fleurrr...daca am inteles eu bine....solutia e urmatoarea...matalutza ii vei oferi fiului exact salariul pe care ti-l dadea tatal....mai putin ceva acolo....pe ambalaj....intelegi??? si daca zice ta-su ceva ....ii replici si tu.....si ce doreati?? ca eu sa accept propunerea dvs-tra??daca vi se pare derizorie pentru fiul dvs....mie cum mi-ati facut asemenea oferta?? | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:24 |
||
---|---|---|
ziii...nu te opri ca fac cu hertu!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:25 |
||
o zis biata fata....acuma rasufla.....si are de-a face cu doo nebune...... ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:26 |
||
am avut o presimtire!!!!!!11 ![]() ![]() |
||
nazirra Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:26 |
||
fata mia, fii-su munceste pt alea 2ore..o noapte hi sa zicem....si io munceam la tacsuu 9 ore pe zi! O LUNA!!! si pb acuma-i k io nu priocep, ce pana mea....io nu voiam jiobul da m-am dus k sa ma traga ala de limba ce invart si cum fac....destept omu! buun...si rezulta acum ca cumva sa n-o fac de bacanie pa fata-aia care oricum munceste pe gratis acolo....sa-l fericesc si pe stupidul ficior. si-i stupid crede-ma,. io ma uit vad, si NU OPT SA CRED! vaz io aiurea??puii mei! |
||
fleurdelis Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:29 |
||
fata...elegant ar fi sa vorbesti direct cu aia.....sincer si la obiect...te faci ca ii ceri sfatul.....si faci ca tine....intelegi???...si nici pe ea nu o superi, ca doar i-ai cerut sfatul, nuuuuu?? | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:31 |
||
io i-am zas din prima NU~ si ia tat insista si mi- i ca.. iese un show de numa numa! | ||
fleurdelis Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:32 |
||
si tu esti facuta sa reziste...sa reziste...sa reziste....ii spui ca nu se poate si gata....ala ti-o facut o oferta de rahat....si gata...se incheie balciul...sau ii spui mai pe shestache ca plodu e canm tampitzel.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:34 |
||
si de fapt mi-i ciuda mi-ii ciuda k m-am dus | ||
fleurdelis Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:35 |
||
![]() ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:37 |
||
ahha!!!de aia esti supa ...esti nervoasa pe tini ca te ai dus soro desi ai avut o indoiala ca nu i ceva ok??!!!! | ||
nazirra Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:41 |
||
nazi....ai ceva la cafenea ![]() |
||
eladaela Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:43 |
||
imm..mereu mi se reproseaza k mie nu-mi ies lucrurile pt k n-ascult. deci eu am o problema....eu am o perceptie eronata nu vezi?? toata lumea zace0-n turma si e happy! si convinsa ca e bine ca face ce trebuie! doarme linistita! io-s invers, nu vazusi? | ||
fleurdelis Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:44 |
||
nu esti singura!!!!!!!1sti cum se zice e uni care tot deuna se trezesc sa faca contra vintului!!!!!!! eluta ![]() ![]() |
||
nazirra Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:50 |
||
in fineee,,,,se pare io reusesc sa vaz prost! | ||
fleurdelis Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:52 |
||
ba esti cu turma.....ba esti cu turma...io-te ...io, nazzi, elada......dihooo...scrich......iaca turma.... ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:52 |
||
bre tuth....vrei sa zici ca suntem oi mami?? ![]() daca tu zici poi asa sa fie ![]() |
||
eladaela Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:55 |
||
ihi....ne mai trebe un magar...si un ciine!!!!!!! ![]() |
||
nazirra Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:55 |
||
ooof ce va mai pupaacesccc !!! poate facem une "afaire poetique & non politique"al celor ce vor sa gandeasca nu?? ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:56 |
||
nu mami un moldovean si-un ungurean ne trebaaa |
||
fleurdelis Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:57 |
||
nu-i vorba ca suntem behehe...si oricum eu m-am pus in fruntea listei....e vorba ca suntem turma bre...sau, ma rog, gashca....be heheheeeeeeee.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:57 |
||
nazzi.....caine am eu.....ciobaneasca pura.....magar...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:58 |
||
io am un trandahir care i incapatinat ca un catir....cind ii nervos ii ca un taur...si cind suna doamna ii miel....da mami....nu mami....sigur mami....!!!!!cre ca cind ajunge acas ii zice dinsa ...numa sezi!!!mars!!!culcat!!! | ||
nazirra Postat pe 10 Noiembrie 2009 00:03 |
||
![]() nazi, nebuna esti!! ![]() ![]() |
||
zambila Postat pe 10 Noiembrie 2009 00:10 |
||
tuth...inca un magar?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 10 Noiembrie 2009 00:12 |
||
si bipedu meu daca ma infig in el face...culcat....sezi....latra....musca...mrrrrrr... | ||
tutankhamon Postat pe 10 Noiembrie 2009 00:12 |
||
ihi....sa vezi miine!!!!!!vine sa urlam live.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nazirra Postat pe 10 Noiembrie 2009 00:13 |
||
aaahhh....iooooi..eladooo....am uitaaaaatttt....al meu e berbec pur sange..... ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 10 Noiembrie 2009 00:16 |
||
![]() |
||
fleurdelis Postat pe 10 Noiembrie 2009 00:17 |
||
ioooi!!!cu coarnele??!!!! | ||
nazirra Postat pe 10 Noiembrie 2009 00:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' | 1 | De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33 |
Zebra Caffe cheama traditia martisorului in haine moderne | 1 | De la: Veenman 28 Februarie 2011 10:07 |
lucrare licenta | 4 | De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 00:05 |
|
||
fisuri anale!! | 5 | De la: hermosa20 17 Decembrie 2015 14:41 |
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta | 1 | De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9