egalitatea dintre barbati si femei

eu cu gainile nu ma "inteleg" de nici o culoare..
LILO
Postat pe 15 Februarie 2010 15:39
pantelica,

observ iubita ca ai facut un fix ...
e pacat,esti fata isteata..te invarti in cerc,da-o draq...

nu-i destul ca ne intoxica?
vorbiti non-stop despre ea?
nashpa...pisi...
iasomia
Postat pe 15 Februarie 2010 15:39
iaso, am alergie deja - ma apuca damblaua cand vad ca peste tot da navala

sincer, ma gandesc iar sa nu mai intru o vreme ca imi stric toata ziulica vazand-o peste tot!

am incercat s-o ignor - vezi care-i rezultatul - vine dupa noi

ii invidiez pe cei cu nervii tari care pot sa inghita atata...nici nu stiu cum sa-i mai spun, fara sa ii afecteze - cum faceti?
panty_C
Postat pe 15 Februarie 2010 15:45
LILO
Postat pe 15 Februarie 2010 15:48
pur si simplu..nu o vad..nu o citesc,nu exista....
daca am facut cateo remarca, este pt faptul ca imi pare rau sa va vad pe panta asta....
iasomia
Postat pe 15 Februarie 2010 15:51
lasa floricico..daca suntem pe plan inclinat,schimbam directia
LILO
Postat pe 15 Februarie 2010 15:54
o vreme asa am facut si eu, iaso dar - stii cum e vara cand sta sa ploua - vine cate o musca si ti se baga in ochi, in gura, te bazaie pe la urechi - cam asa simt eu acum cu asta

dar poate ca am stat prea mult pe aici in ultimul timp...
asta e - iau o pauza si-mi revin
panty_C
Postat pe 15 Februarie 2010 15:58
pantelica,

ai tu ceva probleme,altfel nu ai sta sa te indispui aiurea in tramvai...

hai capu' sus...si dati ignore...ma rog,daca vreti..ca fiecare face ce vrea...

ma intreb SC-ul asta ce face?

alooo!
andra micu...ce facem? de dragu' traficului ne doare in basca de userii nostri?
nashpa...

iasomia
Postat pe 15 Februarie 2010 16:05
dap, cam ai dreptate...

nu stiu ce fac adminii - i-am intrebat si eu

o zi buna, ne mai citim!
panty_C
Postat pe 15 Februarie 2010 16:12
numai bine,fetitza...

baga optimism

hai ca se poate...
iasomia
Postat pe 15 Februarie 2010 16:38
Ce parere aveti despre barbatii care ajuta in bucarie si in treburile casnice?Am discutat despre problema asta...Cu o doamna...Ca zicea ca barbatii sunt cam neandemanatici in bucatarie...Pt chiar daca barbatii sunt neaindemanatici in bucatarie si in treburile casnice..Eu cred ca trebuie laudati si incurajati ca sa vedeti ce o sa perrsevereze..Dar daca femeia o sa fie mereu nemultumita si o sa astepte perfectiune de la un barbat..Barbatii o sa se enerveze si nu o sa mai faca nimic..Si uite asa toate treburile casnice vor cadea in carca femeiii..De asta cred ca cel mai inteligent este..Sa incurajezi un barbat si sa in lauizi cand face ceva de manacare,sau ceva in casa..Ca sa vezi ce o sa persevereze ca sa il mai lauzi si sa il incurajezi
Sa ii lauzi..Sa le zici ca au facut bine....Nu sa ii descurazezi pt ca atunci nu o sa ii mai traga inima sa faca nimica..Dar daca sunt laudati si incurajati sa vedeti ca va face de placere si vor persevera
xenaprintesarazboinica
Postat pe 9 Martie 2010 18:58
Eu sunt de parere ca barbatul este cel care trebuie sa plateasca intreaga consumatie atunci cand isi doreste sa se bucure de compania unei femei pe care el o place. Simplul fapt ca ea accepta sa isi petreaca timpul cu barbatul iubit este un privilegiu pentru acesta. si el este cel care trebuie sa achite nota de plata pentru amandoi.

Doamnelor, ceea ce fac unii barbati si anume va dau de inteles ca vor mai mult de la voi daca sunt ei cei care platesc, sincer, acei barbati ar trebui sa isi gasesca alta modalitate mai inteligenta de a pacali o femeie sa le cedeze. Doamnelor, fiti ferme, refuzati-i pe acesti manipulatori. Spuneti-le:
sau cum preferati. Bravo, acum stiti ce aveti de facut

Ca o concluzie: faptul ca ei incearca sa obtina sex in schimbul unui suc platit din leafa lor este doar o "momeala" pe care ei spera sa o insfacati. De regula, momeala este prinsa de "pestica" ce are o stima de sine scazuta. Important!!! NIMENI NU TE POATE FACE SA SIMTI CEEA CE TU NU VREI SA SIMTI. Deci nimeni nu poate sa iti dicteze sa te simti intr-un anumit fel. Tu stii deja cum esti, frumoasa, destepata, independenta, asa ca degeaba vine el si incerca sa iti clatine convingerile. Succes! Daca vreti cavaleri in viata voastra, pregatiti terenul pentru genul asta de relatie bazata pe respect.

Si femeia are multe indatoriri in viata asta, plata consumatiei de catre barbat face parte din atribitiile lui. Si nu cred ca doare asa de tare...
garbo_woman
Postat pe 9 Martie 2010 21:36
De la: georgina, la data 2010-03-09 21:36:50Eu sunt de parere ca barbatul este cel care trebuie sa plateasca intreaga consumatie atunci cand isi doreste sa se bucure de compania unei femei pe care el o place. Simplul fapt ca ea accepta sa isi petreaca timpul cu barbatul iubit este un privilegiu pentru acesta. si el este cel care trebuie sa achite nota de plata pentru amandoi.

Doamnelor, ceea ce fac unii barbati si anume va dau de inteles ca vor mai mult de la voi daca sunt ei cei care platesc, sincer, acei barbati ar trebui sa isi gasesca alta modalitate mai inteligenta de a pacali o femeie sa le cedeze. Doamnelor, fiti ferme, refuzati-i pe acesti manipulatori. Spuneti-le:
sau cum preferati. Bravo, acum stiti ce aveti de facut

Ca o concluzie: faptul ca ei incearca sa obtina sex in schimbul unui suc platit din leafa lor este doar o "momeala" pe care ei spera sa o insfacati. De regula, momeala este prinsa de "pestica" ce are o stima de sine scazuta. Important!!! NIMENI NU TE POATE FACE SA SIMTI CEEA CE TU NU VREI SA SIMTI. Deci nimeni nu poate sa iti dicteze sa te simti intr-un anumit fel. Tu stii deja cum esti, frumoasa, destepata, independenta, asa ca degeaba vine el si incerca sa iti clatine convingerile. Succes! Daca vreti cavaleri in viata voastra, pregatiti terenul pentru genul asta de relatie bazata pe respect.

Si femeia are multe indatoriri in viata asta, plata consumatiei de catre barbat face parte din atribitiile lui. Si nu cred ca doare asa de tare...
Pai femeia are prea multe indatorari in viata asta pt ca nu are demnitate...Pt ca in biblie ce scrie..Femei a si barbatul sunt egali dar cu atributii diferite...Si responsabilitati separate..Poate ca daca femeia ar fii fost crestina,ar fii fost mai lumintata de Dumnezeu ca si ea are dreptul sa fie fericita in viata asta..Nu doar barbatul..Pt ca ce jura barbatul cand se casatoreste....Sa respecte si sa iubeasca femeia pana la moarte...Daca femeia nu are demnitate sa se impuna de asta are multe indatorari...Si are o viata grea
xenaprintesarazboinica
Postat pe 9 Martie 2010 23:16
Pe barbat il ai asa cu ti-l educi....Normal ca barbatul se foloseste de femeie.Daca o vede atata de nehorata si slaba...Dar daca femeia ar fii mai hotarata ar putea fii impenetrabila...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 9 Martie 2010 23:23
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-09 23:23:31Pe barbat il ai asa cu ti-l educi....Normal ca barbatul se foloseste de femeie.Daca o vede atata de nehotarata si slaba...Dar daca femeia ar fii mai hotarata ar putea fii impenetrabila...
Stiu cva barbatii insista ca sa isi atinga scopurile in favoarea lor..Dar si noi putem insista ca sa ne atingem scopurile noastre..De a fii respectate si barbatii sa ne ajute si sa fie cinstiti cu noi femeile
xenaprintesarazboinica
Postat pe 9 Martie 2010 23:26
Mie una nu imi place atunci cand un barbat insista....Pt ca barbatii incearca sa se culce cu o femeie.Pt ca ei considera ca au dreptul..Dar sa judecam logic....Daca un barbat incearca la mine..El incearca la toate femeile si ce ii pica nu iarta..Si asta nu imi dovedeste ca el este un barbat serios ca sa pot avea incredere..Eu cred ca un barbat trebuie sa aiba respect pt femei Nu sa insiste sa seduca femeia..Profita de sensibilitatea ei..Apoi tot vina pe femei dau....De parca noi femeile am trage noi de ei..Eu cred ca barbatii nu au pic de bun simt...Vb in general,,,cred ca mai exista si exceptii cu bun simt dar putini din pacate
xenaprintesarazboinica
Postat pe 9 Martie 2010 23:37
NU exista egalitate, plateste intotdeauna el.
z3m3123
Postat pe 10 Martie 2010 08:47
De la: z3m3123, la data 2010-03-10 08:47:14NU exista egalitate, plateste intotdeauna el.
Pai daca barbatul este un gentelmen si invita o femeie in oras,este normal sa plateasca el..Dar asta nu ii da dreptul ca sa insiste sa se culce cu femeia respectiva....Pt ca daca nu plateste atunci sa stea singur..De ce un barbat trebuie sa plateasca o cina doar daca femeia se va culca cu el....Egalitatea se refera ca barbatul trebuie sa respecte femeia si sa o sprijine moral si material..Pt ca femeia este o fiinta mai slaba si mai sensibila..
xenaprintesarazboinica
Postat pe 10 Martie 2010 10:35
Eu una niciodata nu am platit o jumate din consumatie..Daca un barbat ma invita trebuie sa plateasca el..Chiar daca noi o sa mai fim impreuna sau nu....Pt ca poate nu este persoana potrivita.Dar asta nu ar insemna ca trebuie sa am obligatii,pt ca ei mi-ar plati mie consumatia.Sa fie multumiti ca au avut companie....ESte doar in capul barbatilor,ca femeia daca accepta ceva de la el,,,inseamna ca ar trebui saz se simta cu obligatii..Problema ca in ziua de azi nu iti mai da nimni nimic,,ma refer la barbati daca nu au ceva de profitat de pe urma ta,ca femeia..Asta ar fii toata logica..Asa ca eu nu imi pierd timpul meu pretios,ca sa ies cu vreun barbat care nu este capabil sa respecte o femeie..
xenaprintesarazboinica
Postat pe 10 Martie 2010 10:41
acum am citit si eu ce e scris pe aici
fetelor,ca respect,in general indiferent cine e barbatul care te-a invitat,el trebuie sa plateasca.nu-i neaparata nevoie sa ramii dator la el.nu el te-a invitat?atunci sa plateasca.dar daca tu ai invitat,platesti tu.sau daca v-ati vorbit dinainte sa platiti amindoi,asta e altceva. dar in general barbatul trebuie sa plateasca.
garbo109023
Postat pe 29 Martie 2010 15:31
baiat sunt:D si zic ca baiatul ar trebui sa plateasca 75% din cazuri ...iar restul de 25% fata...:)
garbo109404
Postat pe 2 Aprilie 2010 16:31
si ?
liaiedera
Postat pe 11 Aprilie 2010 19:39

Egalitate intre femei si barbati. e o utopie? apropo ...:de ce Dumnezeu l-a facut prima data pe Adam? ca sa faca un test pentru a o face pe Eva perfecta!.....
sophia1971
Postat pe 18 Aprilie 2010 22:05
De la: sophia, la data 2010-04-18 22:05:18

Egalitate intre femei si barbati. e o utopie? apropo ...:de ce Dumnezeu l-a facut prima data pe Adam? ca sa faca un test pentru a o face pe Eva perfecta!.....

pai, de... se spune ca a creeat omul dupa chipul si asemanarea sa.
apoi, in timp, si-a dezvoltat imaginatia si a creeat femeia...
Tylly
Postat pe 18 Aprilie 2010 22:09
Dumnezeu a facut-o pe Eva din coasta barbatului, nu din capul lui ca sa nu-l stapaneasca, nici din picioarele lui ca sa nu fie calcata in picioare, ci din coasta lui ca sa-fi fie egala, sub bratul lui, ca s-o ocroteasca, aproape de inima lui, ca s-o iubeasca. (Mattew Henry).........
sophia1971
Postat pe 18 Aprilie 2010 22:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatul mai mic decat femeia 4 De la: alina41 3 Ianuarie 2010 15:48
relatie sef-asistenta 23 De la: alejandro33 5 Ianuarie 2011 16:08
Zapada carbonica 7 De la: garbo_414110 13 Aprilie 2020 03:58
un machiaj perfect 2 De la: garbo049302 5 Noiembrie 2009 23:06
MACHIAJ SEMIPERMANENT MACHIAJTATUAJ,RO 3 De la: machiajtatuaj 5 Iunie 2009 04:02
Setari Cookie-uri