Libertatea in cuplu.

Nu prea imi place cum suna raspunsul tau.Aici e cumva care pe care?Daca da inseamna ca m-am inselat in privinta acestui forum si ma retrag ca nu vreau sa imi masor puterile cu nimeni.Nu aici,in alta parte cu mare placere!!!
Helen29
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:36
Helou..
melanie
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:38
Helen, era doar o rugaminte, poate pe un ton cam prea amenintator, pentru ca o anumita postare a ta l-a generat. Eu nu cred ca am avea ceva de pierdut dintr-o eventuala confruntare de idei, dimpotriva...
ready_vivus
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:39
Intradevar a fost un ton amenintator.Imi cer scuze daca s-a inteles altceva din raspunsurile mele de mai devreme.Nu a fost cu intentie ci pur si simplu glumeam!
Helen29
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:42
S-ar putea totusi ca la un moment dat sa ai revelatia ca suntem cam pe aceeasi lungime de unda...
Eu, personal, nu vreau sa pleci, atata timp cat vei putea avea si tu o contributie la civilizarea acestui forum. Adica atata timp cat pastrezi un limbaj civilizat, fara atacuri -neprovocate- la persoana si fara marlanisme. Deocamdata nu ai dat impresia de asa ceva (ma refer la aspectele negative enumerate mai sus), dar trebuie sa iti spun ca tonul tau anterior mi-a creat senzatia ca ti-ai format o idee eronata despre prezenta mea pe acest forum.
ready_vivus
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:43
Te inseli amarnic!Inca nu mi-am format o parere despre nimeni,abia am intrat pe acest site.
Helen29
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:45
Ei, si acum imi cer scuze, Helen. Incerc uneori sa fiu un gentleman , deci te rog sa le accepti. Cine ma cunoaste, stie foarte bine ca stiu de gluma si nu ma irit. Doar ca ar fi trebuit ca mai intai sa interactionam cumva pe acest forum, pana sa incepem sa glumim unul cu celalalt.
Scuza-ma inca o data, dar asa-s moshnegii ca mine: nu prea inghit glumele de la necunoscuti...

Hai, ia de aici, ca sa vezi ca nu-s suparat:
ready_vivus
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:46
Haideti, mai... trageti cate un fum din pipa aia a pacii, si sa mergem repede pe celalalt topic, ca ne invita o tanti la ea, la Paris...
garbo_C
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:48
Hai ca m-ai facut sa rad! Si cat de mosneag esti tu?
Helen29
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:48
helen, uite asa o barba are ..

melanie
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:50
Helen, dupa cum spunea si raposatul Thor, fie-i numele pomenit in veci: una si cu unu' fac trei, patru sau, in functie de hazard, chiar mai mult, ca nu stiu care e recordul mondial la numarul de nou nascuti la o singura nastere

Nu ai dat impresia nimanui, cel putin deocamdata, ca ai fi vreo incuiata care deschide topicuri ampoulea doar ca sa fie bagata in seama. Daca intr-adevar esti noua pe aici, bun venit! Si sper, alaturi de ceilalti colegi de buna credinta, sa ai si tu un aport la ridicarea nivelului intelectual al acestui forum, pentru ca in ultimele luni a cam avut de suferit.
ready_vivus
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:51
De la: melanie, la data 2009-11-19 20:50:59helen, uite asa o barba are ..

uite-asha o barba-avea..
uite-asha o pieptana....
LILO
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:53
Multumesc frumos!
Helen29
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:53
thorele...ne miscam si noi mai cu talent?!
preciouss
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:54
breeee, Helen, cauta, mami, o postare a lui Thor si vezi cat de batran sunt eu
iti dau indicii? vezi initiatorii urmatoarelor:

http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5842/Ce-ne-enerveaza.html

http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/6113/Vorbe-de-duh-despre-barbati-femei-si-nu-numai.html
ready_vivus
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:55
Celleste ai plecat la Paris?
Helen29
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:56
iote la ready!

mai, eu nu ma mai joc!
adica, cum? nici mie, nici lu' sis, nu ne-a intins nimeni covorul rosu cand am intrat pe forum...

Helen, zi drept! a cui nepoata esti?
garbo_C
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:57
Aha,esti batran pe site-ul asta.
Helen29
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:58
Ptiu, drace!!!
Ai aparut, pretioaso???
Tocmai cand incepeam si io sa ma desfasor?

Ne miscam, mami, cum nu? Ia zi, ce preferi? Un tango, un vals, ori o batuta cu strigaturi ca la birtu' din capu' satului?
ready_vivus
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:58
Am o matusa Tamara o cheama! O cunosti?
Helen29
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:59
Na,dracie!mi/am amintit ca eu sunt nepoata lui Nea Nelu! am lipsit din garbo si cand m/am intors am uitat complet! mai bantuie pe aici?
elodia
Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:00
breee, Cellesto!!! ce dreaq, voi mai aveati nevoie de covor rosu?
al vostru era prezumat de la inceput, mami!

Helen, nu e vorba de vechime, ca daca ne luam dupa aia, sunt altii mult mai vechi
Si chiar si asa, "vechimea" nu iti da "puteri" de caine de paza. Eu am spus doar ceva, cred eu, de bun simt. Si, daca esti asa cum ne-am format noi impresia, astia mai "vechi", cum spui tu, sunt sigur ca nu te deranjeaza bunul simt
ready_vivus
Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:02
eu is eba lu baselu....

ba nu mai bine mai astept un pikuletz pana dupa alegeri sa vad cu cin' ma dau....

sa vaz io atunce atunce...cine nu m o apreciaa si pa minee
( ce emotion sa pun) iaca p aista
LILO
Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:05
wow de cand caut bunul simt!!! Daca exista o sa raman mai mult timp pe aici daca nu ma uschesc repede!
Helen29
Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:05
Helen, nu-ti face iluzii prea mari, scumpo... ca n-ai cunoscut inca "artileria grea" a forumului...

Dar mai stai putin prin zona, ca se apropie ora...

ioi, ba nu! Vad in bula ca a aparut deja...
garbo_C
Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:08
Heleno!

Daca exista -si eu zic ca exista- trebuie sa cauti mult pana sa il gasesti. De fapt nu sa-l cauti mult, ci sa cauti doar pe unii postatori. Sigur il vei gasi la aia

Daca insa te uschesti la postarile marii majoritati a "forumistilor", adica la alea fara bun simt, atunci nu am facut nici o afacere.
ready_vivus
Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:09
celleste...CLARVAZATOAREO
ATOATESTIUTOAREO..
LILO
Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:10
Cellesto, adu-mi, mami, tamaia si crucifixu', ca io le-am uitat aseara pe alte toapice si nu le mai gasesc, zau asa

Hai, ca aparura aia cu grelele...
ready_vivus
Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:11
Din pacate trebuie sa ies,dar va doresc o seara frumoasa si plina de zambete!
Helen29
Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:12
hic cate o tzara cate un pic hic , bune vinu ghiurghiului hic si am sa beau f....i amaru pana beau boii si caru
yanyacharberet
Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
HELLO! 7 De la: eladaela 3 Decembrie 2009 13:10
preparate din carne calitate superioara 1 De la: garbo109083 25 Martie 2010 11:05
Buna 5 De la: garbo_422205 11 Mai 2016 21:56
Ce este mai important : sa avem grija de copiii nostri sau sa plecam la munca in strainatate ? 82 De la: Argentina_Malcea_1 28 Mai 2014 11:55
Despre dragoste 53 De la: danseanavictoria 18 Martie 2011 15:35
Setari Cookie-uri