preci, depinde... | ||
zambila Postat pe 9 Noiembrie 2009 10:11 |
||
---|---|---|
poi stii...de unde suntem noi acuma (adica sus pe pagina) cre' ca tre sa coboram la nivelu' ei pe pagina ailanta... zic bine?! |
||
preciouss Postat pe 9 Noiembrie 2009 10:15 |
||
ca bine zici... ma' io n-am tras nimic... |
||
|
||
zambila Postat pe 9 Noiembrie 2009 10:17 |
||
ioi, nirvana mama...chiar demoralizez ? o fii de la cinism, mami...nu prea mai am iluzii, daca intelegi ce vreau sa spun...brutala in raspunsuri ? hmmm...niciodata nu am spus ce vrea celalalt sa auda. daca tot ma intreaba, ii spun ce gandesc, ca altfel toata conversatia da in dialogul surzilor noroc ca-s maritata cu un tip isealist, ca altfel... nu ma bagati in seama azi, is foarte, foarte suparata |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 10:55 |
||
de ce mami?? romtelecomu, sau nu mai ai nutella?? io te pup, desi nu-s asa pupacioasa |
||
zambila Postat pe 9 Noiembrie 2009 10:57 |
||
zambilo...am impaturit hainutele bebelui definitiv si pentru totdeauna... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 10:59 |
||
imi pare rau... | ||
zambila Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:01 |
||
si io te pup . si-s pupacioasa da' nu las sa se vada |
||
bluelight Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:01 |
||
mdea...m-as da cu capu' de ceva, dar nu ma ajuta cu nimic... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:03 |
||
sis... pe nirvana las-o sa coboare la ce nivel se simte ea bine... in definitiv, de ce m-as stresa eu (sau tu) sa fiu pe placul tuturor? Crede nirvana ca eu nu pot dormi bine la noapte stiind ca raspunsul meu i-a picat rau unui personaj de pe aici, atata timp cat acel raspuns reflecta convingerile mele? neeee... |
||
garbo_C Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:04 |
||
sis...noroc ca am resort, iubito... n-am io nimic cu nirvana...nu ma astept ca toti sa gandim la fel si pana la urma, stai ca m-am gandit mai bine...sis, si tu esti idealista, dar iti plac la nebunie sarcasmele si cinismul meu deci, se poate, mai... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:06 |
||
bluelight Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:07 |
||
ne ai si pe noi, sa stii! desi, acum nu cred ca te incalzeste cu ceva.... |
||
zambila Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:08 |
||
dap, zambiluto...da' tot am draci in cour acum...ioi... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:11 |
||
eu ador sarcasmul si cinismul tau! |
||
garbo_C Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:11 |
||
si io! iti dai seama cum ar arata garbo numa asa: da, draga! bine, draga! asa-i, cum zici tu!! foarte bine ai facut! |
||
zambila Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:13 |
||
o cafeluta? un zaharel? un ceiutz? dap... ar fi paradisul! . |
||
garbo_C Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:18 |
||
moartea pasiunii si tuta imi zice ca-s romantica... fara lumanerele si petale de trandafiri, ca doar n-am murit |
||
zambila Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CREDETI IN SUPERSTITII? | 3 | De la: bestia 2 Ianuarie 2010 11:36 |
De ce la oameni le place sa fie șefi sa conducă pe alți oameni | 10 | De la: ingerasulluptor1 27 August 2017 21:41 |
vreau un sfat | 8 | De la: Elena_Onofrei_1 14 Iunie 2017 23:14 |
|
||
Ce inseamna a fii un om cuminte dupa parerea voastra? Dupa parerea mea un om se numeste cuminte atunci cand isi vede de treaba lui si nu profita de slabiciunea si prostia a nici unui om.Oare exista asa ceva? | 22 | De la: ingerasulluptator 21 Aprilie 2012 12:26 |
ce parere aveti depre combinatia femeie taur-barbat balanta | 3 | De la: AGAPI_MOU 22 August 2009 15:04 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn