Aproape acum un an am cunoscut un tip super cea ce imi doream si cea ce imi doresc. m-a facut sa trec usor peste relatia care se terminase cu persoana care o iubeam cu adevarat. e si prieten si iubit,si amantul perfect. dar nu pot sa ii spun ce simt pt el ca e insurat. in primavara mi-am facut pe cineva k sa nu ma duc la nunta sorei mele singura. el tot timpul ma ataca zicandu-mi ca mi-am facut pe altcineva. pe timpul verii sotia lui a plecat in spania, iar eu cu el am trait o vara de neuitat cu el tot timpul era cu mine vorbeam tot timpul la telefon cu orele cand nu ne vedeam, ![]() |
||
andra1andra Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:07 |
||
---|---|---|
ioi, nu mai am rabdare cu drame de-astea existentiale fetele, veniti voi si sfatuiti fatuca asta |
||
Anouk Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:14 |
||
Pei ai procedat foarte nasol ..tipul e ,,dat si grevat de sarcini " daca ma intelegi...Faptul ca ai renuntat la celalalt a fost propria ta alegere. Cam nasoala faza ...asta cu insuratii...eu as spune sa te distantezi cu demnitate si eleganta, continuand nu faci decat sa suferi si sa astepti...Deci , nu renteaza! Succes! | ||
|
||
reyya Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:14 |
||
sis, aici sunt, mami! ![]() chiar daca nu intru in categoria fetelor ![]() hmmm... ce avem noi aiiici? ![]() mmmda! I'll be back, vorba moldoveanului... ![]() |
||
ready_vivus Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:18 |
||
nu e niciodata in regula sa ai o relatie cu un barbat casatorit.Stim ca e greu dar gandeste te cata valoare ai tu in fata lui si in fata ta.Nu e obligatoriu sa si paraseasca sotia cat timp te are manta de vreme rea.Poate ca ai o varsta si o sa ti doresti sa ti intemeiezi o familie in viitorul apropiat.Inafara de gelozie si cateva ore cand nu e sotia atenta ce ti mai ofera el? | ||
garbo044914 Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:18 |
||
un statut...acela de amanta ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:20 |
||
bro, sa ma bata soarele daca nu m-am sastisit de chestiile astea unde intorci capu' dai numa' de adultere...ai dreaq, unu' nu mai sta pe-acasa |
||
Anouk Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:20 |
||
Deci..tipul e scos ,,din circuitul civil" e ,,dat" asuma-ti aventura si clipele frumoase petrecute alaturi de el ..dar e bine sa te retagi cu demnitate, in caz contrar vei suferi si nu are sens... | ||
reyya Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:21 |
||
da' ce faci, mami? ![]() ![]() ![]() breee... iote cari-i tarashania: mamucaaa, aia cu insuratu'. ia-l, mami, acasa! du-l plocon la muica matale, ca vaz ca esti de-a locului, si da-i-l sa ti-l spele, sa ti-l primeneasca si sa ti-l faca ca nou. si pe matracuca aia de nevasta, da-o dreaq! ce i-a trebuit ei sa plece in Spania, ha? voi sa fiti fericiti, de restul prafu'! ![]() |
||
ready_vivus Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:22 |
||
sis, lasa, mami, ca si-asa cam lancezeam de la o vreme... prindeam dreaq paianjeni la tastatura ![]() hai la neica, fatuca674, tocmai ascut cutzitoaiele ![]() |
||
ready_vivus Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:24 |
||
bro, ma leshi ? cum dreaq se indragostesc toti de cate cineva care are berbat sau fomeie acasa ? ca nu pricep, mama...chiar ii loveste dragostea in aripa de unu' insurat? sau de una maritata? tu stii bine ca io nu inghit adulteru' nici cu un kil de lamai de-aia mor cand aud romantzuri d-astea pan' la urma fata e indignata ca il suna legitima si despre care crede ca e la mijloc fata, nu nevasta e la mijloc, ci tu...tu esti aia care ar trebui sa-ti amintesti ca e insurat |
||
Anouk Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:29 |
||
Alexandra... sigur, tine. Si daca adopti un catel incepi sa tii la el. Iar la cealalta intrebare, din ce ai scris tu, raspunsul este da. Esti o aventura. Iar asta poate ca nu este rau deloc. Cel putin, lipsa dramelor pare reciproca. |
||
quasaria Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:30 |
||
mda..cum le place unora sa sufere de-aiurea.. ![]() |
||
melanie Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:31 |
||
Daca e "scos din circuitul civil", nu e cumva in "domeniul public" ![]() ![]() |
||
garbo1961 Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:31 |
||
Tu chiar crezi ca isi va lasa sotia pentru tine?Te imbeti cu apa rece!Pentru el esti �roata de rezerva� dar tie iti place rolul asta? | ||
Helen29 Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:34 |
||
nu stiu... sufera cineva pe aici... ca mie mi se pare un harem fericit. ![]() |
||
quasaria Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:34 |
||
Scos din CIRCUITUL civil, mai exact nu poate fi ,,instrainat" pe cale civila ...,, e grevat de sarcini" ( pentru moment:-) | ||
reyya Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:35 |
||
Q ![]() ![]() baga, mami, ca eu inca mai ascut vreo doo minutzele la cutzatoaie ![]() |
||
ready_vivus Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:36 |
||
De la: Helen29, la data 2009-11-18 23:34:23Tu chiar crezi ca isi va lasa sotia pentru tine?Te imbeti cu apa rece!Pentru el esti �roata de rezerva� dar tie iti place rolul asta? Poate isi lasa sotia ...asa vreo ora..ca dupa aia revine...zice ca a intarziat, nu a stiut sa aleaga legumele in piata :-) |
||
reyya Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:37 |
||
![]() ![]() |
||
Anouk Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:37 |
||
pai nene, vaz c-o framanta, ca n-o mai framanta ![]() ![]() |
||
melanie Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:41 |
||
Reyya,ei stiu sa aleaga �legumele� numai ca multe dintre ele se prind mai greu si atunci se fac emo si isi taie venele. | ||
Helen29 Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:53 |
||
n-o mai framanta dar vrea s-o framante ![]() |
||
bluelight Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:54 |
||
bre, sa si le taie (venele), da' pe lung, nu pe lat, ca sa nu i le mai poata coase la loc! si cand ma gandesc ca astfel de fiinte au si darul procreerii... ba mai mult: al inmultirii, de-a dreptul!!! ![]() iooii, mama mea! ce se va alege din ADN-ul uman? ![]() |
||
ready_vivus Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:56 |
||
sau ...iau atitudine...asta cu taiatul venelor e prea facila ..plictis total :-) Unde mai pui ca nimeresc vreo lama de aia de kkt.... ![]() |
||
reyya Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:56 |
||
ce framantari ai si tu la 12 noaptea ![]() |
||
melanie Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:57 |
||
poi cum altfel, soro? ca la ore din astea apar framantarile cele mai mari, depinde ce ai mancat seara ![]() |
||
ready_vivus Postat pe 18 Noiembrie 2009 23:59 |
||
barem framantari sa fie . ca somn... ![]() |
||
bluelight Postat pe 19 Noiembrie 2009 00:00 |
||
somn? ce-i aia? la ora asta, asa de dimineata? ![]() |
||
ready_vivus Postat pe 19 Noiembrie 2009 00:03 |
||
![]() dilema serii...sa le tai ? sa nu le tai ? sa le las lungi ? ![]() |
||
Anouk Postat pe 19 Noiembrie 2009 00:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sanisori | 76 | De la: mielutza 28 Iulie 2009 21:54 |
Suferă mai mult cine? Amanta sau Soția? | 3 | De la: sunsset 22 Aprilie 2020 11:27 |
relatia cu o alta etnie | 4 | De la: anakin 4 Ianuarie 2010 10:25 |
|
||
Este greu sa te mentii om cumsecade si corect in societate...recunoscator cu bun simt | 186 | De la: bujjoritza 18 Ianuarie 2012 14:35 |
ci ne vrea sa faca bani pe timp de criza? | 3 | De la: crilore 20 Martie 2011 01:09 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9