CE STITI DESPRE NOUA ENERGIE? NOUA ENERGIE VINE CU O NOUA RELATIE CARE SE DEZVOLTA INTRE NOI SI SPIRIT RUGACIUNILE AU FOST AUZITE - ACUM ESTE MOMENTUL SA DATI VOIE IUBIRII DIVINE SA INTRE HAIDETI SA INLOCUIM NEVOIA DE A AVEA DREPTATE CU DORINTA DE A FI PLINI DE COMPASIUNE, GRIJA SI IUBIRE HAIDETI SA INLOCUIM IRITAREA CU TOLERANTA ACUM PUTEM ACCESA STAREA INTERIOARA PE CARE O DORIM (O ALEGEM SI O CHEMAM)- IUBIREA DIVINA, PACEA, LINISTEA SUFLETEASCA, COMPASIUNEA, ECHILIBRUL, CUMPATAREA , IERTAREA |
||
fiinta Postat pe 16 Noiembrie 2009 20:48 |
||
---|---|---|
hai sa ne iubim pe tunuri... | ||
pik_nik Postat pe 16 Noiembrie 2009 20:53 |
||
astaa voiam sa-ntreb si eu ce-i asta?? un fel dee..."secolul 21 ori va fi unul religios ori nu va fi deloc?"> nu vreau sa par obraznica, dar....care este noua energgie?? |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 16 Noiembrie 2009 20:56 |
||
fiinta asta e bolnava. iar a deschis topic. si sa mai zica ca nu-i maniaca | ||
si_totusi Postat pe 16 Noiembrie 2009 20:56 |
||
brusc am inteles a cui ii energia asta | ||
fleurdelis Postat pe 16 Noiembrie 2009 20:58 |
||
Alt topic pe teme religioase..?? Asta e unica directie?? De liber arbitru ai auzit?? :-) | ||
reyya Postat pe 16 Noiembrie 2009 21:05 |
||
floricica, nu-i recunosti stilul? cine mai posteaza ineptii peste ineptii? |
||
si_totusi Postat pe 16 Noiembrie 2009 21:06 |
||
am avut o scapare,mica...se pare dar tie iti multumesc... |
||
fleurdelis Postat pe 16 Noiembrie 2009 21:08 |
||
E suprasaturat tot forumul de teme religioase...De asta am tinut sa o intreb daca e unica directie asta.... | ||
reyya Postat pe 16 Noiembrie 2009 21:08 |
||
reya, las ca apare acusi si ne lamureste . cand ne-a da exemple de prin filme de prin carti, ne piere orice chef de toleranta | ||
si_totusi Postat pe 16 Noiembrie 2009 21:13 |
||
totusica, dar culmea...dna aceasta scrie corect!cum sa nu fiu indusa in eroare? | ||
fleurdelis Postat pe 16 Noiembrie 2009 21:14 |
||
Fiinta...in afara de Divinitate mai exista si liber arbitru..te-as intreba daca tot ai predilectie pe subiecte de gen , nu ai observat inca faptul ca acest forum ,,colcaie" de teme religioase?? Pe aici mai sunt si ateisti , agnostici, nihilisti:-)..nu numai cei calauziti de ,,lumina divina..":-) Religia iti spune sa crezi dar sa nu cercetezi dar nu toti suntem de acord cu asta...insa stiinta e in polul celalalt si nu atat de ,,omnipotenta" :-) |
||
reyya Postat pe 16 Noiembrie 2009 21:17 |
||
nah...aleha ...vezi ca ai gasit subiectul ala inteligent de care-ti ziceam .... | ||
l_flory Postat pe 16 Noiembrie 2009 21:19 |
||
si_totusi Postat pe 16 Noiembrie 2009 21:25 |
||
totushica iubita ....de ce te miri....? " HAIDETI SA INLOCUIM IRITAREA CU TOLERANTA ACUM PUTEM ACCESA STAREA INTERIOARA PE CARE O DORIM (O ALEGEM SI O CHEMAM)- IUBIREA DIVINA, PACEA, LINISTEA SUFLETEASCA, COMPASIUNEA, ECHILIBRUL, CUMPATAREA , IERTAREA" ioi...sa-mi bag una..... asa repede a invatzat aleha sa piarda...? |
||
l_flory Postat pe 16 Noiembrie 2009 21:31 |
||
flory ce bausi siiiii mis sa pus pata pe tiineeeeee pe tiiiiiiiiiiiineeeee , si mi sa pus pata pe tineeeeeeeeeeeeeeeee, sha lala lalalaaiiiiiiii | ||
yanyacharberet Postat pe 16 Noiembrie 2009 21:46 |
||
Sa nu ne miram ca avem o tara plina de prosti , inculti si aproape morti care probabil nu isi doresc decat discutii despre sex, bautura, gratare pline cu mici si bere . p.s. Subiectul nu avea nici o legatura cu religia...........dar ce sa-i faci, probabil ca acest site este citit doar de oligofreni scuze de deranj |
||
fiinta Postat pe 18 Noiembrie 2009 01:48 |
||
eu nu stiu cine se mai mira, zau | ||
fleurdelis Postat pe 18 Noiembrie 2009 01:56 |
||
hai sa ne imaginam , asa prosti si oligofreni ,care este , cum ar fii sa dam raspunsuri pe inima fetii. | ||
bluelight Postat pe 18 Noiembrie 2009 03:47 |
||
bai , eu cand dau cuochii de topicul asta imi amintesc o reclama: simt energiaaaaaaaaaaaaaaaaa! | ||
bluelight Postat pe 18 Noiembrie 2009 05:24 |
||
a uitat sa semneze, da' repet eu "concluzia" despre fiintza asta: daca v-a placut bufoana chiar de e nemernica, v-o prezint: "cu drag, aleha, baba schizofrenica"! |
||
pik_nik Postat pe 18 Noiembrie 2009 05:41 |
||
ce e cu subiectul acesta? ce e cu noua energie? |
||
MAHA Postat pe 30 Noiembrie 2009 13:21 |
||
fiinto, da' cu ce avea legatura subiectul ? ca is cam confuzata, asa... si de ce zici ca daca nu vrem sa vorbim abouth nothing, suntem oligofreni ? deh, mama...fiecare cum poate si cat poate...ce sa-i faci ? noi vulgu', nu pricepem fineturi de-astea transcedentale hai ca seamana a MISA... |
||
Anouk Postat pe 30 Noiembrie 2009 17:20 |
||
MULTUMESC PENTRU RASPUNS | ||
MAHA Postat pe 4 Decembrie 2009 18:30 |
||
te doare capu', din ce se mai ataca lumea. | ||
bluelight Postat pe 4 Decembrie 2009 18:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
niha | 18 | De la: Hariclea 29 Septembrie 2009 21:48 |
bujjoritza | 2 | De la: garbo091319 7 Ianuarie 2010 14:52 |
vrei job? | 1 | De la: kenia1 14 Mai 2010 12:20 |
|
||
CONCURS | 1 | De la: avocat_carmen 23 Octombrie 2008 20:23 |
buna | 1 | De la: maria_costea_1 17 Noiembrie 2009 08:03 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice