Buna...as vrea tare mult sa ma ajutati sa obtin cat mai multe voturi ptr a castiga acel premiu. Tot ce trebuie sa faceti e sa dati un click pe acest link http://versu.ro/Mamutica-9509.html zilnic si sa-l dati si mai departe daca aveti cum sau orice..:D va rog mult si va multumesc anticipat. >:D | ||
Napolact Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:19 |
||
---|---|---|
bre napolact...ai zis"putin"... acum vrei in fiecare zi si sa mai si dam??? |
||
eladaela Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:22 |
||
imi cer mii de scuze...:(( Am tot apelat la prietenii mei dar sunt satui de mine si de copilariile mele, eu totusi am credinta ca voi castiga:D Adik...trebuie sa fim optimisti. Promit ca va ajut si eu cum voi putea...cu niste rugaciuni...sfaturi sau ce stiu eu.... >:D< multumesc mult fetelor. App, m-a rugat colega sa-l dau si pe al ei.. ce ziceti.?? ne ajutati:D http://versu.ro/ZbackYveve-9338.html Ms mult din nou.. >:D< |
||
|
||
Napolact Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:29 |
||
eu am intrat, m-am uitat, si n-am priceput ce vrei... tre' sa ne inregistram si la fiecare vot sa-ti lasam si cate 1$? vino cu lamuriri. |
||
garbo_C Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:29 |
||
nu tre sa faceti nimik decat sa intrati si atat. Adik ni se pune cate un vot doar prin faptul ca ati accesat linkul. :D si ajunge. Si apoi se pune cate un vot pe zi de fiecare ip al calculatorului. :) |
||
Napolact Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
glume | 5 | De la: Sal_a_toi 9 Septembrie 2011 13:16 |
produse cosmetice Mineralium de la Marea Moarta | 1 | De la: garbo_5291 4 Iulie 2012 16:48 |
mergem la vot? | 14 | De la: zambila 11 Noiembrie 2009 11:57 |
|
||
Ce facem cu femeile abuzate, exploatate...cum ramane cu ele? | 38 | De la: ioana_neculcea 9 Iunie 2010 10:13 |
Coafura de club spectaculoasa | 2 | De la: garbo_7980 16 Noiembrie 2012 07:33 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice