Informatii utile pentru telefonul mobil... INFO UTILE ! ( De retinut! ) Subject: Functii ascunse ale tel. tau mobil pe care nu le stii Ce poate sa-ti faca telefonul mobil, despre care tu nici nu stiai? 1. Apelul de urgenta este 112 peste tot in lume (cu exceptia Americii). Acest numar poate fi apelat si daca ai tastele blocate... Incearca! 2. Ti-ai inchis cheile in masina si esti departe de casa, unde-ti tii cheile de rezerva? Daca este cineva acasa, cu telefon mobil, suna-l si roaga-l sa tina cheile aproape de telefonul lui. Tu apropie telefonul tau la 20 cm de usa masinii. Persoana de acasa apasa pe telecomanda cheii de rezerva si ti se vor deschide usile. Functioneaza si cu usa portbagajului. Incearca! 3. Ti s-a descarcat mobilul? Orice mobil are o incarcare de rezerva in baterie, care se activeaza la combinatia *3370# si iti asigura o incarcatura de rezerva de 50%. Cand iti pui telefonul la incarcat, se incarca si rezerva, putand s-o folosesti si alta data. 4. Ce poti face, daca ti se fura mobilul? Comerciantii de telefoane tin secret aceasta informatie, ca hotul sa poata folosi telefonul furat si sa consume serviciile telefoniei, iar cel de la care s-a furat, sa-si cumpere telefon nou. Trebuie sa afli seria telefonului tau. Pentru aceasta tasteaza *#06# , fara a apasa alte taste si pe ecran va aparea automat seria. Acest cod este unic in lume si este seria telefonului tau. Noteaza acest cod si pune-l in loc sigur. Daca ti se fura telefonul, anunta operatorul tau de telefonie si comunica-i acest cod. Acesta ii permite sa-ti blocheze telefonul (aparatul in sine) si hotul nu va putea folosi telefonul tau, nici daca schimba cartela SIM. Este putin probabil sa-ti recuperezi vreodata telefonul, dar nici hotul nu-l va putea folosi sau valorifica. Cel mai important aspect de aici este ca, daca toata lumea ar cunoaste acest truc, nu ar mai avea hotii de ce sa fure telefoane... . Trimite deci acest mesaj la cat mai multi prieteni. Si nu uita sa-ti notezi seria telefonului! ________ |
||
biatrice30 Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:28 |
||
---|---|---|
asta-si bate joc de noi | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:42 |
||
nu wife....e adevarat!!!!!!!!1 | ||
|
||
nazirra Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:46 |
||
si_totusi Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:47 |
||
ce e adevarat, nazi? | ||
sora_ilsi Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:49 |
||
cu seria e adevarat,restul ...astept sa mi se descarce telefonul | ||
r_ioana Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:50 |
||
ilsi, probeaza. e rightig!!!! parol! | ||
dihoritza Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:51 |
||
cu mobilu....stiu de anu trecut din vara....incercati si incarcati si bateria de rezerva!!!!!!si seria... | ||
nazirra Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:52 |
||
e adevarat fetele...chesrtii verificate de mine cu varul mamei, care e it-ist si nu ne-a venit sa credem...dar asa este.....1.3si 4....2 nu am avut cum.... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:52 |
||
bre nazi...am auzit si noi de asta, nu am coborat acu' din copac, ca sa ne lumineze doamna avocat, nu-mi spuneti ca e vreo noutate pentru voi nush care e ...irina, alexa, sofica...ori toate la un loc...dar senzatia mea e ca o face in bataie de joc |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:52 |
||
wieo nu te mai enerva...eu stiu chestiile astea de 3 ani...si mai erau niste aberatii...dar astea sunt cele mai de bun simt... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:54 |
||
dap...noroc ca ne lumina... poate ma enervez si incep sa deschid si eu toapice pe banda rulanta...despre stratu' de ozon, despre balenele ucigase, despre padurile tropicale... ca idei am, slava domnului |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:56 |
||
mai stie cineva si alte trucuri? mi se pare interesant | ||
r_ioana Postat pe 8 Noiembrie 2009 10:43 |
||
Facem cu to�ii parte din aceea�i existen��. Indiferent pe cine r�ne�ti, �n cele din urm� te r�ne�ti pe tine �nsu�i. Poate c� acum nu ��i dai seama de acest lucru, �ns� �ntr-o bun� zi vei �n�elege ...daca aveti aceasta capacitate bineinteles... | ||
biatrice30 Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce am invatat de la mama(amuzant) | 84 | De la: Estera111 28 Aprilie 2013 18:52 |
Cum se fac banii pe internet? | 7 | De la: pik_nik 2 August 2009 13:37 |
dureri | 28 | De la: garbo_14376 19 Iulie 2013 20:20 |
|
||
femeia buna la pat! | 182 | De la: pantera_neagra 18 August 2010 15:53 |
Dezvirginare imposibila | 104 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:50 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară