Amintiri din copilarie...

dap...
pot sa depun marturie!
cand iti lasa asta un suvenir,te-a luat mama dreaq!
preci
Postat pe 24 Iulie 2010 22:43
in alta ordine de idei,io-mi amintesc din copilaria mea traumatizata decat atat:

ca n-aveam voie mai mult de o casata pe saptamana!
inghetata casata...
d'aia cu gem si in doo culori...
preci
Postat pe 24 Iulie 2010 23:07
buna seara si poate se gandeau parintii sa nu faci galci
garbo074997
Postat pe 24 Iulie 2010 23:11
galci am facut,oricum...
nu se vede?
preci
Postat pe 24 Iulie 2010 23:12
bai preci , m-am speriat draku..taica-miu fiind medic legist ..ma gandeam la altfel de ,,casata" ma speriasem..chiar ma miram de ce gusturi ai..m-am linistit inghetata in 2 culori..e mult mai bine
reyya
Postat pe 24 Iulie 2010 23:14
scuzati dar nu e vina mea ca ma jucam cu lopatelele pe masa de autopsie..mie imi place aia cu fistic ..inghetata
reyya
Postat pe 24 Iulie 2010 23:15

mami,radem,glumim,da' de casata nu ne batem joc!
iti dai seama cu ce traume am ramas daca am ajuns sa manc numa' inghetata la galeata de kil?!

si mie tot aia de fistic imi place!
preci
Postat pe 24 Iulie 2010 23:17
buna si aia ..mah da unde bagi o galeata de aia?? solo??
reyya
Postat pe 24 Iulie 2010 23:20
mami,cand sunt depresata crezi ca mai stau s-o cantaresc?
evident ca solo,altfel cre' ca nu mi-ar mai fi rau dupa...
preci
Postat pe 24 Iulie 2010 23:26
hai ma preci ce dreaku..ma faci sa ma simt depasita de evenimente...de aia nu imi iesea mie cu depresiile...ca nu avem galetile in frigider, gata...maine la mall...10 galeti , cate un fel de fiecare
reyya
Postat pe 24 Iulie 2010 23:33
sa vezi alergare pe banda dupa aia 10 ture
reyya
Postat pe 24 Iulie 2010 23:34

las',c-asa fac si io...
bag inghetata la greu,p'orma ma sinucid la sala...
preci
Postat pe 24 Iulie 2010 23:39
braga cu covrigi calzi de la simigerie, pufarinele, prajitura Siretul si.....piinea de la bunica cu zahar!
Ciresica
Postat pe 25 Iulie 2010 05:04
....da de 'brifcor'...ori 'frucola'... ori de zahar pe ata... ori halvita.... mmmmmmm!!!!! Ce zice-ti?!!!!
gliani
Postat pe 25 Iulie 2010 13:51
care halvita cea de acum sau cea diin anii '80????
ladyDY
Postat pe 25 Iulie 2010 15:49
...aia veche...si acum ii am gustul bine delimitat,undeva pe cerul gurii mmmmmmm!!!!!
gliani
Postat pe 25 Iulie 2010 16:19
dar de ciocolata Vinga, va mai amintiti? Hmm, ce buna era ...
Sau Mentinele-bomboanele de ciocolata cu menta ...
m_ada
Postat pe 26 Iulie 2010 02:47
din nou nostalgii??
da..am facut imprudenta sa cumpar bombonele cu menta,anul acesta...
ioaaaiii!!! nu va spun ce gust aveau
LILO
Postat pe 26 Iulie 2010 05:19
copilaria,pt mine a fost plina de bogatie financiara si multe alte beneficii.scoli de balet,limbi straine,tabere de lux,bone, vila etc.dar,pt ca intotdeauna exista un dar,cand' am crescut mare",am realizat,invatand din experientele traite,ulterior,si studiind mult,ca nu numai bogatia conteaza,chiar daca nu, numai in copilarie,dar ramanem pe subiectul initial,pot considera ca familia in general mi-a schimbat destinul vietii,eu bucurandu-ma de o viata luxoasa si ei in nestiinta de cauza,cumparandu-mi libertatea si deciziile,cu promisiuni financiare.astazi desi nu a trecut mult ,ca timp,de la copilaria mea,pot spune dupa cele intamplate si apoi studiate,ca societatea traieste intr-o grava eroare,la care participa cu stiinta sau nestiinta ,multi dintre ,copii si maturi.oamenii traiesc dupa dogme,obligand si bietii copii ,adolescenti,tineri sa se indoctrineze cu aceste dogme.daca iesi din randul lor,esti sub oprobiul societatii.cea mai mare greseala a societatii este ca nu accepta noul,schimbarea,distrugand astfel si viata tinerilor.dar am constatat pe propria-mi piele ca e mai intelept sa nu spui ce stii,motivele nu sunt greu de inteles.atat voi spune,ca pt ceea ce suntem noi azi si pt ce vor fii generatiile viitoare dupa cum se preconizeaza,vechea societate si generatie,mai ales cea comunista,sa fie pusa la zid si impuscata,pt ca ne-au distrus viitorul.sigur ca nu ma refer stricto si numai, la omul de rand,care s-a complacut in nestiinta si supunere prosteasca.si azi ma intreb,voi eroi din 1990,care ati crezut intr-un ideal,sunteti multumiti de acolo de unde ne priviti si unde ati aflat adevarurile universului,repet sunteti multumiti,ca idealul vostru,azi e UTOPIE???azi destinul vostru poate ar fi fost altul,daca nu ascultati de parinti.azi traiati fericiti in civilizatii vechi dar sanatoase ca ideologie.d-le Paunescu,schimba poezia despre parinti,e perimata,si scrie despre copii.tineri distrusi de droguri,scrie despre Romania pe cale de disparitie!!!
vuvuzela
Postat pe 26 Iulie 2010 06:09
da??si la ce ti-a folosit??
s-o ai ca ideal pe monicutza columbeanuuuu???
fleurdelis
Postat pe 26 Iulie 2010 07:00
vuvuzela - cam trista povestea ta...
scoli de balet,limbi straine,tabere de lux,bone, vila etc - atita investitia si uite ce a iesit.
quasaria
Postat pe 26 Iulie 2010 08:33
De la: fleurdelis, la data 2010-07-26 07:00:10da??si la ce ti-a folosit??
s-o ai ca ideal pe monicutza columbeanuuuu???

pe vremea copilariei nici nu o cunosteam pe Monica.nu vad legatura despre ce am scris eu si aprecierea mea pt ambitia Monicai sa devina cineva ,invatand pe spezele ei.este o fata f ambitioasa si stie ce vrea in viata spre deosebire de majoritatea de varsta ei.eu insa am intrat la facultate inainte dea ma,marita.dar nu acesta era subiectul.ci copilaria fiecaruia.ei bine daca unele dintre voi credeti ca,copilaria a insemnat doar ce mancati si unde va jucati,pt mine a insemnat,mult mai mult.a insemnat constrangere.mie imi place insa libertatea nu dependenta.sa pot sa decid singura ce este bine pt mine. cine decide ca ce imi spuneau sa fac ,parintii mei,era si bine pt mine?cine decide ca ce era bine pt ei,ar fi fost la fel pt mine.a stii ce a insemnat copilaria ,trebuie sa realizezi si ce nu a fost bine,nu numai ca mancati si va jucati.si copilaria are doza ei de inteligenta,care te ajuta sa intelegi realitatea trairilor tale.si daca nu ai inteles-o ca,copil ai putut sa intelegi sigur ca adolescent si apoi adult.eu ca si copil aveam de toate.dar nu trebuia sa fac sluji pt asta.ai inteles?e un mod mai usor de inteles mesajul meu.copilul il faci pt el nu pt tine ca parinte.nu pt speranta unui pahar de apa in viitor.copilul este al tau ca l-ai nascut tu,dar nu trebuie sa-i furi libertatea,lasa-l sa decida singur,chiar daca greseste.de ce copilul trebuie sa devina ce nu au reusit parintii?sunt multe intrebari,la care am raspuns cand am crescut.dar asa cum am simtit eu,nu cum au vrut ei,parintii.
vuvuzela
Postat pe 26 Iulie 2010 08:49
De la: quasaria, la data 2010-07-26 08:33:11vuvuzela - cam trista povestea ta...
scoli de balet,limbi straine,tabere de lux,bone, vila etc - atita investitia si uite ce a iesit.

a iesit un viitor om de stiinta,asta pt ca mi-a placut sa fac ce am vrut eu,nu ce au vrut altii .mai am mult de invatat,dar sunt libera si asta imi da avant,imi da energie stiu ca fac ce imi place.nu vreau sa fiu medic ca mama si nici in vre-un serviciu special ca tata.vreau sa fiu eu,care nu am batut din palme pe vremea comunistilor ,care nu traiesc dogmatic si care stie adevaruri pe care voi,unii dintre voi nu le intelegeti ,pt ca nu le simtiti inca din lumile stravechi.intelepciunea nu au descoperit-o comunistii ,ea ne-a fost transmisa din mosi stramosi .ar fii multe de spus....dar e prea dimineata pt filozofia existentiala.
vuvuzela
Postat pe 26 Iulie 2010 09:05
De la: vuvuzela, la data 2010-07-26 06:09:01copilaria,pt mine a fost plina de bogatie financiara si multe alte beneficii.scoli de balet,limbi straine,tabere de lux,bone, vila etc.dar,pt ca intotdeauna exista un dar,cand' am crescut mare",am realizat,invatand din experientele traite,ulterior,si studiind mult,ca nu numai bogatia conteaza,chiar daca nu, numai in copilarie,dar ramanem pe subiectul initial,pot considera ca familia in general mi-a schimbat destinul vietii,eu bucurandu-ma de o viata luxoasa si ei in nestiinta de cauza,cumparandu-mi libertatea si deciziile,cu promisiuni financiare.astazi desi nu a trecut mult ,ca timp,de la copilaria mea,pot spune dupa cele intamplate si apoi studiate,ca societatea traieste intr-o grava eroare,la care participa cu stiinta sau nestiinta ,multi dintre ,copii si maturi.oamenii traiesc dupa dogme,obligand si bietii copii ,adolescenti,tineri sa se indoctrineze cu aceste dogme.daca iesi din randul lor,esti sub oprobiul societatii.cea mai mare greseala a societatii este ca nu accepta noul,schimbarea,distrugand astfel si viata tinerilor.dar am constatat pe propria-mi piele ca e mai intelept sa nu spui ce stii,motivele nu sunt greu de inteles.atat voi spune,ca pt ceea ce suntem noi azi si pt ce vor fii generatiile viitoare dupa cum se preconizeaza,vechea societate si generatie,mai ales cea comunista,sa fie pusa la zid si impuscata,pt ca ne-au distrus viitorul.sigur ca nu ma refer stricto si numai, la omul de rand,care s-a complacut in nestiinta si supunere prosteasca.si azi ma intreb,voi eroi din 1990,care ati crezut intr-un ideal,sunteti multumiti de acolo de unde ne priviti si unde ati aflat adevarurile universului,repet sunteti multumiti,ca idealul vostru,azi e UTOPIE???azi destinul vostru poate ar fi fost altul,daca nu ascultati de parinti.azi traiati fericiti in civilizatii vechi dar sanatoase ca ideologie.d-le Paunescu,schimba poezia despre parinti,e perimata,si scrie despre copii.tineri distrusi de droguri,scrie despre Romania pe cale de disparitie!!!

fai teai tampit de tot!!!! vile, bone, case luxoase ai vazut numai in filme
fataaaa tu ai crescut in sat cu mine si fugeam de la scoala sa mancam corcoduse de la maria lu iovan ai uitat, nebunooooo!!!!

marileanamoncanu
Postat pe 26 Iulie 2010 09:33
"Pop Timaru. Absolventa de sculptura si doctorand in arte vizuale. Prezenta fermecatoare. Care, in fine, dupa ce s-a preumblat prin lume cu aratarile ei (�Umflatii", �Zeicoteca", �Ingeri", �Urme", �Sculptograma", �De-Constructie", �Reciclari", �Fiare noi", �Omuletzi" ori �La vie en-gros") si a expus la Centrul Cultural Roman din Viena, la Palatul Mogosoaia, la festivalul �Acousmania", la Sala Radio, la Laptaria lui Enache, la Institutul Goethe, la Bistrita, si a mers �Cu Gioconda pe Strasse", ei bine, dupa toate aceste ispravi insomniace, s-a intors la locul de munca. La Veroniki. Unde instalatiile si compozitiile sale, turnate cu o migala sadica in vidul otravitor al acestei existente angoasante, sunt veritabile manifeste pentru ducerea la bun sfarsit a operatiunii de luare in serios a vietii. In fata civilizatiei ce deformeaza ca o tuta simbolul ontic. Cu trei din instrumentele arsenalului ei de tortura semantica (automobil, televizor, malentendu). Macabru de emblematic mi se pare, in acest ultim sens, �Zeul razboiului" (ce guverneaza �neintelegerea"!), unde ironia din celelalte lucrari dispare si lasa loc unei splendide si reusite cumetrii cu disperarea. Vorba poetului: �...Nu rade, citeste-nainte!"
vuvuzela
Postat pe 26 Iulie 2010 09:43
ma gindesc ca i-ar fi costat mai putin sa te invete unde se pune virgula.
De fapt... n-am de unde sa stiu cit i-ar fi costat: care a fost materialul si cit a necesitat prelucrare.....
Poate ii costa mai mult....
quasaria
Postat pe 26 Iulie 2010 17:50
La cat de multa educatie are, pune virgula unde si cand vrea ea. Clar?
Doara
Postat pe 26 Iulie 2010 19:13
Asa e!!!

Ce puii ei de lingvista ajunsa la maturare... pardon, maturitate!
Thor_again
Postat pe 26 Iulie 2010 19:18
Auzi vuvu? Din partea mea iti spun ca esti o scroafa. si poti sa ma si parasti ca mi se rupe. Sa-ti dea Dumnezeu dupa suflet.
Doara
Postat pe 26 Iulie 2010 19:20
mai hai ca acuma vaz...si scoli de balet....nene...
de aiaa "baletizeaza " ea asa de alunecos dintr-un contuletz in altul mai...
fleurdelis
Postat pe 26 Iulie 2010 21:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cat de mult ne influenteaza strada(a nu se intelege asfaltul sau gropile acestuia),sau cartierul in care locuim? 35 De la: garbo001934 29 Decembrie 2012 16:40
Dumnezeu si omul 11 De la: caasandra 14 Iunie 2010 16:41
DINTR-O SINGURA LACRIMA S-AU CROIT SERPII... 806 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38
stiati ca..... 18 De la: Vidar 30 Iunie 2009 10:46
ajutorrr !!! 1 De la: dana92 7 Iulie 2009 18:45
Setari Cookie-uri