DE CE BARBATII DIVORTEAZA? VOI CE PARERE AVETI?

De la: pik_nik, la data 2009-11-05 21:54:41
De la: moment31, la data 2009-11-05 21:52:48
De la: cremene, la data 2009-11-05 21:48:38Eu cred ca de fapt e vorba de patuc, cand doi oameni se inteleg bine in zona respectiva de activitate, si certurile si diferndele si multe altele, dau fuga si-si rezolva toate problemele acolo, iar pe urma ii vezi stralucitiri si numai cum le rand ochii.
cand partenerii, nu se inteleg bine la patuc, cu tot respectul, responsabilitatea, parerile bune fata de partener, isi vor rezolva problemele prin alte patucuri.
E respectuos, e plin de solicitudine, dar tot la patuc se rezuma.
De la: moment31, la data 2009-11-01 22:44:38

am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa mi-o traga ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui si cu altii.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a facut el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca nu ma satisface eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste...........

lasa-l sa vorbeasca singur ca televizorul pt ca nu imi pasa.....
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:04
pai in pat stai poate o 1 ora sau 2 ore sa zicem..Si cele 20 de ore in cearta,ca dupa ce ti-a trecut caldura iti vine sa ii dai un sut in fund,daca nu exista iubire.....Pt ca degeaba este potrivire de patuc,daca nu este potrivire de caracter......
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:06
De la: moment31, la data 2009-11-05 22:06:33pai in pat stai poate o 1 ora sau 2 ore sa zicem..Si cele 20 de ore in cearta,ca dupa ce ti-a trecut caldura iti vine sa ii dai un sut in fund,daca nu exista iubire.....Pt ca degeaba este potrivire de patuc,daca nu este potrivire de caracter......

Potrivite la patuc, inseamna implicit potrivire de caracter. Nu m-am referit aici la masculi sau femele.
Si rezulta ca doi oameni care au caractere diferite, in nici uncaz nu se vor intelege bine la patuc, fiindca in aceasta ipostaza, nici dorinta nu este.
cremene
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:23
De la: cremene, la data 2009-11-05 22:23:11
De la: moment31, la data 2009-11-05 22:06:33pai in pat stai poate o 1 ora sau 2 ore sa zicem..Si cele 20 de ore in cearta,ca dupa ce ti-a trecut caldura iti vine sa ii dai un sut in fund,daca nu exista iubire.....Pt ca degeaba este potrivire de patuc,daca nu este potrivire de caracter......

Potrivite la patuc, inseamna implicit potrivire de caracter. Nu m-am referit aici la masculi sau femele.
Si rezulta ca doi oameni care au caractere diferite, in nici uncaz nu se vor intelege bine la patuc, fiindca in aceasta ipostaza, nici dorinta nu este.
Pai nu stiu daca are de-a face una cu alta.Sunt persoane care se inteleg excelent in pat la inceput,dar terminandu-se iubirea se termina si dorinta.Eu cred ca trebuie sa iti placa persoana,fizic si sufleteste.Pt ca nu exista femei virgine,ci doar barbati care nu stiu sa le satisfaca.Femeia are nevoie de sentimente pt a dori un barbat,ca daca vezi ca ala se comporta ca un bou,normal ca nu mai simti ci o atractie pt el ci simti doar repulsie....
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:27
De la: moment31, la data 2009-11-05 22:27:34

Pai nu stiu daca are de-a face una cu alta.Sunt persoane care se inteleg excelent in pat la inceput,dar terminandu-se iubirea se termina si dorinta.Eu cred ca trebuie sa iti placa persoana,fizic si sufleteste.Pt ca nu exista femei frigide,ci doar barbati care nu stiu sa le satisfaca.Femeia are nevoie de sentimente pt a dori un barbat,ca daca vezi ca ala se comporta ca un bou,normal ca nu mai simti ci o atractie pt el ci simti doar repulsie....
femei frigide
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:28
De la: moment31, la data 2009-11-05 22:28:17

Pai nu stiu daca are de-a face una cu alta.Sunt persoane care se inteleg excelent in pat la inceput,dar terminandu-se iubirea se termina si dorinta.Eu cred ca trebuie sa iti placa persoana,fizic si sufleteste.Pt ca nu exista femei frigide,ci doar barbati care nu stiu sa le satisfaca.Femeia are nevoie de sentimente pt a dori un barbat,ca daca vezi ca ala se comporta ca un bou,normal ca nu mai simti nici o atractie pt el ci simti doar repulsie...s femeia se duce prin vecini.
femei frigide
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:29
apoi, momentuletz, tu esti moartea pasiunii.
si_totusi
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:29

mai mai, cum le stie baietul asta pe toate
nu de irinuca zic, ca de ea m-am convins
zambila
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:30

Pai nu stiu daca are de-a face una cu alta.Sunt persoane care se inteleg excelent in pat la inceput,dar terminandu-se iubirea se termina si dorinta.Eu cred ca trebuie sa iti placa persoana,fizic si sufleteste.Pt ca nu exista femei virgine,ci doar barbati care nu stiu sa le satisfaca.Femeia are nevoie de sentimente pt a dori un barbat,ca daca vezi ca ala se comporta ca un bou,normal ca nu mai simti ci o atractie pt el ci simti doar repulsie....

Cam la asta ma refeream,la momenul actual, nu la cea fosf, sau cum a fost, stric la ce este acum, deci in acest caz, potrivirea de caracter presupune ceva complet.
cremene
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:31
este! da hai sa o lasam sa fie...
(eu una am nervii subrezi)
fleurdelis
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:31
De la: si_totusi, la data 2009-11-05 22:29:18apoi, momentuletz, tu esti moartea pasiunii.

am fost la biserica la slujba.Si l-am rugat pe duhovnicul meu sa mi-o traga ca sa ma ajute Dumnezeu si el a zis sa continui si cu altii.Si nu l-am mai vazut pe preotul ala gras si antipatic ca am auzit ca are si amanta.L-am spus la un preot,ce m-a facut el pe mine,ca cica sa nu mai invat oamenii de bine,am avut eu dreptate ca ala capul lui dracula.....si cica de barbat sa ascult si pe copii sa ii bat.Pai preotul ala era tampit rau,am zis ca daca nu ma satisface eu sar si il iau de barba.Ca invata oamenii doar tampenii,sper sa zboare din biserica aia sa nu mai trebuiasca sa ii mai vad mutra aia de dobitoc......Sa se duca la o biserica de satanisti ca doar lui satana ii slujeste...........
pik_nik
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:34
De la: si_totusi, la data 2009-11-05 22:29:18apoi, momentuletz, tu esti moartea pasiunii.
pai trebuie sa iti placa barbatul nu? ca daca nu iti place atunci cum poti sa fii femeia lui? stitii tu la ce ma refer? ca daca nu il plac normal ca nu imi place sa fiu cu el.Si nu conteaza doar sufletul omului,daca mie nu imi place de el.....ca el o sa simta ca nu imi place de el fizic si apoi o sa avem probleme.......
irina31
De la: fleur_du_mal, la data 2009-11-05 22:31:45este! da hai sa o lasam sa fie...
(eu una am nervii subrezi)
irina31
De la: moment31, la data 2009-11-05 22:34:45
De la: fleur_du_mal, la data 2009-11-05 22:31:45este! da hai sa o lasam sa fie...
(eu una am nervii subrezi) De la: moment31, la data 2009-11-01 22:44:38

pik_nik
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:36
De la: pik_nik, la data 2009-11-05 22:36:32
De la: moment31, la data 2009-11-05 22:34:45
(eu una am nervii subrezi) De la: moment31, la data 2009-11-01 22:44:38

pick este cumva un papagal?
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:38
pai trebuie sa iti placa barbatul nu? ca daca nu iti place atunci cum poti sa fii femeia lui? stitii tu la ce ma refer? ca daca nu il plac normal ca nu imi place sa fiu cu el.Si nu conteaza doar sufletul omului,daca mie nu imi place de el.....ca el o sa simta ca nu imi place de el fizic si apoi o sa avem probleme.......
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:38
Am vorbim cu un barbat care isi are fiul la facultatea de Teologie.Si cica intr-o clasa de 30 si ceva de baieti este si o fata si baietii isi bate joc de saraca fata,o pisca de fund .si toti baietii vor sa devina preoti....Va da-ti seama ce preoti buni o sa aveti voi.......ca sa va dea sfaturi bune.........
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:41
De la: moment31, la data 2009-11-05 22:41:48Am vorbim cu un barbat care isi are fiul la facultatea de Teologie.Si cica intr-o clasa de 30 si ceva de baieti este si o fata si baietii isi bate joc de saraca fata,o pisca de fund .si toti baietii vor sa devina preoti....Va da-ti seama ce preoti buni o sa aveti voi.......ca sa va dea sfaturi bune.........

Tu vorbesti de lucruri sfinte, de ceva de ce ar trebui sa fie, si nu de ce este.
Preotii sunt niste oameni care au ajuns in niste functii si duc cu ei toate obiceiurile proaste ale omenirii, nu sunt sfinti, nici nu candideaza la posturile astea, isi traiesc viata in stilul oameilor intre care traiesc si au toate obiceiurile lor.
De la preoti care miluiesc mielusele si prin alte locuri decat pe crestet, la cei care isi dechid carciumi, dau spaga sa intre odraslele sa seminar, si pana la pidosnicie.
In foarte multe cazuri sunt mult mai depravati decat cei pe care ar trebui sa ii ajute sa se mantuiasca.
cremene
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:53
De la: moment31, la data 2009-11-05 22:41:48[quote name='moment31' date='2009-11-05 22:43:43'Mi-am tras-o cu un barbat care isi are fiul la facultatea de Teologie.Si cica intr-o clasa de 30 si ceva de baieti este si o fata si baietii isi bate joc de saraca fata,o pisca de fund .si toti baietii vor sa devina preoti....Va da-ti seama ce preoti buni o sa aveti voi.......ca sa va dea sfaturi bune.........abia astept sa-mi pun si io fundul la piscat

pik_nik
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:55
Gataaaa! De maine ma apuc de yoga! Am ganduri criminale!!!!
KrisLa
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:02
De la: cremene, la data 2009-11-05 22:53:36
De la: moment31, la data 2009-11-05 22:41:48Am vorbim cu un barbat care isi are fiul la facultatea de Teologie.Si cica intr-o clasa de 30 si ceva de baieti este si o fata si baietii isi bate joc de saraca fata,o pisca de fund .si toti baietii vor sa devina preoti....Va da-ti seama ce preoti buni o sa aveti voi.......ca sa va dea sfaturi bune.........

Tu vorbesti de lucruri sfinte, de ceva de ce ar trebui sa fie, si nu de ce este.
Preotii sunt niste oameni care au ajuns in niste functii si duc cu ei toate obiceiurile proaste ale omenirii, nu sunt sfinti, nici nu candideaza la posturile astea, isi traiesc viata in stilul oameilor intre care traiesc si au toate obiceiurile lor.
De la preoti care miluiesc mielusele si prin alte locuri decat pe crestet, la cei care isi dechid carciumi, dau spaga sa intre odraslele sa seminar, si pana la pidosnicie.
In foarte multe cazuri sunt mult mai depravati decat cei pe care ar trebui sa ii ajute sa se mantuiasca.
pai de asta sunt preotii asa dupa bani,pt ca toti excrocii pot face o teologie.Preotii care au chemare sincera spre preotie sunt putini,pt ca cei mai multi sunt excroci si se preotesc datorita banilor,nicidecum datorita iubirii fata de Dumnezeu.De asta au dat sfaturi rele la oameni care i-au adus in halul asta.....
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:17
De la: moment31, la data 2009-11-05 23:17:15
De la: cremene, la data 2009-11-05 22:53:36

pai de asta sunt preotii asa dupa bani,pt ca toti excrocii pot face o teologie.Preotii care au chemare sincera spre Dumnezeu, spre preotie sunt putini,pt ca cei mai multi sunt excroci si se preotesc datorita banilor,nicidecum datorita iubirii fata de Dumnezeu.De asta au dat sfaturi rele la oameni care i-au adus in halul asta.....
pai de asta sunt preotii asa dupa bani,pt ca toti excrocii pot face o teologie.Preotii care au chemare sincera spre Dumnezeu, spre preotie sunt putini,pt ca cei mai multi sunt excroci si se preotesc datorita banilor,nicidecum datorita iubirii fata de Dumnezeu.De asta au dat sfaturi rele la oameni care i-au adus in halul asta.....[/quote]
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:18
irinuco, nu ne povestesti cum ai ajuns lucratoare pe trotuar in germania?
cred ca-i mai interesant decat sa te tot plangi de preoti
pik_nik
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:19
irinucaaaa...buna searaaaa.....
irinuca ce mi-ai promis tu astazi ?
ca o sa ramai asa ....fetitza cuminte...
si vad ca iar ai luat-o pe laturi....
l_flory
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:23
De la: pik_nik, la data 2009-11-05 23:19:26irinuco, nu ne povestesti cum ai ajuns lucratoare pe trotuar in germania?
cred ca-i mai interesant decat sa te tot plangi de preoti
pai eu cred ca tu te ocupi sa faci oamenii la buzunar.De ce nu ne explici tactica ta.Si eu cred ca lucri ca gigolo cu babele de 60 ani......... ca dar ele se uita la tine
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:26
De la: l_flory, la data 2009-11-05 23:23:47irinucaaaa...buna searaaaa.....
irinuca ce mi-ai promis tu astazi ?
ca o sa ramai asa ....fetitza cuminte...
si vad ca iar ai luat-o pe laturi....
pai ce te iei dupa nebunul asta.El vede lumea prin ochii lui,cred ca el lucreaza ca gigolo cu babe de 70 ani ca doar ele se va uita la el,,,,
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:27
uite cum te aduc eu la adevar!
pik_nik
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:29
De la: pik_nik, la data 2009-11-05 23:29:15uite cum te aduc eu la adevar!
el crede ca toate femeile se prostituiaza asa cum face ei si face lumea la buzunare.
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:30
De la: moment31, la data 2009-11-05 23:30:23
De la: pik_nik, la data 2009-11-05 23:29:15uite cum te aduc eu la adevar!
el crede ca toate femeile se prostituiaza asa cum face el si face lumea la buzunare.
irina31
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:31
irinuca ....eu vad bine ...
te repetzi intr-una....
si nu e bine...
eu stiu ca esti nervoasa....dar e rau sa fii papagal....
ca te ia lumea de.....
l_flory
Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu am facut sex de 3 ani 335 De la: Laleauaneagra 7 Februarie 2010 22:19
Sunt persoane care vor să aibă o relație doar pentru sex 3 De la: Alexnr1 18 Septembrie 2018 00:52
http://www.lacoquette.ro/ 229 De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 17:21
De oamenilor nu le plac oamenii directi? 364 De la: garbo109411 19 Iunie 2010 20:34
o partida de sex.. 25 De la: Anouk 17 Decembrie 2009 07:32
Setari Cookie-uri