ce mi puteti spune despre aceasta comapibilitate sau poate incompatibilitate | ||
alintici Postat pe 25 Octombrie 2009 19:22 |
||
---|---|---|
Si Berbecul si Sagetatorul sunt firi combative, asa ca vor avea parte din plin de lupte �n arena erotica. Optimismul si buna dispozitie ce �l caracterizeaza pe barbatul Berbec au sanse sa �nvinga toanele femeii Sagetator si sa aduca la suprafata entuziasmul �n viata sexuala. Iar buna �ntelegere din dormitor va influenta benefic ti celelalte aspecte ale relatiei. Relatia dintre barbatul Berbec si femeia Sagetator va fi plina de satisfactii. Casnicia va depinde �n mare masura de satisfacerea dorintelor fizice. |
||
pik_nik Postat pe 25 Octombrie 2009 19:24 |
||
dar oare poate invinge pana si gelozia si posesivitatea berbecului? | ||
|
||
alintici Postat pe 25 Octombrie 2009 22:19 |
||
draga mea, eu citesc in google, nu in carti | ||
pik_nik Postat pe 25 Octombrie 2009 22:21 |
||
ma gandeam ca poate poate, mai mult eu vroiam exemple ca tu prea le rezolvai pe toate intre ele in raspunsul tau | ||
alintici Postat pe 25 Octombrie 2009 22:23 |
||
eu sunt sagetatoare si am cunoscut acum cateva luni un barbat berbec! la inceput totul a fost perfect, ne intelegeam de minune si comunicam f bine, dar totul a tinut pana cand el s-a racit si s-a inchis in el! era f agresiv verbal atunci cand incercam sa il descos si sa inteleg ce se intampla, ma umilea si ma expedia de fiecare data cu pretextul ca nu are timp si ca e f ocupat... nu reuseam sa scot nimic de la el ...era f indiferet si rece cu mine(nici acum nu stiu motivul real pt care el nu mai vb cu mine)! singurele subiecte la care el era f receptiv erau cele in legatura cu fanteziile mele erotice! avea o curiozitate iesita din comun! ceea ca ma atragea la el si inca ma atrage este pasiunea si faptul ca tot timpul reprezenta o provocare pt mine! am reusit din nefericire sa ma indragostesc de el si acum imi plang singura de mila! mult succes poate la tine este alta situatie! | ||
miha12 Postat pe 6 Iunie 2010 19:07 |
||
Plansul de mila, am intalnit expresia asta de zeci de mii de ori.Parerea mea cauta un plans din altceva.S-ar putea sa descoperi niste chestii foarte interesante. | ||
Ioana007 Postat pe 6 Iunie 2010 19:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Compatibilitate Baiat Rac ascendent sagetator Fata Balanta | 5 | De la: Emi_Xsz_1 15 Ianuarie 2013 19:35 |
potrivire | 5 | De la: mgmm 9 Septembrie 2009 10:31 |
De ce sunt oamenii singuri? | 375 | De la: KNIGHT_31 28 Septembrie 2010 19:25 |
|
||
Intre Fecioara si Capricorn ies scantei? | 4 | De la: 11 Mai 2019 18:05 |
Ea fecioara,el capricorn? | 28 | De la: garbo_493614 17 Octombrie 2018 14:11 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice