombrie 2009 13:43 |
intimplarea mea | 73 | De la: asteroid 7 Decembrie 2011 22:59 |
credetzi ca o relatzie de distatza are viitor? | 233 | De la: anca_anka 26 Aprilie 2010 12:51 |
|
||
jucarii sexuale | 36 | De la: garbo_409166 30 Iunie 2020 08:48 |
Help, ceva idei | 33 | De la: AdrianaR 18 Februarie 2010 10:49 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn