Buna, cred ca e bine sa ma prezint. Am o viata la actv, plina de aspritati. Am avut o legatura sentimentala la 24 ani, din care a rezultat un copil. De atunci, m-am abtinut in a oferi cuiva onoarea de a-mi viola teritoriul... sentimental.. in orice fel. Dar...m-am desteptat.Cineva m-a iubit, m-a vrut disperat, pe urma m-a lasat uitarii. Pe net. Un an si jumate. Hmm. Ce credeti? |
||
Maytrei Postat pe 1 Noiembrie 2009 16:40 |
||
---|---|---|
De ce ar trebui sa credem ceva? | ||
Tiffany Postat pe 1 Noiembrie 2009 16:42 |
||
.......ce sa credem?....ti-a spus cu drag ...cand a plecat?......ei bine....bine ca te-ai desteptat....ai grija de-acum.. | ||
|
||
l_flory Postat pe 1 Noiembrie 2009 16:45 |
||
vei gasi raspunsul singura cand vei avea doua vieti "la activ"... | ||
roby_cado Postat pe 1 Noiembrie 2009 16:47 |
||
Ce bine e...., ca suntem asa de destepti, | ||
Maytrei Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:42 |
||
De la: Maytrei, la data 2009-11-01 16:40:54Buna, cred ca e bine sa ma prezint. Am o viata la actv, plina de aspritati. Am avut o legatura sentimentala la 24 ani, din care a rezultat un copil. De atunci, m-am abtinut in a oferi cuiva onoarea de a-mi viola teritoriul... sentimental.. in orice fel. credem ca doar atata i-a luat pana si-a gasit pe cineva real... |
||
fleurdelis Postat pe 2 Noiembrie 2009 16:46 |
||
De la: Maytrei, la data 2009-11-01 16:40:54Buna, cred ca e bine sa ma prezint. Am o viata la actv, plina de aspritati. Am avut o legatura sentimentala la 24 ani, din care a rezultat un copil. De atunci, m-am abtinut in a oferi cuiva onoarea de a-mi viola teritoriul... sentimental.. in orice fel. Se pare ca esti genul care daca se arde sufla si in iaurt..deci prima varianta a ,,disparitiei " lui ar fi faptul ca dupa ce a incercat timp de un an sa te cucereasca si a vazut ca nu are sanse s-a retras( asta ar fi varianta frumoasa a povestii) A doua varianta ar fi ca omul ,,cucereste " in fiecare saptamana pe cineva si probabil tu erai mult prea greu de cucerit si a lasat-o balta dupa un timp si asa indelungat ( pentru el), desigur Sau ..de ce nu ..varianta 3..in tot timpul asta avea pe cineva .real sau a gasit-o ulterior...exact cum s-a scris si mai inainte. Oricum ar fi ..daca a renuntat probabil ca a considerat ca a dedicat prea mult timp cuceririi tale...lucru care ar trebui sa te puna pe ganduri , tipul nu te iubea..doar te dorea..ceea ce e cu totul altceva. |
||
reyya Postat pe 2 Noiembrie 2009 17:05 |
||
De la: Maytrei, la data 2009-11-01 16:40:54Buna, cred ca e bine sa ma prezint. ... Am avut o legatura sentimentala la 24 ani, din care a rezultat un copil. ... Ce credeti? felicitari, si consoleaza-te ca putea fi mult mai rau, de exemplu sa ai sapte gemeni deoadata ... sau noua ... sau s-ar fi putut ca copii sa fie din lemn sau plastic, ala da ghinion !!! |
||
Dubluritza Postat pe 6 Noiembrie 2009 03:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Nu stiu ce sa fac! | 24 | De la: eagle_1507 1 Aprilie 2015 06:32 |
SEX DUPA 40 ANI LA BARBATI | 862 | De la: pufuletdesalcie 28 Februarie 2018 00:00 |
Este posibila sarcina la premenopauza? | 1 | De la: Monica_Danisor_1 21 Septembrie 2018 04:20 |
|
||
COSMETICE DE LUX !!!! | 1 | De la: garbo036965 9 Ianuarie 2010 11:22 |
cine vrea sa slabeasca?? | 2 | De la: LILO 11 August 2009 17:54 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară