e-Tzatza (ptr toti cei care se simt) Motto: foaie verde de mohor hai sa o frecam usor pe-o aripa de tractor. Cand mere cresteau in plop Țața statea in pridvor, e-Tzatza sta la desktop si priveste-n monitor. S-intre doua maioneze si-un trezit din mahmureala Vine tzatza sa posteze din vidanja personala are sau nu are treaba, ea pe maus pune-o laba sa posteze din buton, macar un emoticon iar atuncea cand e-n forma, ghici ce face dumneaei? ea munceste si transforma: vidanja si-o face spray. si din fund, cum ei ii place, tot muncind in batatura din vidanja ea isi face si sapun, si-apa de gura nu-i nevoie sa fii ca Nostradamus sau profet ca sa stii de unde va mirosi pe internet. si atunci cand tricul toti i-au priceput tzatza-si schimba nickul... si-o ia de la-nceput. |
||
Ecoul Postat pe 29 Octombrie 2009 11:22 |
||
---|---|---|
![]() da' trebe versuri neaparat?! http://www.youtube.com/watch?v=6KUJE2xs-RE&feature=related |
||
preciouss Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:23 |
||
sade-n cour si da din craci, ca o d'aia apucata daca-i pomeni de colaci, si preoti cu barba lata in rest, le stie pe toate, le rezolva, le aseaza merge situl ca pe "roate" cand e-tzatz-administreaza. are-un suflator in goarna obsedat de "un apus", pentru el e mare doamna chiar si-asa, cu cracii-n sus. caraie, bolboroseste, ca cioara vopsita-n mierla numai din barfe traieste doar e sirena de garla. |
||
|
||
pik_nik Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:39 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
melanie Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:41 |
||
impresar ma fac,sa moara mama! ecoule,facem fifty-fifty?! ![]() |
||
preciouss Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:44 |
||
las' ca se trezestea ea guitzand ca un limbric spanzurat de-o ramurea: "bai, ecoul e pik_nik"! |
||
pik_nik Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:46 |
||
ecoule, tu cu cine te certi mami, ca io nu stiu sa fac maioneza, parol! m-am chinuit de 3 ori si nu mi-o iesit ![]() ![]() |
||
zambila Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:49 |
||
![]() |
||
melanie Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:52 |
||
mai, e 1 noiembrie. tare mi-ar place ca, incepand din aceasta luna, cele rele sa se spele, cele bune sa se adune. hai, ca se poate ! ![]() |
||
si_totusi Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:56 |
||
eii..i-o mancat matza maioneza... ![]() |
||
LILO Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:56 |
||
...si totusi e...reusit pamfletul ![]() |
||
LILO Postat pe 1 Noiembrie 2009 20:58 |
||
![]() |
||
pik_nik Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:08 |
||
cum doamne iarta-ma nu ti-a iesit maioneza???? ca io am facut maioneza si de post, din pufuleti...are un gust.....mmmmmm...parca ar fi din alune.... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:15 |
||
..bre ecou si pik, cremenali mai sunteti ![]() ![]() ![]() |
||
daria_ Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:18 |
||
..zambilico, daca nu iese maioneza, iese ochii...nu ter mai omora, mamicule, ca daia e si la magazan... ..thut, cum sa face den pufulet? ca am o punga pa acas si mie mila sa o arunc..... ![]() |
||
daria_ Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:20 |
||
pai tuth, nu poti si tu sa taci?? ce, trebe sa stie lumea ca pot sa gatesc, ha? ca sa am motive apoi sa ma dau bolnava? nu-i mai simplu asa?? nu-mi iese, si gata ![]() |
||
zambila Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:22 |
||
![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:23 |
||
daria..inmoi bine pufii in doua linguri de apa minerala...ii faci terci.....pui o lingura de mustar si, apoi, cate un pic de ulei pana se leaga.....atentie.....mananc-o in slata in aceeasi zi.....la frigider se taie... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:24 |
||
...nu iese, nu iese...da de intrat- intra? ![]() |
||
daria_ Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:25 |
||
...thut, multam.. | ||
daria_ Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:26 |
||
cum nu?? ![]() ![]() |
||
zambila Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:27 |
||
daria...vezi ca am corectat.....am gresit...cu gandul la maioneaza am scis maioneza in loc de mustar....trebuie o lingura de mustar... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:29 |
||
mai, ca mi-am amintit, am vazut la tv mai devreme, miss barbati...foarte tare frate!! n-as fi ghicit niciodata ca aia is barbati...erau frumoase rau! ![]() ![]() ![]() |
||
zambila Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:32 |
||
da zambilo...japonezul ala de castiga era papusa... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:34 |
||
zambilutz???... ![]() ![]() ![]() |
||
pik_nik Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:34 |
||
cine, io??? ![]() ![]() |
||
zambila Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:42 |
||
zambilo si io tot ca tine. stam si ma minunam. ![]() ![]() ![]() |
||
bluelight Postat pe 5 Noiembrie 2009 19:11 |
||
![]() deci, nu-s io nebuna ![]() |
||
zambila Postat pe 5 Noiembrie 2009 19:26 |
||
nu esti . aproape ca ma cautam de "feminitati" ![]() ![]() ![]() |
||
bluelight Postat pe 5 Noiembrie 2009 19:27 |
||
mda...m-au enervat maxim ![]() si io care credeam ca-s perfecta ![]() bine, tac! |
||
zambila Postat pe 5 Noiembrie 2009 19:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
BANCURI | 2905 | De la: 30 Ianuarie 2020 17:51 |
Ce zici de țânțari? | 3 | De la: RALUCAA86 25 August 2018 14:38 |
Vreti sa castigati cateva mii de ron in 6 luni ???? | 1 | De la: dana92 2 Decembrie 2011 21:00 |
|
||
CPU compatibil cu placa de baza? | 0 | De la: 3 Martie 2010 21:43 |
poti imi spun | 49 | De la: liaiedera 1 Iunie 2010 19:10 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9