deci....n am inteles nika....cu privat...cu bla bla vbla.....cini cu cini....care cu care.....?????????? ![]() ![]() |
||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 17:40 |
||
---|---|---|
io cu sis, bre... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 17:42 |
||
wifw io vorbiam...de priavaturi....cluburi....bisericutele.....birfa mami....????? ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 17:47 |
||
pai io barfesc cu sis, bre... chiar ii ziceam de tine ce avatar mishto ai... nah, bine...recunosc...il barfesc si pe G... ![]() iote vezi...avem subiect acu'...ca ai vrut sa pleci la maman si berbatu ti-a cerut dintii hai mai nazi...cui dreaq ii pasa ? de aliante si partide ? n-avem noi destule pe cap ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 17:51 |
||
pikuleee..ce discutie bre????astept...mi-am luat punga de fistic langa mine si te astept...![]() wifooo....barfeste fa si cu mine....ca si io is blonda si pun botu.... ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 3 Noiembrie 2009 17:54 |
||
stai sa zic...mi-a soptit o pasarica ca nazi o zis ca pleaca la masa, ca s-o certat cu bibicu...si ala io cerut dintii inapoi... ![]() si am mai auzit ca pik nu arata ca in avataru' ala...e berbat bine ![]() si-am mai auzit ca maimutica vrea sa se imchiedice... ![]() ioi...ca am uitat...melania face neste prajituri traznet, dijaba crezi ca ma milogesc io de ea ? ![]() gata bre...am barfit destul...acu' shushaua... mai, sper ca se intelege ca asta e un pamflet...sa n-avem vorbe p-acilea... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 17:56 |
||
ha? sis, tu esti? ![]() mai, te-am lasat acu' o ora, imbracata de nu ti se vedeau nici ochii, si iote ce gasesc acum?! ![]() Sa mai zica cineva ca hormonii aia nu-s belele curate...!! ![]() ![]() |
||
garbo_C Postat pe 3 Noiembrie 2009 18:13 |
||
dap...m-a complexat alexal...n-ai vazt ce golasa era ? adica ce ? io is mai proasta ? ![]() mey...io nu inteleg ceva...16 grade erau si acu 5 ore si tot atatea is si-acu' in casa... atunci, mie de ce mi se pare ca is in siberia ? ha ? ![]() s-o intarit si nuttela in borcan... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 18:16 |
||
nu terminara mesterii lu' Manole cosul ala? |
||
garbo_C Postat pe 3 Noiembrie 2009 18:20 |
||
wifo, ce faci, ma dai in gat ?? ![]() ![]() ![]() |
||
melanie Postat pe 3 Noiembrie 2009 18:35 |
||
wifo.... pe piku l-am vazut eu pe web, ca mi-o dat intr-o seara si e belea gagiul...confirm....nu e el la avatar.... ![]() ![]() ![]() incalzeste in pana mea nista apa intr-o craticuta si pune borcanul cu nutella in ea....si da si la fata doua linguri ca imi ploua in gat.... care dintre maimutici ca avem mai multe??? ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 3 Noiembrie 2009 18:37 |
||
wifooo...auzi tu cretinatate la soacra-mea...ne-o vazut mancand finetti din ala duo....si ea....se gaseste si asa, la galetusa???....la care F zice incet catre mine...da, dar costa.... a dreaq e coasta pe ea wifoo...bate supermarketurile din pitesti dar nu vede galetile de finetti...care suuunt maaaaari cat alea de iaurt... ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 3 Noiembrie 2009 18:40 |
||
sa dea la toti!!!!da ce i aici????ha????fineti moca si io nemika?????? ![]() |
||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 19:05 |
||
dap...dau pa tzava...de prajituri, de mame, tate si bibici...de dintii de portzolan...tot, to...nu ert nimica ![]() tut, baga acilea de pik... ![]() nazi...tu n-ai voie ca strici dinti, mami ![]() hai mai fetele...ca trebe dezamorsata situatiunea acilea...o dam pe glume, pe satira...pupat piata endependentei... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 19:16 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-11-03 05:30:19cum mi-a scapat discutia asta??? Bla, bla, bla, bla, bla. ![]() |
||
Tiffany Postat pe 3 Noiembrie 2009 19:18 |
||
tif...stricam toapicu...o dam pe prajituri... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 19:20 |
||
da daca ii scot pe aia din fata imi dai????? ![]() |
||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 19:20 |
||
nah, bine...oleaca de nutela congelata iti dau... sis...abia maine termina aia cosu...mi-e frica sa nu zideasca si pe mine ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 19:22 |
||
helooou...n o vreau conjelata ....o vriaaaau asiia curgatoare.... ![]() ![]() ![]() |
||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 19:25 |
||
Imi cer scuze Wifa. ![]() ![]() |
||
Tiffany Postat pe 3 Noiembrie 2009 19:25 |
||
tif, ha ? ![]() io incerc acilea sa o dau pe gluma, si tu ...? ![]() ahhh...tu ziceai ca deja am terminat de stricat toapicu' ? macar daca am fii reusit, mamicule...ca suntem sastisiti de rezbel... nazi...daca vrei de-aia de curje, pleci de la mata, te-ntorci la bibic si recuperezi dintii aia altfel, nu... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 19:29 |
||
Wifo, tu chiar credeai ca-mi cer scuze pe bune? ![]() ![]() |
||
Tiffany Postat pe 3 Noiembrie 2009 19:37 |
||
bre pik...vino acilea...ca se dau pa tzava secretele... io n-am zis nic de tine...tut a dat pe goarna ca esti berbat bine... ![]() tif...is io blonda, da' nu atat de blonda, mami... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:02 |
||
ce aveti cu blondili?????ha???? | ||
nazirra Postat pe 3 Noiembrie 2009 20:05 |
||
avem ceva cu blondele? ![]() |
||
pik_nik Postat pe 4 Noiembrie 2009 06:22 |
||
aveti ceva cu blondele???? ![]() |
||
eladaela Postat pe 4 Noiembrie 2009 06:25 |
||
niciodata nu-i tarziu ![]() ![]() |
||
pik_nik Postat pe 4 Noiembrie 2009 06:26 |
||
niciodata sa nu spui niciodata ![]() |
||
eladaela Postat pe 4 Noiembrie 2009 06:34 |
||
grija o am, mai astept doar sa se implineasca ![]() |
||
pik_nik Postat pe 4 Noiembrie 2009 06:35 |
||
se zice "sa se coaca" ![]() ![]() |
||
melanie Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Inima albastra | 714 | De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18 |
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului | 1 | De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55 |
Hartuire | 32 | De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49 |
|
||
Teleski | 136 | De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30 |
concurs | 22 | De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9