Buna! Dupa cum se vede avem prea multa monotonie pe acest forum,asa ca va propun o discutie despre anul 2012. Se spune ca acest an va fi nefast pentru omenire si ca un eveniment cosmic major va distruge civilizatia noastra! Doresc sa facem un joc cinic de imaginatie si daca se poate sa dam si raspunsuri sincere. Dumneavoastra daca ati afla din sursa sigura 100% ca acest eveniment va avea loc cum ati proceda? Ce prioritati credeti ca ati mai avea? Cum s-ar scurge ultimile dumneavoastra 730 de zile? Eu nu stiu cum as reactiona de aceea daca se poate, doresc sa aflu parerile dumneavoastra! Sper sa nu aduc intristare in sufletele dumneavoastra si sa fie totul doar un exercitiu de imaginatie ..Doar Dumezeu stie ce ne rezerva viitorul. | ||
Postat pe 10 Noiembrie 2009 20:48 |
||
---|---|---|
parca erai disperata ca nu stii cum sa scapi de plod... ai dat-o pe d-astea adanci acu' ? ti se pare tie ca e monotonie p-aici, monotone sunt toapicele deschise la shto hai, succesuri ! |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Noiembrie 2009 20:51 |
||
eu in primul rand mi=as pune o poza mai clara....cu asta as incepe!s-apooi as clarifica tati situatiile neclare din veata mea | ||
|
||
fleurdelis Postat pe 10 Noiembrie 2009 20:52 |
||
daca rasfoieste bine..am deschis acum vreo doua luni acelasi topik... nu mi place sa fiu plagiata... |
||
LILO Postat pe 10 Noiembrie 2009 20:53 |
||
cere drepturi de autor | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Noiembrie 2009 21:26 |
||
anonimule , as incepe cu o intrebare: 1 cum sa fac si eu sa fiu fantomas cand mi se pare vieata neinteresanta?? cu poza incetosata am priceput . restul ma intereseaza . 2.tu chiar crezi ce spui?? |
||
bluelight Postat pe 10 Noiembrie 2009 21:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
FILME | 1 | De la: human 16 Februarie 2011 10:57 |
buna fetelor | 2 | De la: lacramioaracrengi 4 Septembrie 2011 10:02 |
prea gelos...sau...??? | 66 | De la: ladyDY 16 Martie 2010 19:39 |
|
||
O iubesc, incerc activ de ani de zile sa avem "un nou inceput" iar mai nou este suparata ca am inselat-o. Si | 2 | De la: garbo_499995 10 Aprilie 2020 19:24 |
Detectez un limbaj de lemn pe forumul asta... | 21 | De la: zambila 4 Noiembrie 2009 09:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară