pai, convinge-ma...adu-mi argumente...povesteste cum poci io sa te crez pe cuvant ? ha ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 16:22 |
||
---|---|---|
buuuueyyyy disperatelor.....la rds-rcs e un post de filme normale....se numeste tv1000....ziua, sunt filme normale....saptamana trecuta o fo chiar braveheart cu melu lu' ghibsonu....dar seara, dupa o anumita ora, cred ca 11 sau 12...dau filme din alea hierotice....vorba vine, ca ma umfla rasu-plansu...ca aia se freaca de buricul sau de ganunchii lui.....poate o avea-o asa de lunga si eu nu stiu.... faza misto e ca gem amandoi de gandesti ca sunt in culmea extazului, dar e numa erotic, nu xxx.....daca ma intelegeti... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 16:28 |
||
Michelle 1331,spunea ca pe unu il iubesti,pe altu il doresti,nu cred,ca daca iubesti pe cineva,il si doresti,parerea mea,una la mana,dar se poate ca doi barbati{doua femei},sa iubeasca aceiasi persoana,au calitati fiecare,comportamente super,se comporta in asa fel,ca sa se faca iubiti,ca faci atunci,e greu de ales. | ||
|
||
scrichy Postat pe 7 Noiembrie 2009 16:29 |
||
poate al de-l iubesti nu e bun la pat, dreaq stie...mie nu mi s-a intamplat niciodata, deja mi se pare destul de complicat sa iubesti unu' singur |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 16:31 |
||
WIFE,nu e vorba de pat,ca nu bun unu sau altul,eu chiar am scris,nu sexul primeaza,dar tu,nebunatico,la sex te gandesti,chiar ti-am dat de gandit ,chiar asa,cum ar fi daca tu..... ,ca,de,ai zis chiar ca tie nu.... | ||
scrichy Postat pe 7 Noiembrie 2009 16:37 |
||
De ce e complicat sa iubesti???,e ceva care se produce greu,ca te caznesti,iubesti si gata,simti,ma rog,daca nu e o iubire conditionata,motivata de ceva,ex. il{o} iubesc pentru ca......sau cutare lucru..... | ||
scrichy Postat pe 7 Noiembrie 2009 16:41 |
||
adica e iubire oarba, de-aia ? nope...io nu crez in asa ceva nu mi-ai dat de gandit, mami...astea-s prea complicate pentru min e, tu stii ca io is mai simpluta, asa... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 16:53 |
||
Adevarata iubire e cea in care spui ca iubesti,dar nu sti de ce,dar poti iubi conditionat,sau din ratiune,pentru ceva anume,sa zicem ca e oarba,ma rog,intra si o doza iresponsabilitate in asta,dar totusi,gandesti,analiezi situatia,simti sentimentele,ce le porti pentru persoana respectiva,dar nu iti explici de ce simti,ce simti,trairile tale,care dau un sens vietii. | ||
scrichy Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:04 |
||
nu prea cred ca poti iubi din ratuine. | ||
si_totusi Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:38 |
||
TOTUSOCO,m-am referit la iubirea care are motivatie,conditionata,il iubesc ptr.ceva....,dar ironia sortii,sti care este??,centrul iubirii nu e in inima,doar poetic,poate,ci in creier | ||
scrichy Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:42 |
||
voi vorbiit despre iubire?? ..ce mmult si frumos se poate vorbi cand ai stomacul plin | ||
fleurdelis Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:59 |
||
scricisor, asta credeam si eu pana mai deunazi. dar, acum, parca m-am cam intors. nu cred ca centrul iubirii e in creier. ba, as zice ca, cel creier e sarit din schema la astfel de trebusoara. nustiu unde naiba e localizat centrul cela ,dar banui ca e in muschi. ase te dor toate celea - ca la gripa - cand te apuca amoarea, de zici ca nu-i adevarat ce motivatie? ce ratiune? ca inecatul te arunci . acu, poti avea noroc sa nu-ti rupi oaresce ceva dar , de cele mai multe ori, ramai chiar far de cap.cand te dumiresti ca ti l-ai pierdut, e prea tarziu. |
||
si_totusi Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:03 |
||
Ce vrei sa zici,rationalo,FLEUR,ca dragostea trece intai prin stomac,baga niscavai fluturi,la inceput,il umple,dar apoi,fluturi,ioc,mancarica e baza ,deci pe scurtatura,dragostea trece prin stomac | ||
scrichy Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:08 |
||
voiam sa zik k am mancat...deci pot vorbi cu inspiratie mai | ||
fleurdelis Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:09 |
||
mai, io sunt de-acord cu totu'...cam asa e! fara de cap, cu treaba asta | ||
fleurdelis Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:11 |
||
TOTUSICO,eu credeam pana mai ieri,ca e in inima,ma rog,undeva pe acolo,pe aproape,ca acolo,simti ca te lovesc,emotiile,real vorbind,or fi niscavai impulsuri,oamenii rationali sunt,sa vezi cum lupta contra lor,dar iubireea e mai puternica,zic una si fac alta,dorul de fiinta iubita ii face ratiunea,ca dupa tulburel | ||
scrichy Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:14 |
||
in acest caz,iubirea nu sta nici in cap,nici in stomac...dar unde? poi numai la inimioara,ca ea saraca sufera..nu? |
||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:16 |
||
bun, sa recapitulam atunci: 1.iti afecteaza capul, si=l zdrobeste! 2.apoi inima ...la fel. 3.apooi...actioneaza putin mai jos...pana iti indoaie si genuchii... deci, dragostea-i un virus! |
||
fleurdelis Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:18 |
||
nu, nu poti! numa' ti se pare |
||
zambila Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:19 |
||
buuueyyyy...numa sa nu guitze.... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:21 |
||
tuth noi vorbeam serios aici! | ||
fleurdelis Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:22 |
||
zambiliciu...la ce postare te-ai referit mami??? sunt in ceata??? | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:22 |
||
BAI,fetelor,ramane in pronuntare,eu ramasa fara tigari,am telefonat "becherului",lovita in aripa, ,iar el,iubire oarba,cum zice TOTUSICA,iese din"carciuma satului",pe intersectie,sa nu mai sufar,sic,sic,acum o sa bea berea cu mine,revin P.S.unde e IASOMIA,ca zicea ca anul trecut eram mai vesela,o tot distram,ma straduiesc si acum,sa va dispun. | ||
scrichy Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:22 |
||
cine sa guitze | ||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:23 |
||
sentimentul bre' | ||
fleurdelis Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:25 |
||
lilo...ai urmarit ce o zis fleur???ca dragostea ii ca un virus..ca ala al gripei.....get it??? | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:26 |
||
mai tuth, io am raspuns obiectiv la intrebarea din topic, da' voi, neste neserioase, cu iq-ul scazut, numa la filme xxx va ganditi | ||
zambila Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:26 |
||
bingo | ||
fleurdelis Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:27 |
||
eu v-am zis ca dragostea asta e ca trichineloza. fereala, ca e periculoasa ! |
||
si_totusi Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:28 |
||
aha..incep sa mi se aprinda beculetele... acusica am si semnalizatoare... |
||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vreau o parere despre ce se intampla q corpul meu dupa dezvirginare..Va rog frumos. | 106 | De la: andreea0753 4 Iulie 2017 18:51 |
pentru cei interesati de ......siguranta | 1 | De la: adiharchi 20 Februarie 2009 12:29 |
un sfat | 8 | De la: dalimi 1 Iulie 2009 18:15 |
|
||
despartire. cum sa il ajut? | 3 | De la: geo32 13 Martie 2009 23:52 |
JOCURILE DE NOROC DISTRUG TOTUL IN CALEA LOR ! | 82 | De la: ioanat72 7 Februarie 2013 22:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară