egalitatea dintre barbati si femei

iar ai aparut, fata?
iar ai lasat baba singura, iar iti neglijezi munca si vii sa te plangi aici ca nu te platesc aia si nu te respecta suficient??/
la munca cu tine si nu mai abera pe aici!
Tylly
Postat pe 15 Februarie 2010 10:36
De la: Celleste_, la data 2010-02-15 10:36:44iar ai aparut, fata?
iar ai lasat baba singura, iar iti neglijezi munca si vii sa te plangi aici ca nu te platesc aia si nu te respecta suficient??/
la munca cu tine si nu mai abera pe aici!
Mai bine du-te tu la munca.Ca sa nu te mai plangi ca nu ai bani.Si sa invidiezi pe altii,ca castiga mult pt ca isi bat capul.Nu ca voi,care va bateti capul cum sa va vateti joc de altii si la sex...Asa ca la munca cu voi
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 10:39
eu nu ma planga, bezmetico, tu esti aia care se plange si care isi neglijeaza munca stand pe forum! cine poate sa invidieze prostia din tine? vai de capul tau!

la munca, si nu-ti mai plange atata de mila!!!
Tylly
Postat pe 15 Februarie 2010 10:45
Pai da,dar macar vrajitoarele au curaj si se impun si lupta.Dar romanii doar se plang si nu muncesc..Doar beau alcool,fura,mint si isi bat joc unii de altiii.Doar de asta sunt in stare..De asta trebuie sa fie compatimiti eu sunt la munca....
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 10:49
De la: Celleste_, la data 2010-02-15 10:45:24eu nu ma planga, bezmetico, tu esti aia care se plange si care isi neglijeaza munca stand pe forum! cine poate sa invidieze prostia din tine? vai de capul tau!

la munca, si nu-ti mai plange atata de mila!!!
mars tu la munca...putoare care invidiezi oamenii care muncesc...si va plang ca nu va ajung baniii.PAI DE PUTORI CE SUNTETI ,CA DOAR CU FURATUL VA OCUPATI..sa cautati fraieri pe care sa ii jumuliti
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 10:50
nebuno!!! psihiatrie scrie pe fruntea ta!

Tylly
Postat pe 15 Februarie 2010 11:01
De la: Celleste_, la data 2010-02-15 11:01:55nebuno!!! psihiatrie scrie pe fruntea ta!

Si pe fruntea ta scrie container....unde toti isi arunca resturile
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:03
vai de steaua ta!

Tylly
Postat pe 15 Februarie 2010 11:05
De la: Celleste_, la data 2010-02-15 11:05:05vai de steaua ta!

De-a voastra...
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:15
mai cell, zau asa, ce rost are??
ii luni abia
fleurdelis
Postat pe 15 Februarie 2010 11:17
mai fata mai..tu esti masochista????iti place sa suferi??? pe bune...daca ti s-a urat de noi si suntem rai si nesimtiti.....ce mai cauti fato pe aici????? tu nu vezi ca de aici nimeni nu te vrea?????
tutankhamon
Postat pe 15 Februarie 2010 11:17
De la: tutankhamon, la data 2010-02-15 11:17:41mai fata mai..tu esti masochista????iti place sa suferi??? pe bune...daca ti s-a urat de noi si suntem rai si nesimtiti.....ce mai cauti fato pe aici????? tu nu vezi ca de aici nimeni nu te vrea?????
Pai unde nu dau de voi..Ca intrati in adresa mea de mail...Va puneti prietenii aia rautati ca si voi,,sa ma traga de limba...si sa va bate-ti joc de mine..Ca sunteti niste rautati si fara bun simt
ca voi a-ti auzit ca eu sunt darnica.Si cauati caina de jumulit.Ca asa este in romania...Sar ca animalele acolo unde este loc de bani fara sa munceasca
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:20
De la: buna01, la data 2010-02-15 11:20:43
De la: tutankhamon, la data 2010-02-15 11:17:41mai fata mai..tu esti masochista????iti place sa suferi??? pe bune...daca ti s-a urat de noi si suntem rai si nesimtiti.....ce mai cauti fato pe aici????? tu nu vezi ca de aici nimeni nu te vrea?????
Pai unde nu dau de voi..Ca intrati in adresa mea de mail...Va puneti prietenii aia rautati ca si voi,,sa ma traga de limba...si sa va bate-ti joc de mine..Ca sunteti niste rautati si fara bun simt
ca voi a-ti auzit ca eu sunt darnica.Si cauati gaina de jumulit.Ca asa este in romania...Sar ca animalele acolo unde este loc de bani fara sa munceasca
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:21
fataaaaaaaaaa! sau ce intruchipare de fiinta oi fi!
deschide ochii! lasa lumea sa se simta bine!
esti o molie ce devorezi tot ce atingi!

cei care au ceva de spus pe forum!
hai sa facem un pact!
nu mai intra nimeni pe toticul pe care ea scrie, sau daca intra...sa vorbeasca doar cu ceilalti...e pacat sa stricam tot pe aici!
unele subiecte sunt si dragute, altele sunt hazlii, chiar nu merita!
multumesc!
keks
Postat pe 15 Februarie 2010 11:26
De la: keks, la data 2010-02-15 11:26:34fataaaaaaaaaa! sau ce intruchipare de fiinta oi fi!
deschide ochii! lasa lumea sa se simta bine!
esti o molie ce devorezi tot ce atingi!

cei care au ceva de spus pe forum!
hai sa facem un pact!
nu mai intra nimeni pe toticul pe care ea scrie, sau daca intra...sa vorbeasca doar cu ceilalti...e pacat sa stricam tot pe aici!
unele subiecte sunt si dragute, altele sunt hazlii, chiar nu merita!
multumesc!
Pai,,nu ma citati scrieti ce vreti.Fiecare este liber sa scrie ce vrea el.Dar nu suport sa se ia cineva de mine,sa ma ia la bascalie....Ca nu ma iau de nimeni,daca nu imi face nimic..Si nici sa mai fiu deranjata pe alte site-uri..Asa cum nici eu nu deranjez pe altiii..sa faca fiecare ce vrea cu viata lui si sa vorbeasca cu cine vor ei..Pt ca fiecare este libera sa faca ce vrea cu viata lui.Pe cine isi selecteaza ca prieteni.etc
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:33
alex2007~Tuth ai sa nu-i mai raspundem la rutati. Buna 01 cred ca ar fi bine sa-ți iei vacanta si sa nu mai intri pe aici daca nu-ți place de noi, de rom�ni tu ai ura �n sange, ur�sti rom�nii, barbații, femeiile, p�rinții,copii, animalele tot ce te �nconjoara. Pa d-na perfecțiune si vezi-ți de viața ta si nu mai purta grija noastra lasa-ne asa cum ne-a �nzestrat Dumnezeu hoți, lenesi, profitori. Vad ca esti suparata pe viața si viata pe tine ca nimeni nu te place.
keks
Postat pe 15 Februarie 2010 11:34
De la: keks, la data 2010-02-15 11:34:33alex2007~Tuth ai sa nu-i mai raspundem la rutati. Buna 01 cred ca ar fi bine sa-ți iei vacanta si sa nu mai intri pe aici daca nu-ți place de noi, de rom�ni tu ai ura �n sange, ur�sti rom�nii, barbații, femeiile, p�rinții,copii, animalele tot ce te �nconjoara. Pa d-na perfecțiune si vezi-ți de viața ta si nu mai purta grija noastra lasa-ne asa cum ne-a �nzestrat Dumnezeu hoți, lenesi, profitori. Vad ca esti suparata pe viața si viata pe tine ca nimeni nu te place.
Pai nu imi place de omenii rai,care se iau de oamenii cumsecade.care cer un sfat....Asa ca eu nu vreau sa mai vb cu voi,dar o sa imi scriu parerea unde vreau.Asa ca nu imi place sa fiu deranjata
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:42
scrie, fata, scrie!
ca o parere mare si lata ai in tot capul ala, si o cunoaste deja tot mapamondul, dar ce conteaza? tu scrie, acolo!
ratacita Domnului!
Tylly
Postat pe 15 Februarie 2010 11:48
Eu prefer moldvenii.Cum mine se comporta frumos moldoveniii...si pot sa ii fac cum vreau eu..Pt ca eu sunt sincera si nu sunt rea ca altii..
Pt ca eu daca am o parere proasta despre un om,Prefer sa i-o zic in fata,decat sa il vorbesc pe la spate.Consider ca este foarte urat,sa te comporti frumos cu oamenii in fata si pe la spate sa ii barfesti..Este foarte urat..Asa ca daca depasesc masura,ma iau si de ei.Chiar daca sunt asa alcoolisti dar pe mine ma respecta..Si mie imi place de ei pt ca sunt spontani si sinceri.Pt ca acolo am crescut,cu ei..Asa ca imi place de ei
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:49
De la: buna01, la data 2010-02-15 11:49:18Eu prefer moldvenii.Cum mine se comporta frumos moldoveniii...si pot sa ii fac cum vreau eu..Pt ca eu sunt sincera si nu sunt rea ca altii..
Pt ca eu daca am o parere proasta despre un om,Prefer sa i-o zic in fata,decat sa il vorbesc pe la spate.Consider ca este foarte urat,sa te comporti frumos cu oamenii in fata si pe la spate sa ii barfesti..Este foarte urat..Asa ca daca depasesc masura,ma iau si de ei.Chiar daca sunt asa alcoolisti dar pe mine ma respecta..Si mie imi place de ei pt ca sunt spontani si sinceri.Pt ca acolo am crescut,cu ei..Asa ca imi place de ei
si ii iubesc pt ca sunt de-ai mei..Nu rasisti ca voi,care rad de moldoveni si pe ei nu se vad
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 11:50
inca un punct Marcat........=moldova!
deci e moldoveanca!
keks
Postat pe 15 Februarie 2010 12:02
interesant e cum anihileaza toate topicurile, ca oriunde intri sa te impiedici doar de ea!
keks
Postat pe 15 Februarie 2010 12:04
republicana din ploiesti. ca s-a dat pana acum"n" locatii unde a adus-o barza. e transfrontaliera . ea, nu barza. sau invers. na, ca m-am zapacit
si_totusi
Postat pe 15 Februarie 2010 12:04
si totusi~ multumesc!...primul zambet...pe ziua de azi!
e fara leac! asta-i clar...SI TOTUSI~ am impresia ca o face intentionat pe "nebuna"...
keks
Postat pe 15 Februarie 2010 12:08
De la: keks, la data 2010-02-15 12:04:17interesant e cum anihileaza toate topicurile, ca oriunde intri sa te impiedici doar de ea!
Eu cred ca voi sunteti aia care deranjati pe oamenii cumsecade si cu gandire pozitiva....Si v-ati facut voi sefi ca sa imploscati cu rautate si sexualitate topikul
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 12:15
De la: buna01, la data 2010-02-15 12:15:54
De la: keks, la data 2010-02-15 12:04:17interesant e cum anihileaza toate topicurile, ca oriunde intri sa te impiedici doar de ea!
Eu cred ca voi sunteti aia care deranjati pe oamenii cumsecade si cu gandire pozitiva....Si v-ati facut voi sefi ca sa imploscati cu rautate si sexualitate topikul
Forumul adica........Si v-ati facut voi sefi ca sa imploscati cu rautate si sexualitate forumul
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 12:16
eh!...la asta nu m-am mai putut abtine
unde vezi tu irinuca sexualitate aici?...da ma rog..."pasarea, malai viseaza!"
keks
Postat pe 15 Februarie 2010 12:20
interesant e cum anihileaza toate topicurile, ca oriunde intri sa te impiedici doar de ea!
keks
Postat pe 15 Februarie 2010 12:21
nici eu nu ma pot abtine.....irinooo...nu vezi ca singura care monopolizeaza tot forumul si face pe sefa si il intoxica esti chiar tu????? si cum ramane cu dicutiile despre penis, chilotii barbatului, lingerea pasaricii.....pe care tocmai tu le-ai scris.....ia ia-ti la citit postarile din ultimele zile si ai sa vezi cine e cu sexualitatea pe forumul asta....ca sa nu mai spuns ca toti de aici suntem barbati in ochii tai...
tutankhamon
Postat pe 15 Februarie 2010 12:23
De la: keks, la data 2010-02-15 12:20:20eh!...la asta nu m-am mai putut abtine
unde vezi tu irinuca sexualitate aici?...da ma rog..."pasarea, malai viseaza!"
Pai nu invatati voi femeile ca sa schimbe barbatii ca pe soseste.Sa devina usuratice,pt ca voi le considerati rele.De parca voi sunteti mai buni...Ca eu nu vad doar ce va poarta capul...Nu ma intereseaza pe mine sexul.Pt ca penis au toti tampitii,dar minte nu au.Asa ca nu imi trebuie barbat cu creier de penis.Sa curat dupa el si sa muncesc pt el..Decat barbati ca voi,mai bine lipsa...Abstinenta ca este mai buna,decat sa suporti o bestie ca voi.care sunt barbati doar cu numele.Pt ca nu se vade nimic de pe urma voastra.Pt ca sunteti jalnici de pland..Barbati cica
omulsincer
Postat pe 15 Februarie 2010 12:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sufletul ,mereu ramane tanar ,ce spuneti ? 8 De la: ladyDY 23 Martie 2010 13:24
produse sanatoase 1 De la: laura_tm 24 August 2009 03:26
PENTRU D-VOASTRA SI FAMILIE 1 De la: garbo178963 9 Decembrie 2010 14:01
Tenul gras chiar are nevoie de creme? 72 De la: blue_dream 20 Aprilie 2010 16:55
Lenjerie intima sexy sau erotica - se mai poarta? 7 De la: delya099 5 Aprilie 2016 12:57
Setari Cookie-uri