Buna...as vrea tare mult sa ma ajutati sa obtin cat mai multe voturi ptr a castiga acel premiu. Tot ce trebuie sa faceti e sa dati un click pe acest link http://versu.ro/Mamutica-9509.html zilnic si sa-l dati si mai departe daca aveti cum sau orice..:D va rog mult si va multumesc anticipat. >:D | ||
Napolact Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:19 |
||
---|---|---|
bre napolact...ai zis"putin"... acum vrei in fiecare zi si sa mai si dam??? ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:22 |
||
imi cer mii de scuze...:(( Am tot apelat la prietenii mei dar sunt satui de mine si de copilariile mele, eu totusi am credinta ca voi castiga:D Adik...trebuie sa fim optimisti. Promit ca va ajut si eu cum voi putea...cu niste rugaciuni...sfaturi sau ce stiu eu.... >:D< multumesc mult fetelor. App, m-a rugat colega sa-l dau si pe al ei.. ce ziceti.?? ne ajutati:D http://versu.ro/ZbackYveve-9338.html Ms mult din nou.. >:D< |
||
|
||
Napolact Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:29 |
||
eu am intrat, m-am uitat, si n-am priceput ce vrei... ![]() tre' sa ne inregistram si la fiecare vot sa-ti lasam si cate 1$? vino cu lamuriri. |
||
garbo_C Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:29 |
||
nu tre sa faceti nimik decat sa intrati si atat. Adik ni se pune cate un vot doar prin faptul ca ati accesat linkul. :D si ajunge. Si apoi se pune cate un vot pe zi de fiecare ip al calculatorului. :) |
||
Napolact Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand rochie de mireasa La Sposa | 1 | De la: Ionela_Balan_1 2 Martie 2011 12:48 |
SINGURATATEA MEA | 162 | De la: anca_53 12 Iunie 2010 11:50 |
Mesaj pt uneltele lui,Sarsaila | 4 | De la: luptatoareacurajoasa 31 Mai 2010 15:12 |
|
||
FETELOR CUM V-AR PLACEA SA FIE PARTENERUL VOSTRU DE VIATA CA SA NU IL INSELATI SI SA NU IL MINTITI? | 7 | De la: moment31 16 Octombrie 2009 23:26 |
nu ma bag | 75 | De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 01:59 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an