Cred ca intotdeauna vor fi si dintotdeauna au fost in viata situatii cu variante oficiale si ne/oficiale...adica partea care este prezentata si partea care nu se vede..ca nu are cineva cum sa le vada absolut toate..asta e clar..intotdeauna exista parti ne/gandite ale unor situatii anume la un moment dat..cateodata e bine sa nu poti gandi anumite lucruri..dar alteori e bine sa gandesti in plus daca se poate... Stiu ca unii au obiceiul..scuzat de o formare profesionala..pentru unii..ziceam au obiceiul de a cauta partea ne/vazuta si negandita a problemei..partea ascunsa din lucruri...de fapt unii asa traiesc o viatza intreaga ..ajungand sa se indoiasca de tot si toate...parand exagerati..uneori unii chiar sunt exagerati...ce ma sperie pe mine e ca desi unii par ca exagereaza...s/ar putea sa nu.. Esenta e ca ma consider cateodata obositoare pentru mine insa/mi..cand imi vad tendintele...de a copia un mod de gandire pre/existent...adica a cauta partea ne/vazuta a lucrurilor si a situatiilor ..de viatza prin care trec...si nu stiu daca pana la final o sa/mi foloseasca la ceva...chestia asta de a incerca sa vezi dincolo de ce se vede.. |
garbo055472 Postat pe 26 Octombrie 2009 17:32 |
---|
hai ca-ti zic eu, sa nu te mai obosesti...in general, nu-ti foloseste |
zambila Postat pe 26 Octombrie 2009 17:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce bautura beti la film? | 14 | De la: garbo_4810 22 August 2017 20:43 |
credinta | 1 | De la: garbo178990 9 Decembrie 2010 03:13 |
Ce actor tanar din Romania( femeie sau barbat) preferati? | 76 | De la: fleurdelis 16 Martie 2010 22:25 |
|
||
examen de titulatura al profesorilor-Romania 2011-dezastru | 34 | De la: garbo227760 23 Octombrie 2011 17:58 |
Eu ma schimb si evoluez. Ce se intampla cu restul? | 59 | De la: dor72_ 24 August 2011 10:52 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri