DE CE BARBATII DIVORTEAZA? VOI CE PARERE AVETI?

De la: moment31, la data 2009-11-04 20:37:00si educatia asta s-a transmis de la om la om.Pt ca nimeni nu lucrat la ea.Pt ca romanii isi fura cacilula unii la altii in loc sa lupte.Mai bine se mananca intre ei.Adica decat sa isi faca probleme lor mai bine fac probleme la altiii si din cauya asta viata lor este atat de grea.Pt ca daca lupti mai ai si dizamagiri dar cine nu lupta nu castiga.....

De la: moment31, la data 2009-11-01 22:44:38

am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa mi-o traga ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui si cu altii.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a facut el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca nu ma satisface eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste...........

pik_nik
Postat pe 4 Noiembrie 2009 20:54
De la: roby_cado, la data 2009-11-03 18:46:53
De la: nazirra, la data 2009-11-03 17:31:23iexact!!!!....si daca nu inteleg pretentilii...sa le mai puie odata la curent....da la 3.20....
e periculos al dreaq bre,ca tre' s-o tii de mana...,si se stie ca femeia e un bun conductor..(prin ea intra si iese.. ), deci, de suferit, sufera tot cel de langa ea...
Eu cred ca nici femeia si nici barbatul nu trebuie sa fie conducatori,ci doar sa se respecte unii pe altii.Pt ca barbatii vor sa domine femeia in favoarea lui apoi femeia se razbuna,pt ca cine seamana rau,culege rau.Dar barbatul este un egoist,el nu isi da seama ca femeia nu are putere ca sa lupte,el incerca sa o domine in favoarea lui si din cauza asta barbatul nu este ascultat iubit si respectat.Daca vrei sa fii exigent cu femeia,sau cu oamenii din jurul tau trebuie mai intai sa fii exigent cu persoana ta daca vrei sa te asculte careva.Ca daca tu nu esti corect nu te asculta nimeni si vorbesti ca televizorzl singur..........
irina31
Postat pe 4 Noiembrie 2009 20:55

am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa mi-o traga ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui si cu altii.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a facut el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca nu ma satisface eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste...........

pik_nik
Postat pe 4 Noiembrie 2009 21:01
eu nu prea stiu barbati care sa fi dat vreun divort.... De obicei, un barbat care este suficient de las sa insele e si suficient de las sa nu recunoasca deschis ca nu mai merge casnicia respectiva.
Sau poate suficient de confuz.
In ambele cazuri, tot specie nefericita...
quasaria
Postat pe 4 Noiembrie 2009 22:20
hai mey guasaria..... ce usor e sa dai vina pe barbati.... voi sunteti perfecte.... barbatii e porci!! mai schimbati placa....deja e penibila!!
superbus
Postat pe 4 Noiembrie 2009 22:27
femeile e curve, barbatii sunt dashtepti
e mai bine??
zambila
Postat pe 4 Noiembrie 2009 22:41
daca zici tu..... te cred!!!
superbus
Postat pe 4 Noiembrie 2009 22:43
vai, ce onoare!!
zambila
Postat pe 4 Noiembrie 2009 22:45
De la: zambila, la data 2009-11-04 22:41:21femeile e curve, barbatii sunt dashtepti
e mai bine??
chiar crezi ca daca barbatul inseala o femeie insemna ca este destept?daca ar fii destept si-ar respecta partenera si ar incerca sa comunice cu ea.Asa si femeia l-ar fii iubit si viata lui ar fii fost mai frumoasa,mai fericita.ce crezi ca daca isi bate joc de femeie,el nu va primi la fel? totul se intorce inapoi si de la cine iti este mai drag si nu te astepti......
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 13:45
de asta si femeile si barbatii, sufera pt ca ei in loc sa se puna la punct ei isi fac rau unul pe altul,ei se razbuna.Si de asta si ei sufera,dar poate de pe urma altor persoane de la care nici macar nu te astepti...
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 13:48
De la: superbus, la data 2009-11-04 22:27:40hai mey guasaria..... ce usor e sa dai vina pe barbati.... voi sunteti perfecte.... barbatii e porci!! mai schimbati placa....deja e penibila!!
de asta si femeile si barbatii, sufera pt ca ei in loc sa se puna la punct ei isi fac rau unul pe altul,ei se razbuna.Si de asta si ei sufera,dar poate de pe urma altor persoane de la care nici macar nu te astepti...
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 13:48
De la: moment31, la data 2009-11-05 13:48:58
De la: superbus, la data 2009-11-04 22:27:40hai mey guasaria..... ce usor e sa dai vina pe barbati.... voi sunteti perfecte.... barbatii e porci!! mai schimbati placa....deja e penibila!!
de asta si femeile si barbatii, sufera pt ca ei in loc sa se puna la punct ei isi fac rau unul la altul,ei se razbuna.Si de asta si ei sufera,dar poate de pe urma altor persoane de la care nici macar nu te astepti...
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 13:49
comunicatia este cea mai importanta,poate multe expresii le intelegi din expresia ochilor.Dar nu mereu de asta este foarte mare nevoie de comunicare.Pt ca fiecare om se naste cu o personalitate,cu un temperament suntem diferiti.Si pt a trai linistiti trebuie comunicare.Stiu ca nu ne putem comporta mereu asa cum simtim.Pt ca cateodata poti avea dispozitie proasta,dar omul trebuie sa invete sa se autocontroleze.Poti sa spui ceea ce nu iti place,pe un ton calm,mai hotarat.Pt ca daca incepi sa urli,la fel urma si celalt,pt ca tonul face la muzica.Daca vezi ca nu intelege,te indepartezi de el sau ea.Si cauti persoane pe placul tau....
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 13:54
De la: moment31, la data 2009-11-05 13:54:12comunicatia este cea mai importanta,poate multe expresii le intelegi din expresia ochilor.Dar nu mereu de asta este foarte mare nevoie de comunicare.Pt ca fiecare om se naste cu o personalitate,cu un temperament suntem diferiti.Si pt a trai linistiti trebuie comunicare.Stiu ca nu ne putem comporta mereu asa cum simtim.Pt ca cateodata poti avea dispozitie proasta,dar omul trebuie sa invete sa se autocontroleze.Poti sa spui ceea ce nu iti place,pe un ton calm,mai hotarat.Pt ca daca incepi sa urli,la fel urma si celalt,pt ca tonul face la muzica.Daca vezi ca nu intelege,te indepartezi de el sau ea.Si cauti persoane pe placul tau....
pt ca intre oameni trebuie sa existe respect unul fata de celalt, pt a putea trai linistiti si fara sa te enervezi....
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 13:56
wau.... asta e irinuca ....
care-mi place mie....
l_flory
Postat pe 5 Noiembrie 2009 13:58
De la: l_flory, la data 2009-11-05 13:58:06wau.... asta e irinuca ....
care-mi place mie....
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:00
ok....dar promite-mi ca ramai asa.....
l_flory
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:03
De la: l_flory, la data 2009-11-05 14:03:29ok....dar promite-mi ca ramai asa.....
Eu sper sa raman asa,dar vezi tu ca eu nu pot prevedea viitorul.Eu m-am nascut cu un temperament bine dezvoltat si depinde mult de starea care o am,eu sunt constienta ca de multe ori gresesc,dar de multe ori o fac fara voie.Pt ca si eu vreau sa fiu inteleasa,fiecare om este cu slabiciunile lui.Daca un om ar vedea ca sunt agitata si i-ar pasa,m-ar lasa in pace sa ma linistesc.Dar oamenii sunt egoisti,ei nu incearca sa inteleaga pe altii,dar ei vor sa fie intelesi.Cu cat vede ca te enervezi cu atata te provoaca mai rau.Si eu nu consider ca este normal,sa provoci un om daca vezi ca are o stare proasta,el se calmeaza dar multi pun paie de foc,si eu consider asta rautate............
