DE CE BARBATII DIVORTEAZA? VOI CE PARERE AVETI?

De la: roby_cado, la data 2009-11-02 21:00:48depinde de cap,parerea mea...
asta asa este ...ai f mare dreptate ...daca asa stau lucrurile ..parerea mea ...este ca in acel timp in care tu te sacrificai pt familie .,.si ea isi putea sacrifica viata ...chiar daca era monotona ...dar asta numai daca avea linistea ..pe care orice om o cauta intr-o casnicie
cely
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:04
Titiana, asta cu traitu' vietii suna ca la concurs. Si nu e asa. Cand iubesti pe cineva acolo langa omul ala e viata ce trebuie traita.
Ca e femeie ori barbat.Daca nu se simte asa, acolo langa,nu e cine trebuie sa fie.Simplu.Sau dimpotriva
bluelight
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:06
De la: roby_cado, la data 2009-11-02 21:00:48
De la: titiana, la data 2009-11-02 20:52:31 si ea ...in timp ce tu te odihnesti ....cum isi traieste viata ????dar cand esti plecat ????in singuratate ...multe voci iti canta-n cap
depinde de cap,parerea mea...

da..e clar ca tipa va avea ocupatiile si hoby-urile ei personale , asta e clar..de acord pana aici, insa nu uita ca orice relatie reusita presupune ceva vointa si efort constant , asta era ideea..cat despre meseria ta.. evident ca e una solicitanta..nu te priveaza nimeni de somn :-)
reyya
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:09
De la: titiana, la data 2009-11-02 21:04:45
De la: roby_cado, la data 2009-11-02 21:00:48depinde de cap,parerea mea...
asta asa este ...ai f mare dreptate ...daca asa stau lucrurile ..parerea mea ...este ca in acel timp in care tu te sacrificai pt familie .,.si ea isi putea sacrifica viata ...chiar daca era monotona ...dar asta numai daca avea linistea ..pe care orice om o cauta intr-o casnicie
nu vreti sa intelegeti ca "linistea"e (pentru unii)egala cu monotonia?
roby_cado
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:10
pt mine ..linistea nu este egala cu monotonia ...eu sunt linistita ...cand imi stiu sotul si copii sanatosi ...fericiti ...cand nu au framantari ...si le pot impartii toata dragostea mea...iar la randul meu ...primesc tot ce este mai bun de la ei ....linistea sufleteasca
cely
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:14

..nu te priveaza nimeni de somn :-)[/quote]
ASA SI?ai idee cat de riscanta e aceasta meserie?stii ca intr-o fractiune de secunda poti omora pe cineva?poti muri tu?poti intra in puscarie?etc?nu,nu ai idee.foarte multi spun ca soferul nu face altceva decat sa stea pe scaun toata ziua.mai ganditiva...
roby_cado
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:20
Ei da..cu mentiunea ca la acea liniste se lucreaza constant, zi de zi..prin gesturi, fapte , etc, Am vazut oameni care doreau sa fie linistiti ( de unii singuri) in cadrul unei relatii si atunci cand partenerul/a pleaca..se intreaba de ce au fost parasiti...A fi linistit alaturi de cineva si a trai plenar chestia asta alaturi de persoana iubita nu e totuna cu a fi linistit de unul singur atunci cand din pacate ai o relatie..inseamna ca nu ai ales momentul potrivit pentru relatie sau nu ai inteles ca linistea se traieste in doi.
reyya
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:21
De la: titiana, la data 2009-11-02 21:14:17 pt mine ..linistea nu este egala cu monotonia ...eu sunt linistita ...cand imi stiu sotul si copii sanatosi ...fericiti ...cand nu au framantari ...si le pot impartii toata dragostea mea...iar la randul meu ...primesc tot ce este mai bun de la ei ....linistea sufleteasca
stii,spuneam mai devreme ca depinde si de "cap"...
roby_cado
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:22
De la: roby_cado, la data 2009-11-02 21:20:22
..nu te priveaza nimeni de somn :-)

ASA SI?ai idee cat de riscanta e aceasta meserie?stii ca intr-o fractiune de secunda poti omora pe cineva?poti muri tu?poti intra in puscarie?etc?nu,nu ai idee.foarte multi spun ca soferul nu face altceva decat sa stea pe scaun toata ziua.mai ganditiva...[/quote]

Nimeni nu a spus ca este o meserie usoara..fiecare meserie in parte implica riscuri.nu fac parte din categoria ,,foarte multi":-)
reyya
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:26
De la: reyya, la data 2009-11-02 21:26:25
De la: roby_cado, la data 2009-11-02 21:20:22
..nu te priveaza nimeni de somn :-)

ASA SI?ai idee cat de riscanta e aceasta meserie?stii ca intr-o fractiune de secunda poti omora pe cineva?poti muri tu?poti intra in puscarie?etc?nu,nu ai idee.foarte multi spun ca soferul nu face altceva decat sa stea pe scaun toata ziua.mai ganditiva...

Nimeni nu a spus ca este o meserie usoara..fiecare meserie in parte implica riscuri.nu fac parte din categoria ,,foarte multi":-)[/quote]sunt foarte putine meserii care implica riscul libertatii si al vietii,printre care si a mea.si stai linistita,nu te-am categorisit,vorbeam la modul general.
roby_cado
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:31
va doresc o seara linistita ...eu ma pregatesc sa plec la scarbici ...va
cely
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:33
serviciu usor...
roby_cado
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:35
De la: roby_cado, la data 2009-11-02 18:50:53ce sa stiu?ce te revolta pe tine?sau ca duci o munca de "corvoada"cand trebuie sa te achiti de treburile casnice(mancare,curatenie,etc)?

Explica-ne si noua: "cand trebuie sa te achiti de treburile casnice"! Ca eu una nu stiu sa existe o lege sau obligatie ca o sotie (care are sigur si un loc de munca) trebuie sa "se achite" de treburile casnice! Treburile casei se fac impreuna, dl "proprietar" de casa si nevasta! Uite de aia multe femei lasa barbati bine ca matale!
KrisLa
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:18
STIATI CA...

Creste numarul barbatilor care solicita pensie de intretinere dupa divort.

De exemplu din statisticile avocatilor din SUA si Marea Britanie, specializati in divort, este foarte posibil ca, in urma mediatizatelor cazuri ale divorturilor mondene de peste ocean, in care barbatii au castigat sume importante din pensii de intretinere post divort, aceasta practica sa devina o adevarata tendinta in divorturile din SUA si Marea Britanie.
biatrice30
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:50
In Marea Britanie astfel solicitari de pensii de intretinere acordate dupa divort, venite din partea barbatilor, sunt tot mai frecvente, dupa ce, cu doar 10 ani in urma, aceste situatii erau extram de rare datorita perceptiei negative pe care o avea societatea in astfel de cazuri, considerate cazuri rusinoase.
biatrice30
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:51
alexa, lasa-ne...
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:54
Originile divortului. Mic istoric

Conceptul divortului se regaseste inca din antichitate, fiind pe deplin dezvoltan in Grecia Antica.

Astfel, o persoana putea divorta doar cu acceptul unui magistrat, caruia trebuia sa ii prezinte motivele decizie sale. Daca motivele erau considerate suficiente, magistratul ii permitea celui interesat sa realizeze divortul si separarea.

Daca in Roma Antica renuntarea la casatorie era posibila pentru toti cei dornici in acest sens, crestinarea Imperiului Roman a adus restrictii si interdictii privind divortul, incepand cu Imparatul Constantin.

De-a lungul timpului, restrictionarea si interzicerea divortului si separarii au consacrat perioade intregi in care familiile erau obligate sa continue sa existe chiar daca conditiile reale faceau acest lucru imposibil in mediul normal, societatea ajungand in ultima perioada sa il reincluda in cadrul procedurilor civile.

Trebuie mentionat ca in timp ce in tara noastra divortul este permis, in anumite conditii motivate mai mult sau mai putin, in alte tari si in prezent acesta este interzis, nu exte prevazut sau este mult ingreunat.
biatrice30
Postat pe 2 Noiembrie 2009 22:57
Sfaturi divort: inainte de initierea divortului

Inainte de a initia un proces de divort, asigurati-va ca:

Decizia luata nu este una precipitata si de moment.

O decizie luata pripit, fara a avea o baza justificata, poate aduce importante prejudicii celor doi soti. Chiar daca legislatia privind divortul prevede necesitatea verificarii existentei unor motive reale si intemeiate de divort, acordand celor implicati un timp suficient de reflectie pana la pronuntarea divortului, multe cupluri ajunse in fata instantei in astfel de procese prefera sa finalizeze procesul cu toate ca au indoieli privind temeinicia motivelor ce au stat la baza deciziei de a divorta

Decizia de a divorta nu este luata sub influenta unor terte persoane.
Divortul trebuie sa fie in esenta o urmare a unei decizii proprii privind propriul destin. Trebuie sa plecati de la premisa ca dvs in primul rand va cunoasteti cel mai bine situatia.

Ati efectuat toate demersurile privind un divort amiabil.
Chiar daca constatati ca divortul este singura cale de inlaturare a unei situatii dificile in care va aflati, cautati sa treceti prin acest proces in cel mai amiabil mod cu putinta, evitand orice confruntare.
In cele mai multe cazuri, anumite compromisuri minore, stabilite de ambele parti, aduc cele mai importante castiguri din punct de vedere emotional, al costurilor si al timpului de desfasurare

Sunteti in deplina cunoastere a tot ceea ce implica un proces de divort.
Inainte de a initia un proces de divort, asigurati-va ca cunoasteti amanuntit tot ce implica un astfel de proces.

Este extrem de indicat, astfel, sa va asigurati o consultatie juridica oferita de un avocat cu experienta in Dreptul Familiei
biatrice30
Postat pe 2 Noiembrie 2009 23:02
iti faci reclama ?

ca p-acilea suntem numai fomei fericite in casnicie
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Noiembrie 2009 23:04
originile divortului,..mic istoric..vad eu aiurea sau ce draq?

mamica, ti-ai baut paharul cu lapte azi? ajuta la calciu, zau.
melanie
Postat pe 2 Noiembrie 2009 23:50
si cica noi suntem aia rai

ma rog...
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Noiembrie 2009 23:54
wifo...corectare....noi suntem aia mici si rai....
tutankhamon
Postat pe 2 Noiembrie 2009 23:59
bre tut...parca-s la "raspundem ascultatorilor"

da' cum traim intr-o tara libera, fiecare poa' sa posteze ce vrea
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Noiembrie 2009 00:01
Scumpilor, cititi cu atentie ce zice Doamna Avocat. Sunt cuvinte de aur din experienta profesionala a Domniei sale si cred ca ar fi trebuit sa trageti concluziile corespunzatoare ca daca va veti ciocni cu capul de zid sa nu va doara prea tare. Oamenii au uitat in ultima vreme ce inseamna familia si ca atunci cand intemeiezi o familie sa stii ca ai facut-o pt toata viata. Cu atat mai mult cand ai si copii care au nevoie de dragostea si sprijinul ambilor parinti. Avand un exemplu al familiei frumoase acasa, le va fi si lor mai usor sa-si creeze la randul lor o familie cu asumarea tuturor responsabilitatilor care si le asuma fiecare parinte. Este mai simplu sa comentati decat sa trageti concluziile corespunzatoare si sa invatati GRATUIT niste lectii pt care in strainatate lumea plateste bani grei.
O viata frumoasa in bratele iubirii!
anisoaraf
Postat pe 3 Noiembrie 2009 15:17
aham...le zice bine...ne egzplica de devort, patrunsa de spiritu' familiei, nu ?

ce lectii gratuite, bre ? iti spune ce acte ai nevoie? pe unde trebe sa umbli ? te asista fara onorariu ?

hai ca m-ai dat pe spate...

vaz ca ii citezi numele cu majuscule...aferim !!!

wife_de_zmeu
Postat pe 3 Noiembrie 2009 15:20
anisoaro,io sper sa nu ne ciocim cu capu' de zid
cat despre sfaturi....mi-e podul plin
eladaela
Postat pe 3 Noiembrie 2009 15:20
De la: roby_cado, la data 2009-11-02 18:09:45
De la: motanica, la data 2009-11-02 18:03:47Cu siguranta ,divorteaza mult mai putine cupluri,decat ar trebui in mod normal! Nu aveti idee ce viata de calvar suporta unele femei de frica unui divort!Iar barbatii nu divorteaza de bunavoie! ei se multumesc ca sotiile lor sa le serveasca drept menajere si nu au bunul simt sa le paraseasca atunci cand nu mai exista nici iubire si nici macar un strop de pasiune! Ei se complac in tot felul de aventuri indoielnice care cu siguranta ca le lasa un gust amar si frustrarea si-o varsa tot pe femeia de acasa care incearca sa faca casnicia sa mearga!
siiiigur....siiiigur...,saracutele de voi..,porcii astia de barbati,care este...

Porci mult spus,de fapt sunt doar niste purtatori de p..a care nu stiu cum sa o foloseasca,cei despre care vorbeam!
motanica
Postat pe 3 Noiembrie 2009 15:27
ha ?
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Noiembrie 2009 15:28
ha ha ha
eladaela
Postat pe 3 Noiembrie 2009 15:30
dap...doua postari si a reusit sa ofenseze si berbatii si fomeile...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Noiembrie 2009 15:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iasiul si Bucurestiul facute praf de experta de pe malul lacului 5 De la: garbo_4558 7 August 2012 19:33
Ce parere aveti despre barbatii care terorizeaza femeile care nu vor sa aiba nimic cu ei? 117 De la: luptatoareacurajoasa 9 August 2010 19:51
Virginitatea=subiect de discutii 182 De la: florin_c76 17 Aprilie 2010 23:56
am innebunit! 60 De la: anakin 21 Decembrie 2009 18:26
problema delicata... 16 De la: ana_maria_spat 22 Octombrie 2012 21:53
Setari Cookie-uri