BUNA LA VOI.....AM NEVOIE DE CATEVA PARERI . .....nu prea ami place mie sa deschid un topic dar am o nelamurire si, va rog pe voi sa ma luminati.....intrebarea mea este....TREBUIE SA MA ABTIN CATEODATA IN A-MI SPUNE PAREREA DESPRE CINEVA SAU DESPRE CEVA DOAR ,CA SA NU FIU DATA LA O PARTE DE LUMEA DIN JURUL MEU ? - CHIAR DACA AM DREPTATE ?VA MULTUMESC ANTICIPAT. | ||
Postat pe 26 Octombrie 2009 14:27 |
||
---|---|---|
cateodata e necesar. mai ales in fata sefului... ![]() |
||
garbo_C Postat pe 26 Octombrie 2009 14:31 |
||
hmmm, nope! spune ce crezi, intotdeauna! daca nu, macar taci, nu spune altceva ![]() |
||
|
||
zambila Postat pe 26 Octombrie 2009 14:31 |
||
nu stiu ce s-a intimplat dar, acest topic eu l-am deschis si cand am adaugat mesajul m-a scos din cont iar cand am intrat din nou am vazut ca a aparut altfel .imi cer scuze . | ||
l_flory Postat pe 26 Octombrie 2009 14:35 |
||
zambila.....altceva nu spun niciodata doar daca ,intervine plata cu aceeasi moneda. | ||
l_flory Postat pe 26 Octombrie 2009 14:45 |
||
si daca ai fi data la o parte?...iti e greu sa iti gasesti dupa prieteni cu acre sa nu mai ai teama asta?spune ce vrei si cand vrei, daca gandesti bine si nu spui prostii astfel ncat s anu te faci de ras...e dreptul tau...nu te mai simti asa, nu cred ca ai dc sa iti faci probleme pe tema asta:P | ||
creatzaely Postat pe 30 Octombrie 2009 17:46 |
||
numai ca acum depinde la cine te referi cand spui "lumea din jurul meu"...e de discutat:) cand e vb de soarta ta, de servici de ceva de care depinzi dintr-un motiv sau altul pt binele tau si al familie tale, trebuie sa te abtii cu unele lucruri, cand vine vb de iubit, sot...la fel...depinde ce vrei sa spui si cuyi! | ||
creatzaely Postat pe 30 Octombrie 2009 17:48 |
||
incearca sa spui totusi ce ai pe suflet, dar ai grija cum o spui....stii cum se spune...tonul face muzica.... ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 30 Octombrie 2009 23:48 |
||
floryyy....ba eu am deschis topicul asta.....si vad ca a aparut in alt cont.....cu drag, aleha.... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Octombrie 2009 23:50 |
||
..imi pare rau, da io am deschis toapicul asta... ![]() |
||
daria_ Postat pe 31 Octombrie 2009 00:49 |
||
De la: l_flory, la data 2009-10-26 14:45:11zambila.....altceva nu spun niciodata doar daca ,intervine plata cu aceeasi moneda.cu drag aleha |
||
l_flory Postat pe 31 Octombrie 2009 01:48 |
||
De la: , la data 2009-10-26 14:27:49BUNA LA VOI.....AM NEVOIE DE CATEVA PARERI . .....nu prea ami place mie sa deschid un topic dar am o nelamurire si, va rog pe voi sa ma luminati.....intrebarea mea este....TREBUIE SA MA ABTIN CATEODATA IN A-MI SPUNE PAREREA DESPRE CINEVA SAU DESPRE CEVA DOAR ,CA SA NU FIU DATA LA O PARTE DE LUMEA DIN JURUL MEU ? - CHIAR DACA AM DREPTATE ?VA MULTUMESC ANTICIPAT.cu drag .... |
||
l_flory Postat pe 31 Octombrie 2009 01:48 |
||
daca spui ce le place celorlalti sa auda, e ok. daca esti de alta parere decat ei, mai bine fluieri |
||
pik_nik Postat pe 31 Octombrie 2009 01:51 |
||
De la: , la data 2009-10-26 14:27:49BUNA LA VOI.....AM NEVOIE DE CATEVA PARERI . .....nu prea ami place mie sa deschid un topic dar am o nelamurire si, va rog pe voi sa ma luminati.....intrebarea mea este....TREBUIE SA MA ABTIN CATEODATA IN A-MI SPUNE PAREREA DESPRE CINEVA SAU DESPRE CEVA DOAR ,CA SA NU FIU DATA LA O PARTE DE LUMEA DIN JURUL MEU ? - CHIAR DACA AM DREPTATE ?VA MULTUMESC ANTICIPAT. ![]() |
||
l_flory Postat pe 31 Octombrie 2009 01:56 |
||
Spune cand e admosfera relash si cauta sa o spui cu un ton care sa nu-ti atraga antipatii.Tonul face muzica... ![]() |
||
Dalimi Postat pe 31 Octombrie 2009 04:01 |
||
sau cand esti singur | ||
pik_nik Postat pe 31 Octombrie 2009 08:38 |
||
acuma depinde si ce spui....ca daca vrei sa injuri, mai bine te abtii.... ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 31 Octombrie 2009 11:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu imi gasesc jumatatea | 27 | De la: Flor60 23 August 2009 12:11 |
metodele voastre de contraceptie | 3 | De la: charmelen 24 Februarie 2011 14:48 |
Iasiul si Bucurestiul facute praf de experta de pe malul lacului | 5 | De la: garbo_4558 7 August 2012 19:33 |
|
||
sex cu un ex.. | 47 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:01 |
Cum sa nu te mai lasi manipulat de cei din jur | 12 | De la: ingerasulluptator 22 Mai 2012 20:04 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9