sex oral

se documenteaza si ea

iote bre unde-mi statea astroloaga de serviciu!
ready_vivus
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:02
daq sa nu te fi urcat in masina daca nu stiai ca vrea ceva de la tine!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:03
De la: maria17, la data 2009-11-17 17:01:44atunci o sa va explic cum s-a intamplat ca sa nu va mai amuzati atat!!! e vb despre un baiat care are o obsesie pentru mine de cand aveam eu 14 ani! Ieri cand veneam de la scoala seara s-a oferit sa ma conduca acasa, da nici prin cap nu imi trecea ca e in stare sa ma forteze sa fac ceva ce nu vreau! asa ca a intrat cu masina p o stradutza si a blocat usile de la masina, asa ca am fost obligata sa ii fac sex oral daca voiam sa-mi pastrez fecioria!!! credeti ca aveam o alta alternativa?

dap din moment ce stiai k are obesesia aia pt tn ai avut curaj sa te urci in masina lui?eu cred k vina e a ta ;)el doar si-a incercat norocul
Angel_lost
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:03
ready,

v-am pupat pe portofel, copii

ne mai citim - o seara placuta
panty_C
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:04
ce spusei io? a vazut ca suntem activi, ea o fi mai pasiva de felul ei si ce-a zis? "Hopa! Aici e de mine!"

Mariuto, aveai, mami, alternativa, cum sa nu ai? Sa-i faci, cu conditia sa-ti faca si el tie. Asa ne mai trezeam cu un topic de la el de data asta: "E posibil sa-mi creasca par in podul palmei daca am facut sex oral cu obsesia mea, in timp ce ea era la ovulatie?"

Sa fi vazut atunci, mami, ce 'shtouri ieseau pe capul lui! Chiar, de ce nu-l trimiti si pe el aici?
ready_vivus
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:05
De la: pantera_neagra, la data 2009-11-17 17:04:43ready,

v-am pupat pe portofel, copii

ne mai citim - o seara placuta

o sera placuta si tie
Angel_lost
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:06
cori....iara pleci?????daca pleci....ia ma si pi mini......daca pleci ia.....
nazirra
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:06
De la: ready_vivus, la data 2009-11-17 17:05:53ce spusei io? a vazut ca suntem activi, ea o fi mai pasiva de felul ei si ce-a zis? "Hopa! Aici e de mine!"

Mariuto, aveai, mami, alternativa, cum sa nu ai? Sa-i faci, cu conditia sa-ti faca si el tie. Asa ne mai trezeam cu un topic de la el de data asta: "E posibil sa-mi creasca par in podul palmei daca am facut sex oral cu obsesia mea, in timp ce ea era la ovulatie?"

Sa fi vazut atunci, mami, ce 'shtouri ieseau pe capul lui! Chiar, de ce nu-l trimiti si pe el aici?

oh da ce om rautacios:))))
Angel_lost
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:07
baaiii tara arde!! si voua va"arde " de "zex" oral

aia spumega pe toate orificiile ca sa ajunga in fruntea tarii...
metroul nu circula,marile artere de circulatie sunt blocate
bancile striga dupa bani si la o intarziere de 3 zile...

hei...potoliti-va...ca nici animalele nu se.....in gura....

BLEAH!!!!!!
LILO
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:08
offf nu cred k a fost o idee prea buna sa va cer o parere, oi fi eu inculta , proasta, cum vreti voi, da voi radeti de nenorocirea oamenilor
maria17
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:08
Angelico, asa se spune mai nou la "bunic sfatos", "painea lui Dumnezeu", "bun de pus pe rana"?

Mariuto, nu mai fa pe victima, mami. Mai ceteshte o data raspunsul totushicai, ala in care te demonta. Sa nu ai impresia ca aici e careva prost. Doar unul singur care FACE pe prostul, dar nu-i merge!

Ia ghici, cine-o fi ala?
ready_vivus
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:11
nazi, te-as lua dar, crede-ma ca n-ai vrea tu

mariuco, du-te fetito la politie!
doar ca te vor intreba si ei ce cautai tu in masina lui...

lilo,

gata, am plecat
panty_C
da mami.....ala nacaz....nu uita sa te speli pe dinti!!!!!!!!!!
nazirra
maria...ideea nu o fost buna cand ai intrat de buna voie in gura lupului.
sau ce credeai?ca nu o sa ti se intample nimik?
ai invatat o lectie dura de la viatza ,din pacate...
LILO
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:12
next time fii mai atenta la personale din jurul tau si nu te mai urca in masinile obsedatilor.
Angel_lost
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:15
bre maimuto! ce dreaq, inainte de a-i canta in struna, documenteaza-ta si tu!
ready_vivus
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:15
io nu cant in struna la nimeni.si niki ei

da ma ,nerveaza unele chestii....
LILO
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:17
De la: maria17, la data 2009-11-17 17:08:35offf nu cred k a fost o idee prea buna sa va cer o parere, oi fi eu inculta , proasta, cum vreti voi, da voi radeti de nenorocirea oamenilor

Maria uite cum sta treaba: daca tot faza cu sexul oral a trecut...du-te si pune-i niste miere in rezervorul de benzina aluia cu obsesia ..la ora de seara..asa mai pe blat..sau suna-ti un prieten care sa te ajute...dupa ce terminati cu rezervorul baga-i un cartofior in teava de esapament ..apoi ii faceti o ,,vizita " pe acasa impreuna cu vreun amic de-al tau mai vanjos ..si vezi ce iese :-)
Ce zici? poate se mai lasa cu vreun sex oral de data asta nu facut de tine
reyya
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:18
gata mi-a ajuns, am vrut sa ma ajute cineva sa ma documentez, k de invatat minte, m-am invatat!!! si inca o data nu va iau de prosti pe voi, eu s sunt proasta aici ca nu stiu pe ce lume traiesc! pur si simplu nu am stiut ca asa nu se ramane gravida, e ceva rau sa intrebi? era mai rau daca ajungeam la 30 de ani si nu stiam!
maria17
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:19
reyyo!!!

bre, esti mai perversa decat mine!
brava, fato! iote asta da, sfat competent!
ready_vivus
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:20
pei nu-i bun???? E constructiv as spune
reyya
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:22
De la: maria17, la data 2009-11-17 17:19:35gata mi-a ajuns, am vrut sa ma ajute cineva sa ma documentez, k de invatat minte, m-am invatat!!! si inca o data nu va iau de prosti pe voi, eu s sunt proasta aici ca nu stiu pe ce lume traiesc! pur si simplu nu am stiut ca asa nu se ramane gravida, e ceva rau sa intrebi? era mai rau daca ajungeam la 30 de ani si nu stiam!

no uh am 17 ani si makr atat stiu k dak faci sex oral nu ramai insarcinata uh pe ce lume traiesti de nu stii asa ceva?mama ta nu a purtat nici-o discutie cu tine?
Angel_lost
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:23
De la: maria17, la data 2009-11-17 17:19:35gata mi-a ajuns, am vrut sa ma ajute cineva sa ma documentez, k de invatat minte, m-am invatat!!! si inca o data nu va iau de prosti pe voi, eu s sunt proasta aici ca nu stiu pe ce lume traiesc! pur si simplu nu am stiut ca asa nu se ramane gravida, e ceva rau sa intrebi? era mai rau daca ajungeam la 30 de ani si nu stiam!

Deci nu se ramane gravida, pune mana si citeste, informarea te face mult mai inteleapta..si nu uita cu miericica turnata in rezervor..asa sa-i mai ,,indulcesti" putin viata aluia care a facut obsesie pt tine :-)
reyya
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:24
De la: maria17, la data 2009-11-17 17:08:35offf nu cred k a fost o idee prea buna sa va cer o parere, oi fi eu inculta , proasta, cum vreti voi, da voi radeti de nenorocirea oamenilor

draga mea, de o jumate de zi tot vad cum te contrezi cu acesti oameni. tu la ce te gandeai cand ai pus acea intrebare? credeai ca va raspunde lumea numai cu da sau nu? traiesti intrun mediu in care incultura si ignoranta domnesc,aveai deja o mie de exemple in jurul tau. trebuia doar sa te intrebi ce ar spune satul daca ar sti de intamplarea ta.daca faceai asa,ai fi stiut inainte ce raspunsuri vei primi si aici. nu vreau asa spun ca pe acest forum sunt numai inculti si ignoranti dar,e mereu mai usor sa ranesti,sa razi,sa batjocoresti,sa faci rau decat sa spui o vorba buna,sa faci un bine. poate chiar nu ai stiut cat eswte de ridicola intrebarea ta....dar vazand ce raspunsuri primesti,nu poti pur si simplu sa te abtii sa mai raspunzi?
stau si ma intreb ..ca barbat...cum drecu sa fi violata in gura?????????

eu personal,nu as avea curaj sa bag ce am mai de pret in gura cuiva fortat.....daca musca? cum drecu sa te forteze cineva sa faci sex oral? cum dracu sa te violeze in masina?pe scaunele din fata?bei femeia lui dumnezeu!!!! toate tarancutele,atunci cand pierd virginitatea aiurea ,spun ca au fost violate....tu,cand lumea a inceput sa te intrebe cum a ajuns ala in gura ta ,ai facut la fel,ai tipat viooool!!!!!

vezi ce drecu spui pe aici ca mai bagi si pe vreun amarat la puscarie degeaba.

faptul ca aici te certi in continuu cu lumea,dupa ce te iau toti si te dau de toti peretii,dovedeste si ca esti tare in gura,rau de tot. acel baiat. daca acel baiat era cu adevarat obsedat de tine,nu se limita numai la un sex oral in masina,daca te iubea cum probabil te minti tu singura,te tavalea de mama focului.

asemenea obsedati,care iubesc ,daca tot o fac,o fac pana la capat. asta al tau cred ca a vrut doar sa ti-o coaca...i-mi miroase a razbunare.

ai iesit cu el,esti probabil acel gen ce se lasa prostita de unu ca are masina ,ai fost cine stie pe unde la vreo bodega prin sat,o leaca de beutura,hai norc de 5 ori si gata,erai matoala.

fraieru cand a vazut ca esti gata,a intrat pe ulita cu masina,a stins farurile si ti-a platit vreo polita. cu siguranta te-a prostit ca te iubeste ca sa-ti sparga putin gura aia tare si impertinenta.

nu mai face aici pe mironosita ca nu e toata lumea proasta iepurasule
angelomicnegrusiurat
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:25

te documentez eu iubita mea...cat vrei tu

te documentez muuuult si bine

numai zi pe ce ulita i-ti place
angelomicnegrusiurat
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:27
De la: reyya, la data 2009-11-17 17:24:17

Deci nu se ramane gravida, pune mana si citeste, informarea te face mult mai inteleapta..si nu uita cu miericica turnata in rezervor..asa sa-i mai ,,indulcesti" putin viata aluia care a facut obsesie pt tine :-)

asa e !!!!

in gura,nu ramai gravida

continua linistita cea ce faci ca faci biiine de tot

sa faci in continuare cu drag si spor nici indigestie nu se face de la macat copii cruzi
angelomicnegrusiurat
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:30
De la: angelomicnegrusiurat, la data 2009-11-17 17:27:57

Pana sa te apuci de ,,documentare"....vezi ca nu stii a scrie corect gramatical...documenteaza-te intai din Stefania Popescu,,Gramatica limbii romane" ,,iti place" se scrie corect
reyya
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:31
De la: reyya, la data 2009-11-17 17:31:57
De la: angelomicnegrusiurat, la data 2009-11-17 17:27:57

Pana sa te apuci de ,,documentare"....vezi ca nu stii a scrie corect gramatical...documenteaza-te intai din Stefania Popescu,,Gramatica limbii romane" ,,iti place" se scrie corect

bravoo lovitura sub centura
Angel_lost
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:33
bre nea angelo sau cum iti zice...

te excitasi?

mario,

ia pleaca fata d-acilea ca intra zombii-n calduri..

si da...l-ai deschis din plictiseala..topicu' asta.

da' scarbos topic...
iasomia
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:34
nea angelica... abia matale ai cam sarit calul pe aici
una e gluma, alta rautatea, dar mojicia e cu totul si cu totul altceva si nu are nici o legatura cu raspunsurile de pe acest topic, pana la aparitia ta.
ready_vivus
Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 4 De la: eladaela 13 August 2010 13:08
Machiaj semi-permanent pentru sprancene..Ce parere aveti? 3 De la: oanaaaa 16 Mai 2012 19:25
cand poti ramane gravida? 19 De la: Margareta_Aurelia 29 Ianuarie 2010 10:11
Cadouri super pentru 1-8 martie. 1 De la: produsedefirma 21 Februarie 2010 14:07
cursuri de machiaj 50 De la: garbo111152 9 Aprilie 2010 23:30
Setari Cookie-uri