keks....faza cu anulatul topicurilor se datoreaza ignore-ului de care vorbeai.....cum se simte ignorata...se baga singura in seama.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 12:24 |
||
---|---|---|
am vazut tut ca nu functioneaza intrerupatorul ... |
||
keks Postat pe 15 Februarie 2010 12:27 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-02-15 12:24:33keks....faza cu anulatul topicurilor se datoreaza ignore-ului de care vorbeai.....cum se simte ignorata...se baga singura in seama....Nu este adevarat.Vreau dar sa fiu lasata in pace de oamenii din turma voastra de oameni rai...Si vedeti-va de treaba voastra...Si sa nu se mai ia nimeni de aomenii cumsecade care vorbesc cu mine.Pt ca ei vor ca si eu sa devin o femeie fraiera,ca sa intretin barbatii care isi bat joc de femei si le insela....De asta nici nu dau 2 bani pe uniii.pt ca sunt niste bestii care nu fac 2 bani |
||
|
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:29 |
||
keks....ma bucur ca ti-ai dat seama.... nu ti-am atras atentia ca faza e inutila din dorinta de a ma da mare...ci numai ca acest fenomen e observat de cateva luni de catre unii dintre noi.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 12:31 |
||
Pai bestiile incearca sa imi invadeze privatul ca ma considera o gaina buna de jumulit.....Vreau doar sa fiu ignorata de oamenii care nu imi plac.Si sa nu se mai ia nimeni de oamenii cumsecade pt ca vorbesc cu mine..Pt ca atumci fac urat.Pt ca eu inteleg tot.De asta nici nu dau 2 bani pe uniii.Pai ca vor sa devin si eu,,o fraiera ca sa intretin barbatii,care le bat si le inseala..STATI IN GASCA VOASTRA.Si VOI OAMENII BUNI SA PUTEM AVEA GASCA NOASTRA..iMPERECHIATI-VA INTRE VOI...sI NU MAI INCERCA-TI sa ii dominati prin rautatea si tupeu vostru nesimtit.Pt ca si oamenii buni au dreptul sa se simta in largul lor.Pt ca fiecare om este liber sa aleaga asa cum vrea sa fie | ||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:37 |
||
.STATI IN GASCA VOASTRA.Si VOI OAMENII BUNI SA PUTEM AVEA GASCA NOASTRA..iMPERECHIATI-VA INTRE VOI...sI NU MAI INCERCA-TI sa ii dominati prin rautatea si tupeu vostru nesimtit.Pt ca si oamenii buni au dreptul sa se simta in largul lor.Pt ca fiecare om este liber sa aleaga asa cum vrea sa fie | ||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:39 |
||
tut!~la inceput, cand stateam "pe dinafara" si citeam despre masti de fata, de retete de praji, de cate mai mi se pareau mie mai interesante, sau ciudate ...la inceput...ma distra,nebuna, dar a devenit insuportabil...tot e facut "varza"...de un nimeni, care nici nu stie sa se exprime coerent. toti suntem oameni,mai gresim, mai facem haz de necaz...dar ce se intampla e strigator la cer...si sunt cei care trec granitele pentru a ne fac "tabloul" in lume...PACAT...te-am pupat...ca mai am treaba,am intrat doar sa postez "botezul"pe blog fiindca mi-a placut la nebunie...si am vrut sa va "fur"(daca tot sunt hoata, sau hot )cate un zambet de inceput de saptamana. |
||
keks Postat pe 15 Februarie 2010 12:39 |
||
keks, asta zic eu demult pe aici. bine, ca nu are toate tiglele pe casa, e adevarat. insa, perseverenta . ceva intre ologofernul cu pretentii si prostul fudul | ||
si_totusi Postat pe 15 Februarie 2010 12:42 |
||
Fiecare om are dreptul sa isi aleaga felul in care sa traiasca.Sa isi aleaga anturajul si felul de viata.Si sa nu ii deranjeze pe ceilalti..Fiti asa cum vreti,dar lasati pe ceilalti buni in pace.Pt ca si ei trebuie sa se simta in largul lor.Pt ca este dreptul lor Daca unii vor sa fie rai,sa isi manifeste rautatea intre ei.Dar nu cu oamenii cumsecade.Pt ca nu au nici un drept sa ii deranjeze...Pt ca nu suport asta |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:45 |
||
kreksule....pentru mine nu conteaza daca esti un el sau o ea...important e sa avem bun simt amandoi si sa ne intelegem!!!...si da...ai mare dreptate...forumul nu mai e cum era odata...sunt pe aici de un an jumate si stiu ce spun.....dar de cand a aparut amoeba asta....s-a dus totul de rapa....macar daca ar sta numai pe un topic si ar vorbi in legea ei....a facut asta o data....dar nici acolo nu a avut liniste...au avut altii grija sa o zgandare....crede-ma ca stiu ce spun.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 12:45 |
||
faraoano....las o mai ca i prea bagata in seama..... da sa ti poup....nu te mai nervoza....nu merita!!!! | ||
nazirra Postat pe 15 Februarie 2010 12:48 |
||
nazzi...nu pot spune ca ma nervozeaza......ma irita poate....ca peste tot dau de postarile ei....nu stiu cum sa explic.....ma irita ca are tone de postari si nu spune nimic.....dar absolut nimic...daca ma intelegi.....eu intru ca sa vorbesc cu voi, prietenii mei dragi, si peste tot gasesc numai postari aiurea de-ale ei.....postari d-amboulea......fara cap si fara coada...fara nici o idee...nimic....ca daca ar avea coerenta si logica ceea ce spune ar fi ok.....dar posteaza efectiv aiurea ca sa fie prima.....ori, nu te supara...asta e cea care vrea sa fie conducatoarea noastra???....cand erau alti in frunte ma durea in bascheti.....luni intregi au fost postanti de bun simt, care meritau cu lauri primele locuri in top....postari coerente, idei frumoase...etc...dar nebuna asta e aiurea... |
||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 13:00 |
||
ca sa-ti treaca iritatea : | ||
ladyDY Postat pe 15 Februarie 2010 13:03 |
||
cum nu spune? chiar sunteti nedrepte. fata scrie codificat. eu am gasit cifrul cetirii si melodia . iote ici o postare de-a ei, descifrata melodia: gasca noastra strofa 1. STATI IN GASCA VOASTRA. Si VOI OAMENII BUNI SA PUTEM AVEA GASCA NOASTRA. strofa a doua : iMPERECHIATI-VA INTRE VOI... sI NU MAI INCERCA-TI sa ii dominati prin rautatea si tupeu vostru nesimtit. refren: iote gasca cracanata ce se-ntoarce de la balta . bis |
||
si_totusi Postat pe 15 Februarie 2010 13:05 |
||
flory...multumesc .....dar mi-am mai revenit axcuma ca vad ca au intrat prietenii mei pe aici......pacat ca trebe sa plec la munca.....pentru tine... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 13:06 |
||
tutsicaaaaa...esti mortala..... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 13:07 |
||
cine s-a iritat? dati cu talc! ioi, totusico, da' ce fain e refrenu'!!! |
||
Tylly Postat pe 15 Februarie 2010 13:07 |
||
tothusico.....o floricica...si premiu intii!!!!! | ||
nazirra Postat pe 15 Februarie 2010 13:07 |
||
pai, n-am facut nic, decat am adaugat refrenul - de la mine - si i-am transcris proza in versuri albe , adanci si profunde | ||
si_totusi Postat pe 15 Februarie 2010 13:09 |
||
cell.....io m-am iritat...e voie sau nu???? auzi...decat sa ma dau eu cu talc....nu e mai bine sa-i indesam nebunei tot tubul in gura??? | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 13:10 |
||
Celllll,... esti sigura ca ai vrut sa scrii talc ? esti tare totus,...super.... |
||
ladyDY Postat pe 15 Februarie 2010 13:10 |
||
tutusica.....adanci mama...prea adanci...acuma imi dau seama ce intelepciune zace in aceasta neinteleasa......pot sa-mi fac mea culpa????? | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 13:11 |
||
tuth, nu functioneaza nici asa... inghite asta tubul ca pe mentosane si n-are nici pe ma apucase si pe mine mai devreme, asa ca am dat cu talc si mi-a trecut. totusico, il facem imn? |
||
Tylly Postat pe 15 Februarie 2010 13:12 |
||
pai, vedeti? e aici printre noi un geniu neinteles si nu i-am descoperit valoarea. parea omul de tinichea si cand colo, era paiata din paie | ||
si_totusi Postat pe 15 Februarie 2010 13:14 |
||
maaaai...tutuuuuuuu...o fi vrajitorul de langa oz?????...ca prea suna cunoscut.....minte are ca omul de paie, inima ca cel de tinichea, latra ca toto, e debusolata ca dorotheea, urla ca leul dar fuge ca e fricoasa..... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 13:17 |
||
Fiecare om are dreptul sa isi aleaga felul in care sa traiasca.Sa isi aleaga anturajul si felul de viata.Si sa nu ii deranjeze pe ceilalti..Fiti asa cum vreti,dar lasati pe ceilalti buni in pace.Pt ca si ei trebuie sa se simta in largul lor.Pt ca este dreptul lor Daca unii vor sa fie rai,sa isi manifeste rautatea intre ei.Dar nu cu oamenii cumsecade.Pt ca nu au nici un drept sa ii deranjeze...Pt ca nu suport asta..Eu fug de oamenii rai care vor sa ma traga in noroi.Pt ca eu vreau sa urc in sus nu sa cobor in joc in mocirla alaturi de ceillati oameni rai si murdari...Eu am apropii doar de oamenii cu intetii curate..Si fug de oamenii rai,care vor sa ma traga in jos.Pt ca eu simt tot |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 13:58 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-02-15 13:17:55maaaai...tutuuuuuuu...o fi vrajitorul de langa oz?????...ca prea suna cunoscut.....minte are ca omul de paie, inima ca cel de tinichea, latra ca toto, e debusolata ca dorotheea, urla ca leul dar fuge ca e fricoasa.....Voi sunteti diaboloci,folositi tot felul de trucuri ca sa trageti si pe mine in mocirla,in cocica acolo unde stau oamenii rai...De asta fug de voi,pt ca eu vreau sa urc in sus,,nu sa cobor in jos |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 13:59 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-15 13:59:21De asta nici nu puteam sa ma apropii de voi,,pt ca simtem eu ceva.Dar nu aveam idei asa clare.De asta ma simteam asa chinuita..Trasa in mai multe parti,,fara sa stiu ce decizie sa iau..Dar acum multumesc la Dumnezeu am idei mai clare si inteleg totDe la: tutankhamon, la data 2010-02-15 13:17:55maaaai...tutuuuuuuu...o fi vrajitorul de langa oz?????...ca prea suna cunoscut.....minte are ca omul de paie, inima ca cel de tinichea, latra ca toto, e debusolata ca dorotheea, urla ca leul dar fuge ca e fricoasa.....Voi sunteti diaboloci,folositi tot felul de trucuri ca sa trageti si pe mine in mocirla,in cocica acolo unde stau oamenii rai...De asta fug de voi,pt ca eu vreau sa urc in sus,,nu sa cobor in jos |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 14:01 |
||
da, ai idei limpezi si clare ca noaptea! |
||
Tylly Postat pe 15 Februarie 2010 14:03 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-02-15 13:05:48cum nu spune? chiar sunteti nedrepte. fata scrie codificat. eu am gasit cifrul cetirii si melodia . iote ici o postare de-a ei, descifratasi o alta strofa..Manifestati-va rautatea intre voi...Asa ca sa simtiti pe pielea voastra cum este multa bafta |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 14:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce produse folositi pentru tenul sensibil? | 7 | De la: valy87 16 Mai 2012 18:41 |
Riduri | 2 | De la: Dianna01 16 Mai 2012 18:39 |
Reduceri pentru clujence | 1 | De la: aspectulconteaza 24 Februarie 2010 15:38 |
|
||
UNGHII TEHNICE 50 RON LA SALON CLUJ | 1 | De la: garbo202286 20 Aprilie 2011 22:02 |
To spy or not to spy... | 101 | De la: picaturaderoua 24 August 2009 13:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară