iubitul meu e capricorn,unul capricios,am fost impreuna 6 luni,in ultima vreme s-a comportat ciudata si m-a determinat indirect sa-i scriu un mesaj de adio,apoi mi-a parut rau si am facut tot ce amputut sa ma ierte,dar in final nu a putut trece peste asta si mi-a zis ca s-a terminat si nu are rost,etc...sincer eu nu pot trai fara el,asa dificil si dur cum e, indiferent ce am facut nu l-am convins, totul e inutil ppe orice parte am incercat,e nemilos,ceea ce ma doare acum e ca ma gandesc ca in timpul asta poate nici nu m-a iubit pt ca daca eu nu i-am gresit niciodata nu ne-am certat niciodata daca ma iubea mi-ar fi dat o sansa,insa el nu, eu nu mai pot trai asa, trebuie sa existe o bresa in inima lui de stanca, voi care va cunoasteti bine spunetimi care ar putea fi....please...multumesc |
garbo050321 Postat pe 24 Octombrie 2009 07:26 |
---|
De ce bati tu la porti inchise? De ce tii de o relatie care nici nu mai exista si nici nu are rost sa mai existe in aste conditii? De ce oare fetelor nu va cunoasteti valoarea si vi se pare ca aveti valoare doar daca sunteti langa un barbat. Si ala care nu va vrea? |
Micass Postat pe 24 Octombrie 2009 07:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
va rog frumos sa ma ajutati | 178 | De la: dor72 22 Mai 2011 21:17 |
Se spune ca majoritatea copiilor au copiat mintea tatalui,pt ca barbatul este liderul familiei? | 75 | De la: eu_geminy 25 Octombrie 2010 14:06 |
De ce oare barbatilor nu le plac plac lucrurile spirituale,,,dar in schimb le plac lucrurile materiale fara munca si minciunile,,si sa faca dragoste cu mai multe femei,,nu le ajunge doar o femeie | 1 | De la: ingerasulluptator 13 Decembrie 2011 23:06 |
|
||
Loc de dat cu capu'... aviz amatorilor! | 42 | De la: b727ana 7 Octombrie 2012 10:30 |
buna | 2 | De la: ana02 7 Iulie 2009 23:11 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri