![]() Asa, si... ? Inteleg problema finului, a finei, a nasei... nu inteleg problema ta, daca nu faci parte din aceasta treime. Ce vrei, de fapt? Cine si ce masuri sa ia? E viata oamenilor... fiecare are viata pe care o accepta, de ce o accepta asa el/ea stie... |
||
quasaria Postat pe 14 Noiembrie 2009 07:36 |
||
---|---|---|
dap, ..omu` om. si porcu-n cotetz.. | ||
melanie Postat pe 26 Noiembrie 2009 23:46 |
||
http://www.e-album.ro/membru.php?id=11543 da click aici:* | ||
|
||
yochess Postat pe 27 Noiembrie 2009 00:06 |
||
wow, noroc cu inundatia din baie, ca altfel nu luam la citit toapicu' asta prima pagina mi-a placut in mod deosebit |
||
Anouk Postat pe 27 Noiembrie 2009 00:46 |
||
salut, eram cam pleostita si plictisita de viata si subiectul asta chiar m-a inveselit. sincer, mare e gradina ta Doamne! In esenta atata timp cat nasa se culca cu finul nu cred eu ca isi mai face griji de biserica. In al doilea rand cred ca e problema lor si noi cel mult putem lua bilete in primele randuri sa urmarim meciul de aproape. Insa.... cam atat putem face. Cu platile/datoriile karmice nu e de gluma, si in privinta dragostei lectiile altora nu ne sunt de nici un folos - daca imi este permis un ton filozofic-.Oricum nu putem interveni si nici nu putem emite pareri. alexandra |
||
roastrolog Postat pe 27 Noiembrie 2009 21:30 |
||
noi ce viata mea de datorie karmica om avea ? tot p-acilea esti ? ![]() |
||
melanie Postat pe 1 Decembrie 2009 19:30 |
||
..eu am asa de multe...ca nici nu ma mai straduiesc sa le platesc... Mi-ar trebui vreo noua vieti. Si tot adun. ![]() |
||
quasaria Postat pe 1 Decembrie 2009 19:42 |
||
da oare poti avea numa' datorii??economii nu ?? ![]() ![]() |
||
bluelight Postat pe 1 Decembrie 2009 20:05 |
||
pai eu de fapt incercam sa economisesc... da' a iesit invers.... tot economisind asa... ![]() |
||
quasaria Postat pe 1 Decembrie 2009 20:07 |
||
ioi Q ! si eu care credeam ca sa economisesti ii totdeauna de bine, doar ca nu-mi iese mie.. ![]() ![]() ![]() |
||
bluelight Postat pe 1 Decembrie 2009 20:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 39 | De la: quasaria 14 Ianuarie 2011 23:08 |
Buna ziua | 38 | De la: Anilus 8 Mai 2010 08:53 |
Iubire peste ani | 20 | De la: helga0 18 Aprilie 2012 18:41 |
|
||
Eu căsătorită, el căsătorit. Am intrat într-un joc al seducției din care nu știu cum să mai ies. | 52 | De la: Alinutza_Boticutza 25 Septembrie 2019 22:38 |
ce sa fac sa divotez sau sa lupt in continuare | 57 | De la: garbo337236 13 Septembrie 2015 19:01 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9