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:08
ca daca eu vad din privirea un om ca are o stare proasta si nu ii bine.Il las in pace;Nu il provoc pt ca atunci isi descarca nervii pe mine.Ca daca eu ma voi marita vredata si vin de la servici obosita si un pic nervoasa.Si incepe si ala sa imi fredoneze mintea,ca il iau si il arunc pe geam.Daca vede ca nu ma simt bine,sa ma lase in pace ca daca nu imi descarc nervii pe el....Ca si el sa incerce sa inteleaga pe altiii,nu numai eu pe el.Daca vede ca nu imi este bine,si am o stare proasta ceea ce se poate intampla.Pt ca stii in viata nu toate lucruri merg asa cum vrei tu.Si nu poti fii mereu vesel,fericit.Mai ai si stari triste,intr-o zi poti fii mai sensibil.De asta consider ca este normal,ca daca vede ca nu ma sim bine,atunci sa nu imi fredoneze nerviii si sa ma agite mai rau,ca ii rau de el,poate si de mine.Dar mai rau o sa fie de el,pt ca el imi da o palma dar eu o sa ii dau 100 de palmi si nu ma las pana nu il dobor,dar prin forta daca vad ca ii egoist...........
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:13
un barbat nu trebuie neaparat sa divorteze,el trebuie sa invete sa se descurce in orice situatie daca nu poate atunci sa nu se mai insoare de cese fac atitea discutii inutle si nefolositoare.obligatii si riscurile trebuie sa ti le asumi.
garbo067749
Postat pe 5 Noiembrie 2009 19:21
zbang!!
bluelight
Postat pe 5 Noiembrie 2009 19:22
Eu cred ca de fapt e vorba de patuc, cand doi oameni se inteleg bine in zona respectiva de activitate, si certurile si diferndele si multe altele, dau fuga si-si rezolva toate problemele acolo, iar pe urma ii vezi stralucitiri si numai cum le rand ochii.
cand partenerii, nu se inteleg bine la patuc, cu tot respectul, responsabilitatea, parerile bune fata de partener, isi vor rezolva problemele prin alte patucuri.
E respectuos, e plin de solicitudine, dar tot la patuc se rezuma.
cremene
Postat pe 5 Noiembrie 2009 21:48
De la: garbo067749, la data 2009-11-05 19:21:02un barbat nu trebuie neaparat sa divorteze,el trebuie sa invete sa se descurce in orice situatie daca nu poate atunci sa nu se mai insoare de cese fac atitea discutii inutle si nefolositoare.obligatii si riscurile trebuie sa ti le asumi.
Pai daca fugi de probleme,pt ca atunci vei intalni alte probleme.Mai bine incerci sa iti rezolvi probleme,Peste tot sunt probleme,viata nu este asa usoara asa cum dorim noi. Cu femeia trebuie sa fii cumsecade dar sa nu ii permiti sa ti se urce in cap,respectul trebuie sa fie reciproc......
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 21:50
oaleuuuuuuu
fleurdelis
Postat pe 5 Noiembrie 2009 21:52
De la: cremene, la data 2009-11-05 21:48:38Eu cred ca de fapt e vorba de patuc, cand doi oameni se inteleg bine in zona respectiva de activitate, si certurile si diferndele si multe altele, dau fuga si-si rezolva toate problemele acolo, iar pe urma ii vezi stralucitiri si numai cum le rand ochii.
cand partenerii, nu se inteleg bine la patuc, cu tot respectul, responsabilitatea, parerile bune fata de partener, isi vor rezolva problemele prin alte patucuri.
Nu stiu eu nu cred asta,ca totul se rezuma la patuc.Eu cred ca nu exista respect si iubire.Barbatii sau femeile nu pierd ocaziile daca prind cate o ocazie de a petrece cu o bucatica buna ca doar nu o sa afle nimeni.Inselatul se face pt ca oamenii nu au principiii.........
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 21:52
De la: fleur_du_mal, la data 2009-11-05 21:52:40oaleuuuuuuu
ce ai draga de de dai apa la ratuste?
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 21:53
De la: moment31, la data 2009-11-05 21:52:48
De la: cremene, la data 2009-11-05 21:48:38Eu cred ca de fapt e vorba de patuc, cand doi oameni se inteleg bine in zona respectiva de activitate, si certurile si diferndele si multe altele, dau fuga si-si rezolva toate problemele acolo, iar pe urma ii vezi stralucitiri si numai cum le rand ochii.

pik_nik
Postat pe 5 Noiembrie 2009 21:54
fleur...ti-i jele maichii?
LILO
Postat pe 5 Noiembrie 2009 21:54
bai nea incremenici:in patuc se bucura oamenii de un alt fel de intimitate. n-o poti inlocui pe una cu alta .sau poate tu poti
bluelight
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:00
pic..te rog si eu frumos ceva....si nustiu daca te'am rugat ceva real vrodata...las-o,,las-o, las-ooooooooooooooooooooo frate'n boii ei de la caruta....s-o duca unde-or sti ei!(si nu tb sa-mi raspuzi....just do it)
fleurdelis
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mai exista pritenie adevarata? 226 De la: aztunylla 19 August 2018 16:52
Mi-am impins barbatu in bratele alteia...ce fac acum 572 De la: anisoaraf 25 Martie 2010 14:06
indiferenta la barbati 70 De la: marilena71 3 Iulie 2010 12:15
COSMETICE DE LUX !!!! 1 De la: garbo036965 9 Ianuarie 2010 11:22
Pentru doamne care se respecta 72 De la: garbo265966 15 August 2012 09:00
Setari Cookie-uri