DE CE BARBATII DIVORTEAZA? VOI CE PARERE AVETI?

nu mai zici cand ii apuca pe barbati criza de identitate si pleaca ei creanga, vor sa se dea cocosi, sa vada daca mai pot sau nu, ei se indragostesc si se duc cu capul inainte si lasa si femeie si copil si casa si masa si pleaca......atunci tot femeia este de vina
tusi_Oli
Postat pe 3 Martie 2011 16:43
Daca nu au copii... poate e mai simplu, dar atunci cand ai unul sau mai multi copii cred ca creanga cea mai buna ar trebui sa fie acasa, cu tot cu flori, cu fructe si ce mai trebuie la casa unei femei !
anisoaraf
Postat pe 4 Martie 2011 07:26
e simplu si cu copii....
eladaela
Postat pe 4 Martie 2011 08:11
Depinde de la caz la caz, dar mai bine pentru copii sa creasca cu ambii parinti, in familie fericita !
anisoaraf
Postat pe 4 Martie 2011 18:20
este genul Irinuca?barbatii sunt vinovatii,in tot ce se intampla.parerea mea este ca unele femei ai gandire limitata.dar femeile nu divorteaza?fetelor aveti ceva impotriva barbatilor?
vuvuzela
Postat pe 4 Martie 2011 18:59
anisoara...asta daca e familie si e fericita....
eu si baietii mei suntem o FAMILIE...cu tot ce implica,adica ne ascultam,ne sfatuim,ne ajutam,impartim si bine si rau,si bucurii si necazuri.....
eladaela
Postat pe 4 Martie 2011 21:01
Bravo, ma bucur ca sunteti fericiti-este cel mai important lucru, daca se poate e fantastic, daca nu.... fiecare alege drumul care i se pare mai potrivit !
anisoaraf
Postat pe 4 Martie 2011 22:29
Barbatii nu prea divorteaza. Aceasta decizie apartine de obicei femeilor. Lor le e muuuuuuult mai simplu sa isi gaseasca o alta partenera ( on top of nevasta). Unii... Altii devin prea comozzi in timpul casniciei ca sa se mai deranjeze cu altele - au casa lor, curata, aranjata, o femeie care are grija de ei - nu-si doresc nimic mai mult decat telecomanda si liniste.
Lady_Di
Postat pe 5 Martie 2011 02:32
Mare dreptate ai, unii chear stiu sa-si aprecieze familia si sa se bucure de liniste si iubire !
anisoaraf
Postat pe 5 Martie 2011 19:51
Nu sunt casatorit, dar motivul as divorta este lipsa comunicarii cu partenera..consider ca o relatie se bazeaza f mult pe comnunicare, Insa am foarte multi amici pt care s-au despartit din cauza nepotrivirii la pat, sau din cauza atractivitaii fizice
garbo_388777
Postat pe 7 Noiembrie 2013 22:38
Din cite am vazut si auzit, unii barbatii divorteaza din cauza ca nu vor sa isi asume responsabilitatea unei familii in care apare un copil si mai ales un copil cu un handicap.
Sint altii pentru care casatoria a fost ca un refugiu de moment, chiar daca momentul a durat poate ceva ani.
Apoi, sint cei care nu vad decit ridurile care cresc pe obrajii nostri ne uitindu-se ca au crescut impreuna cu ale lor... Dispar din viata femeilor care i-au iubit si pe care au iubit-o, pentru o figura mai tinara, fara riduri...dar si care ii scufunda intr-o viata fara amintiri
Este trist sa arunci la gunoi albumul cu fotografii de la nunta, nu?

Eu slava domnului ma bucur de o casatorie deosebita dar sufar pentru prietenele mele care au ramas singure, intr-o singuratate in care tot ele iarta plecarile cu neintoarceri continue, crescind copiii amindurora, si incuind ani trecuti in pusculitza cu amintiri uitate de cei care au parasite iubirea pentru o Fata Morgana..
Cam atit din noianul de ginduri.
Mada Cazali
garbo_12437
Postat pe 8 Noiembrie 2013 03:27
da asa este si parerea mea lipsa de comunicare dintre cei doicei lipsa ddargostei care nu mai exista ....
garbo_384223
Postat pe 8 Noiembrie 2013 09:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pot fi insarcinata 3 De la: Gyk_Brunetyk_1 8 Iunie 2015 01:48
VREAO O FATA DIN NEAMT SAI FAC UN COPIL DAR FATA SA AIBE 16 SAU 18 ANI 24 De la: garbo015269 21 Septembrie 2009 19:54
oare sunt insarcinata? 45 De la: tusi_Oli 17 Februarie 2011 10:49
O problema 63 De la: pantera_neagra 22 Mai 2011 00:15
Vreau sa il suflu 202 De la: anisoaraf 24 Septembrie 2010 16:10
Setari Cookie-uri