deci ma uit dupa o blonda in balta sau dupa una intinsa pe jos??? |
||
eladaela Postat pe 16 Noiembrie 2009 15:44 |
||
---|---|---|
tareeeee!!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 16 Noiembrie 2009 16:12 |
||
|
||
yanyacharberet Postat pe 16 Noiembrie 2009 16:12 |
||
mika...serios.....a mers intotdeauna o bluza alba spuma si un pantalon negru mai larg....pantofi aurii, accesorii maaaaari aurii si o esarfa colorata - eventual rosie la gat....deasupra sacou si pardesiu....vezi tu... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:21 |
||
greaco...dupa una in patru labe care isi cata pe jos ce i-o chicat..... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:22 |
||
faraoano.....sufletu mieu!!!!! | ||
nazirra Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:28 |
||
nazzi...tre sa recunosti mami ca te-am ginit..... la fata ca draga imi esti....de mor.... parca as fi io......copie fidea.....cu oua....ca nu tin post.... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Noiembrie 2009 01:07 |
||
merci mult, pantalon este cel mai bine, asa zic si eu | ||
MikiMik Postat pe 17 Noiembrie 2009 15:18 |
||
aa...si mika.....machiajul pe nuante naturale...eventual un smokey eyes si poti pune fard alb sidefat sau cu sclipici, pe sub pleoapa de jos - zona cearcanelor si in coltul intern al ochiului.....vezi ca are unul belea in carrefour militari.....firma florimar... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Noiembrie 2009 00:57 |
||
De la: nazirra, la data 2009-11-16 15:41:28eluto...io daca nu parchez linga o balta si o sa calc in ea.....atunci sigur ma impiedic cind ma dau jos....sau imi cade telefonu.....sau geanta ...sau cheile....... draga de tine,Nazii... nici nu stii ca esti...copil mic...pe langa noi,astealalte... eu mi-am scapat cheile de la masina odata printr-un gratar de scurgere dintr-ala de canal...dar,norocoasa cum sunt,nu avea apa si am gasit niste baieti sa ma ajute sa le scot...nu,nu eram la agatat !!! si o prietena de-a mea,in plin centrul Timisorii,da sa coboare si cade cu totul intr-o gura de canal...noroc ca se opreste la nivelul umerilor...sotul,o aude ca zbiara,da s-o caute,era s-o calce pe cap...o ajuta sa iasa...si isi dau seama ca masina se incuiase cu cheile in ea... a,da,mergeau la un party,intr-un restaurant-bar,noaptea... |
||
DORI_ Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Iadul e aici... ! | 19 | De la: barboneli 2 Februarie 2014 20:45 |
imi prinde bine un sfat | 253 | De la: ancanca 24 August 2009 19:13 |
de ce nu mai este BULA ROZA DE LA FORUM? vreau explicatii | 9 | De la: daria_pet 30 Iulie 2009 00:54 |
|
||
tchibo | 12 | De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53 |
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' | 1 | De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural