![]() ![]() ![]() deci ma uit dupa o blonda in balta sau dupa una intinsa pe jos??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 16 Noiembrie 2009 15:44 |
||
---|---|---|
tareeeee!!!!!!!!!!! ![]() |
||
nazirra Postat pe 16 Noiembrie 2009 16:12 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
yanyacharberet Postat pe 16 Noiembrie 2009 16:12 |
||
mika...serios.....a mers intotdeauna o bluza alba spuma si un pantalon negru mai larg....pantofi aurii, accesorii maaaaari aurii si o esarfa colorata - eventual rosie la gat....deasupra sacou si pardesiu....vezi tu... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:21 |
||
greaco...dupa una in patru labe care isi cata pe jos ce i-o chicat..... ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:22 |
||
faraoano.....sufletu mieu!!!!! ![]() |
||
nazirra Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:28 |
||
nazzi...tre sa recunosti mami ca te-am ginit..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 17 Noiembrie 2009 01:07 |
||
![]() ![]() |
||
MikiMik Postat pe 17 Noiembrie 2009 15:18 |
||
aa...si mika.....machiajul pe nuante naturale...eventual un smokey eyes si poti pune fard alb sidefat sau cu sclipici, pe sub pleoapa de jos - zona cearcanelor si in coltul intern al ochiului.....vezi ca are unul belea in carrefour militari.....firma florimar... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Noiembrie 2009 00:57 |
||
De la: nazirra, la data 2009-11-16 15:41:28eluto...io daca nu parchez linga o balta si o sa calc in ea.....atunci sigur ma impiedic cind ma dau jos....sau imi cade telefonu.....sau geanta ...sau cheile....... draga de tine,Nazii... ![]() ![]() ![]() ![]() nici nu stii ca esti...copil mic...pe langa noi,astealalte... eu mi-am scapat cheile de la masina odata printr-un gratar de scurgere dintr-ala de canal...dar,norocoasa cum sunt,nu avea apa si am gasit niste baieti sa ma ajute sa le scot...nu,nu eram la agatat !!! ![]() si o prietena de-a mea,in plin centrul Timisorii,da sa coboare si cade cu totul intr-o gura de canal...noroc ca se opreste la nivelul umerilor...sotul,o aude ca zbiara,da s-o caute,era s-o calce pe cap...o ajuta sa iasa...si isi dau seama ca masina se incuiase cu cheile in ea... a,da,mergeau la un party,intr-un restaurant-bar,noaptea... ![]() |
||
DORI_ Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Beer revolution!! | 2 | De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39 |
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta | 1 | De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52 |
Studiu de piata pt bautorii de whisky | 190 | De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 21:32 |
|
||
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI | 4 | De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46 |
ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? | 74 | De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9